Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нека се лечат со трансфериве, мамицата у пичка нивна Инс и Стариџ нека си ги носи у Свонси Роџерс, се напнав ептен

Braking :
DANIEL STURRIDGE’S move to Liverpool has broken down after talks between the player and the club collapsed.

The 23-year-old looked set to join the Merseyside outfit next month to bolster Brendan Rodgers' striking options.

Chelsea and Liverpool had agreed a fee of £10 million for the England international who finished last season as joint top-scorer with 13 goals.

Despite his exploits last term, the Champions League holders have told the forward he has no future at the club.

The former Manchester City trainee was touted as one of the country’s brightest talents in the country when he joined Chelsea three and a half years ago. But due to a consistent lack of games Sturridge has been unable to display his best form on a consistent basis.

Liverpool had been confident of securing his signature but the Team GB striker now wants to consider all options. His advisors are aware the next move of his career is crucial and they will not be rushed into choosing a club.

Sources close to the England international have strenuously denied rejecting an offer from Tottenham and Liverpool could look to resurrect the talks.
#Mohnnad

:facepalm:

Хахахаха и Стариџ ќе ни го лапнат Тотенхем. Трагикомедии :tapp:

FULHAM.png
ПО БОЛНИОТ ПОРАЗ ПРЕТХОДНОТО КОЛО НА ДОМАШЕН ТЕРЕН ОД ЕКИПАТА НА АСТОН ВИЛА , НИ СЛЕДУВА НОВ НАПТРЕВАР НА НАШИОТ ЕНФИЛД , ОВОЈПАТ ЈА ДОЧЕКУВАМЕ ЕКИПАТА НА ФУЛАМ КОЈА Е 13-то ПЛАСИРАНТА ЕКИПА ВО ПРЕМИЕР ЛИГАТА !

Добро шо им е поентата на Тотенхем што се интересираат за играчи за кои ние први имаме интерес?

Фулам 13ти , ние 12ти .. Дерби ипол!

Rosemberg стварно мислиш дека некој е луд да даде 16 милиони за дрвото Керол?
Или пак дека Велемајсторот ќе го продаде Хендерсон?

Стариџ ќе биде наш, не му ја мислете.
А за Реина ако замине ќе бидам среќен. Никогаш ама баш никогаш не сум го сметал за класа голман. Киксер прва класа. Од оние кои ги имам гледано Тер Штеген ми оставил најдобар впечаток ама не верувам дека би дошол.
Батланд би бил решението доколку замине Реина.

Батленд е најдобро решение според мене. Домашен играч кој го разбира англискиот фудбал, само 19 годишен а веќе стандарден и квалитетен голман, сигурен сум дека овој ќе го наследи и Џо Харт, ако не и директно да се бори за место во англискиот тим за неколку сезони. Камо да го земеме, ќе немаме грижи на голманската позиција долго време. Али не очекувајте да дојде ефтино...

Rosemberg стварно мислиш дека некој е луд да даде 16 милиони за дрвото Керол?
Или пак дека Велемајсторот ќе го продаде Хендерсон?

Стариџ ќе биде наш, не му ја мислете.
А за Реина ако замине ќе бидам среќен. Никогаш ама баш никогаш не сум го сметал за класа голман. Киксер прва класа. Од оние кои ги имам гледано Тер Штеген ми оставил најдобар впечаток ама не верувам дека би дошол.
Батланд би бил решението доколку замине Реина.
Хендерсон е поголемо дрво од Керол. Плус густа е средината. Ако дојди деструктивец и ако се откупи Шахин или некој друг наместо него тогаш некој ќе лета. Керол има реална вредност од околу 15тина милиони. Тоа што Кени лупна 35 за него е друга приказна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom