Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ма ни Инс, ни Стариџ, ни Волкот, никој од нив не ми праи многу мерак. Инс не го рејтувам како голем проспект, Волкот многу работи бара, а Стариџ колку и да е квалитетен (е, не викам дека не е), превише е себичен. Ја највише сум да пробаме да го донесеме Папис Сисе. Не му иде некако у Њукасл, али не верувам дека се должи на тоа дека не го бива туку дека не можат да му ја прилагодат играта, или он е нешто несреќен у клубот. Мислам дека ако се потрудиме лесно би можеле да го донесеме, поготово ко што имаат оргомен пад во играта, а ако не го даваат за ефтино може и swap deal него за Керол (кога веќе одлучиле нашиве да го шиткаат).

А за крило не е лоша опција Адам Лаљана од Саутемптон, врло потценет играч кој игра и крило и полушпиц, играч кој дава 110% како Кајт.

Ма ни Инс, ни Стариџ, ни Волкот, никој од нив не ми праи многу мерак. Инс не го рејтувам како голем проспект, Волкот многу работи бара, а Стариџ колку и да е квалитетен (е, не викам дека не е), превише е себичен. Ја највише сум да пробаме да го донесеме Папис Сисе. Не му иде некако у Њукасл, али не верувам дека се должи на тоа дека не го бива туку дека не можат да му ја прилагодат играта, или он е нешто несреќен у клубот. Мислам дека ако се потрудиме лесно би можеле да го донесеме, поготово ко што имаат оргомен пад во играта, а ако не го даваат за ефтино може и swap deal него за Керол (кога веќе одлучиле нашиве да го шиткаат).

А за крило не е лоша опција Адам Лаљана од Саутемптон, врло потценет играч кој игра и крило и полушпиц, играч кој дава 110% како Кајт.

Сисе не оди никаде..... другиот оди поради Сисе.
Демба Ба.... ако е точно тоа што го трубат Скајспорт дека е незадоволен од неговиот статус во клубот по доваѓањето на Сисе, тогаш може да очекуваме дека Ба или сега или на лето си оди.

Знаете што? Нас ни треба класичен центарфор како Хунтелар,Љоренте тоа треба да е приоритет на зима и по можност уште еден крилен напаѓач (исто како Рики и јас го преферирам Лалана ама пошто е капитен на Саутемптон и клучен играч би вредел до кај 12-13м, што и не е малку)

врло потценет играч кој игра и крило и полушпиц, играч кој дава 110% како Кајт.

Боље Кајт да си го вратиме.
--- надополнето: 12 декември 2012 во 14:07 ---
Да сум Паско и да треба на мојот велемајстор да му кажам играч кој би можел да се уклопи во оваа тактика тоа би бил Хернанес(лацио) ама пошто сум Паско нема да ми текне нешто такво туку ќе лупнам 18м за Стариџ..

Иначе да сме паметни + пошто сме на само 4 бода од ЛШ треба да се купи искусни играчи пример ВДВ или Шнајдер(гледам сакал да си оди) вакви играчи и те како ќе не рипнат..( некам да слушам реплики дека сме немале пари,овие 2ца вредат колку еден Стариџ)

јас во јануари сакам да видам барем 2 нови напаѓачи/крила. не е битно кој, можи и меси и роналдо, само колку да се бројат нови... :D
--- надополнето: 12 декември 2012 во 14:29 ---
Боље Кајт да си го вратиме.
--- надополнето: 12 декември 2012 во 14:07 ---
Да сум Паско и да треба на мојот велемајстор да му кажам играч кој би можел да се уклопи во оваа тактика тоа би бил Хернанес(лацио) ама пошто сум Паско нема да ми текне нешто такво туку ќе лупнам 18м за Стариџ..

Иначе да сме паметни + пошто сме на само 4 бода од ЛШ треба да се купи искусни играчи пример ВДВ или Шнајдер(гледам сакал да си оди) вакви играчи и те како ќе не рипнат..( некам да слушам реплики дека сме немале пари,овие 2ца вредат колку еден Стариџ)

а не верувам дека интер би го дале снајдер за помалку од 25-30 милиончиња... ;)

а не верувам дека интер би го дале снајдер за помалку од 25-30 милиончиња... ;)

Стави ја и платата што ќе ја бара и... :)

Нит Sturridge нит Walcott нит Ince, не сакам да дојдат. Никој од нив не ги задоволува критериумите за квалитетен играч... Ако земаат веќе крило или напаѓач а сакаат ефтино да го платат, нека бараат надвор од англискиот пазар.

Адам Џонсон и Солдадо и ЛШ е на дофат ;)
Адам Џонсон не иди па со сила да го влечкаме. Летото требаше него. А не ги имам гледано Сандерленд одамна ама мислам дека отиде јабана Џонсон. Дремењето на клупа во Сити го стори своето. А Солдадо - нема да го земи Роџерс. Гарант ќе бараат 20тина милиони Валенсија. Ние за 20 можиме Хeски да го вратиме зошто ни е Солдадо

Liam Tomkins ‏@liam_tomkins
Tom Ince and Daniel Sturridge look very likely to be joining #LFC in January. Just don't tell Spurs.

Сега кога ке лупнеме некои ненормални пари за Стариџ како што си знаеме...

Се над 10 милиони е преплатено за Стариџ Ја би Торес да го вратиме најсериозно. Мислам дека со Суарез би процветале. Хунтелар такоџе, Солдадо иам сомнежи. демба Ба со две раце би го потпишал.
Нас ни треба Панчев, некој што ке ја забие ебената топка во гол.

Се над 10 милиони е преплатено за Стариџ Ја би Торес да го вратиме најсериозно. Мислам дека со Суарез би процветале. Хунтелар такоџе, Солдадо иам сомнежи. демба Ба со две раце би го потпишал.
Нема теоретски шанси да се врати Торес сега кога отиде таму Бенитез

Торес не се враќа во никој случај. А ако се врати ќе прекинам Ливерпул да го гледам.
Ба е можна опција. 7 милиончичи не се многу. Хунтелар платата???
--- надополнето: 12 декември 2012 во 17:46 ---
Liam Tomkins ‏@liam_tomkins
Tom Ince and Daniel Sturridge look very likely to be joining #LFC in January. Just don't tell Spurs.

Сега кога ке лупнеме некои ненормални пари за Стариџ како што си знаеме...
Стариџ има договор мислам до на лето. 6-7 милиони е доволно. Ако се 12 милиони фунти како што се шпекулира тоа ќе биди уште една глупост.

Сисе не оди никаде..... другиот оди поради Сисе.
Демба Ба.... ако е точно тоа што го трубат Скајспорт дека е незадоволен од неговиот статус во клубот по доваѓањето на Сисе, тогаш може да очекуваме дека Ба или сега или на лето си оди.
Да али Њукасл играта ја базираат на Ба, не на Сисе. Ако некој е полено да се довлечка би требало тоа да биде Сисе. Ба ќе се стегнат и ќе ни бараат 3/4 Керол за него, освен ако не се изманипулира нешто преку клаузули.
--- надополнето: 12 декември 2012 во 17:58 ---
Нас ни треба Фаулер, некој што ке ја забие ебената топка во гол.
Ете така :)

Да али Њукасл играта ја базираат на Ба, не на Сисе. Ако некој е полено да се довлечка би требало тоа да биде Сисе. Ба ќе се стегнат и ќе ни бараат 3/4 Керол за него, освен ако не се изманипулира нешто преку клаузули.
--- надополнето: 12 декември 2012 во 17:58 ---

Ете така :)

Ба му истекува договорот.... сеуште не подпишал нов, барем последните информации што сум ги читал!

Што се однесува до желбите.... реков... ќе повторам...КАВАНИ!!!

Што се однесува до реалноста следното засилување ке биде Стариџ.
Волкот мислам дека ке оди во некој од Манчестерските клубови или ке остане (шо за мене е многу поверојатната опција)

Инс мислам дека нема да го донесеме од причина шо Роџо (бар според мене) увиде дека Асаиди е материјалот за клупа (тој го планираше за првиот тим) така да мислам дека сега ке се труди да фати некое добро крило кое ке биде за првиот состав.... скоро па сигурен сум дека тоа нема да биде Волкот!

Стариџ за околу 12 милиони, Инс за околу 4 бидејки 35% од парите при евентуален негов транфер ќе дојдат кај Ливерпул. За другите би бил 6, за нас 4.
И уште 3-4 милиони за некој анонимец. Толку ќе е зимата.

За летото најбитно Ериксен и само Ериксен и доколку се има пари уште за некој :vozbud:. За овој играч душа давам. Плус и самиот изјави дека сигурно заминува летото.
Исто прочитав дека доколку избориме пласман во топ 4, Алексис Санчез би можел летото да премине кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom