Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Уште да ни играше професорот како него :D
Или како што би рекол тој во негов стил, топката на средина ја држи некој играч на Ливерпул и професороф:ОТТАМУ!!!!!::D :D :D

Шо???? Се најавив за роденденот твој ама те снема тогаш. И ти каков пријател си, а дојди за частење ќе те снема :icon_lol:
Абе ја бев у паркот али никој не намина. Али тоа не е битно, зборам да дојдеш да го гледаме Ливерпул у кафичот заедно со форумџииве тука.

Абе ја бев у паркот али никој не намина. Али тоа не е битно, зборам да дојдеш да го гледаме Ливерпул у кафичот заедно со форумџииве тука.
Ќе наминев јас да кажеше кај си. Не можи вака ќе дојдам можи да ве нема во Ајриш :icon_lol:

Кога би можел поначесто да го гледам Ливерпул со вас....паѓаат јаки дискусии :)

Ќе наминев јас да кажеше кај си. Не можи вака ќе дојдам можи да ве нема во Ајриш :icon_lol:
Абе ти кажи дека ќе доаѓаш, ние све друго ќе средиме. Со двајцава што ни доаѓаат повремено стално најгостопримливо се однесуваме :)
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:55 ---
Кога би можел поначесто да го гледам Ливерпул со вас....паѓаат јаки дискусии :)
Пресели си се тука :D

Абе оди таму. Ти со мене се немаш видено во ист град сме Скопје ќе појдел :D . Ај другиот пат заедно да му одиме, да се договориме?

Абе оди таму. Ти со мене се немаш видено во ист град сме Скопје ќе појдел :D . Ај другиот пат заедно да му одиме, да се договориме?

:pos: Ај ќе биди. Се ќе биди.

Зашто почнаа да вршат притисок медиумиве околу Суарез пак ..ахх мамата нивна лешперска. Лани го умреа околу расизам,сега почнаа да го поврзуваат со 500 клубови за Јануари..Неможе да пркнеме од што не умараат. Гледаат дека сме 15 на табела што не не остават на мира мајкуму ???
Пред 2 месеци нигде ги немаше да напишат за Суарез(освен ако не е поврзано со расизам) а денес не го симињаат од насловна на Скај Спорт. Ма нека се гонат.

Не верувам дека некој ја нема видено ама мораФ
162882_1784029526726_4342472_n.jpg

@indykaila: Some Astounding news coming up regarding #LFC and #CFC. unbelievable #LFC

@indykaila: #LiverpoolFC have made early enquiries regarding #Sturridge. #CFC first response was to offer #Sturridge and #Malouda plus 20m for #Suarez

Бурак Јилмаз пак стрела во Лига на Шампиони, овојпат против manure. Не може да не е добар играчов, се надевам дека шпекулациите дека го разгледуваме се точни. Прв стрелец е во ЛШ моментално, го дели со Меси и Роналдо ебате.

Бурак Јилмаз пак стрела во Лига на Шампиони, овојпат против manure. Не може да не е добар играчов, се надевам дека шпекулациите дека го разгледуваме се точни. Прв стрелец е во ЛШ моментално, го дели со Меси и Роналдо ебате.
Добар е овој дефинитивно. Ем е како тенк ем е многу подвижен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom