Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Anfield HQ ‏@AnfieldHQ 20h20 hours ago
Ben Smith told us Klopp wants his new look squad by July 1st so due to the Euros #LFC will want to get Gotze done as soon as possible. #lfc

Ќе биде жестоко после завршувањето на сезоната. Најбитни се Геце и Хектор. Ако успеат да ги договорат до пред почетокот на Европското ќе биде топ. Мада пожелно е сите да се купени до тогаш и после Европското сите да се спремни за подготовки.[DOUBLEPOST=1459326386][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 142460

Исто ко оваа сезона кога си го скоцкавте тимот уште у Јуни? хехехехехе

Ама кога објаснуваше, како му било досадно на работа па се пуштил на форум и видел тагиран во фан клуб. Кога видел зошто е тагиран, го облеала ладна пот хахахахахахаахахахахахах

Ми се сврте памет, снага ми се стресе.
Никад титула да не видите, да му ебам све на тој Роџерс копилето неспособно што само со таленти се шлепа да му ебам тоа неталентираното створење.

форца евертон, форца манчестер, форца арсенал, форца челзи

манчини мајку да ти ебам 100 матер да ти ебам
:pos::pos::pos:

За ова ти велев на фб за овај пост на Џонтра :D хаха

btw шо ми кажва @Rosemberg дека ич не сте биле дружељубиви вие Ливерпулците не сте ме примале во пораката за тролањето ццц :D

За ова ти велев на фб за овај пост на Џонтра :D хаха

btw шо ми кажва @Rosemberg дека ич не сте биле дружељубиви вие Ливерпулците не сте ме примале во пораката за тролањето ццц :D
Треба како Донев јавно да кажиш дека се откажуваш од Јувентус и почнуваш да навиваш за Ливерпул :D

Треба како Донев јавно да кажиш дека се откажуваш од Јувентус и почнуваш да навиваш за Ливерпул :D
Не знајш ти дека за Рома, Интер, Милан за сите навивам досега :D ?

Денеска на факултет ја покажаа старата верзија на веб сајтот на Ливепрул како лошо организиран сајт и професорот рече само некој голем фан на Ливерпул ќе го посетува ова. :D Ама стварно беше лош сајтот у курац.

Денеска на факултет ја покажаа старата верзија на веб сајтот на Ливепрул како лошо организиран сајт и професорот рече само некој голем фан на Ливерпул ќе го посетува ова. :D Ама стварно беше лош сајтот у курац.
Зошто не го отера у курац?

Како програмер (додуша во последниве 2-3 недели го средија сајтот) им наоѓав уште едно грото на багови, ама во последно време гледам ги средиле.

Никој не спомнува дека новото засилување Гоце покрај голот , одлично изиграл вчера со жабарите (n)

Како програмер (додуша во последниве 2-3 недели го средија сајтот) им наоѓав уште едно грото на багови, ама во последно време гледам ги средиле.
Еве колега програмер, кога разбира некој, разбира. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom