Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Уште едно потсетување, утре во17:00 часот во Агер Сагер е првиот состанок на официјалниот Ливерпул фан клуб. Секој кој сака да учетсвува е повеќе од добредојден. Ќе се разговара за чланарина, маички и забава. Имаме идеја да направиме забава зарадии основањето на фан клубот:)

Поздрав
Ах таа далечина, да бев во Скопје или некаде поблиску би дошол, но вака 160 км многу е, а тоа што ќе се договорете во врска со членарина, маички пишете овде за сите да бидеме информирани :)

Состанокот е одложен за во 6 саат, пола саат пред утакмица е сосем доволно за чланарина и маички. Да не бидеме ипак досадни ко парламентарци:)

Мислам дека не повеќе од 2%.....од тоа што имам прочитано по интернетов...

Дечки, темава е офтопик, се работи за Фудбал Менаџер 2012....дали ке можи некој да ми најди линк за симнување на играта ама без пари.....однапред фала

Дечки, темава е офтопик, се работи за Фудбал Менаџер 2012....дали ке можи некој да ми најди линк за симнување на играта ама без пари.....однапред фала

Пробај на zamunda.net или arenabg.com сигурно ја има.

денес очекувам поведа од минимум три гола разлика и во врска со блузите имам еден предлок до вас
1.http://image02.otto.de/pool/ov_formatg/3903784.jpg
2.http://www.anfield-online.co.uk/wp-content/uploads/2007/10/king_kenny_t-shirt-red.jpg
3.http://www.twigsnbranches.co.uk/nettlesmark/ccfiles/liverpool/Red_Fitted.jpg

предлог еден од напред да биде така , предлог два да биде од позади напишана химната наднего да биде предлог три со еволуцијата на човекот и најздоле да биде со големи букви you'll never walk alone
моќта на блузата би била на задниот дел :)

The team in full is: Reina, Carragher, Skrtel, Johnson, Enrique, Kuyt, Adam, Gerrard, Downing, Bellamy, Suarez. Subs: Doni, Agger, Carroll, Maxi, Spearing, Henderson, Flanagan.

Тешко им се пишува на Норвич :D Очекувам да ги поздрават со петарда :vozbud:

на Дони денеска роденден му било, ај нека му е среќен и со победа да го прослават :)

чарли адам имаше интервју сега го гледав на espn збореше за кени даглиш, како некогаш тешко го разбирале што збори поради акцентот, дека дури и он како шкот тешко го разбирал. англичаните го прашувале шо рече кени, он вика не знам ни јас не го разбрав.
ха ха сум се смел на глас
ајде три бода!!
заебано е њукасл пак тепа денес, избега 5 бода. нема везе мора да се тепа, мора серија!

belami :D
--- надополнето: Oct 22, 2011 5:18 PM ---
kako pitbul e :D

белами даде гол, според мене еден од послабите во ливерпул.
каква разлика таа лева страна, енрике-даунинг и енрике-белами. небо и земја.
кајт слабо, очекувам карол да влезе во второ на негово место

даунинг игра десно, кутриот на десната само се потпира. лево во кобинација со енирке се најдобра лева страна во лигата.

многу шанси. супер. ајде уште еден на почеток на второ за мирен завршеток

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom