Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ја сепак се ишишав нешто слично ко Морено. Иако не играше добро, ќе напраеше пенал и искочи у 70та минута, сепак со ова ја симболизирам вербата во играчот.
Шо не си се ишишал како Шкртел за поддршка. :D

Шо не си се ишишал како Шкртел за поддршка. :D
Така никој нема да знае дека е за Шкртел. Низ град коа ќе поминувам сите ќе викаат „УЈ БОБАН РАЈОВИЧ ЕНЕ ГО! ДАЈТЕ АЈФОНИТЕ СЕЛФИ ДА НАПРАИМЕ!“

Сако, Ловрен, Туре и Шкртел да му отидат на вечера, за да им каже 2-3 збора како штопер треба да изигра една утакмица. Најдобра партија од наш штопер (или „штопер“) во изминативе 3 сезони.
12794507_1007589105969673_2337544653901674372_n.jpg

Па за разлика од претходно наведените стопери овој има мозок и интелигенција. Од цела одбрана само Лукас и Клајн имаат мозок. Затоа и само тие се добри. Со тоа што Лукас не е ни дефанзивец

lukas moze da igra na stoper koga moze maskerano moze i lukas 1,79 e visok so ne e za stoper bas nekoja visina no so ogled sto e mn podobro tehnicki potkovan od ostanatite moze da kompenzira, problem bi bile visoki topki koi gi ima vo izobilstvo vo anglija a uste pogolem problem e sto na golot imame mesecar koj aber nema ,mislam deka so promena na golmanot samo ja resavame odbranata a vo lukas moze da dobieme super stoper za sto sonuvame uste od denot koga sami hipija go napusti liverpool ,

Еден куп DM-ви можат да играат CB ради фудбалската интелигенција и можноста да предвидат каде ке иде пасот, т.е антиципација. Не често и CB ги ставаат на DM. Керик, Лукас, Маскерано, Зума, Џонс, Рамос и ред остали.

Проблемот е физичката надмоќ, Лукас да го ставиш да скока со Бентеке, Жастед, Антонио, Керол, па и Жиру и излегува на виделина проблемот.

Еден куп DM-ви можат да играат CB ради фудбалската интелигенција и можноста да предвидат каде ке иде пасот, т.е антиципација. Не често и CB ги ставаат на DM. Керик, Лукас, Маскерано, Зума, Џонс, Рамос и ред остали.

Проблемот е физичката надмоќ, Лукас да го ставиш да скока со Бентеке, Жастед, Антонио, Керол, па и Жиру и излегува на виделина проблемот.
tocno taka ova BPL a ne Primera division razlikata e ogromna vo nacinot na koj se igra fudbalot

За воздушни дуели ќе треба вториот стопер да покрива. За џабе ли се тoлкави волови Сако, Ловрен, Шкртел, Матип, Колкер? Плус и голманот кој патем ни е месечар. Канаваро е 1.76 висок па беше стопериште :)
Е сега да, можи за во Англија да биди проблем физикусот ама јбг. Дека досегашниве стопери се големи џам свиткаа. Кој стигна ги натскока и издоминира

За воздушни дуели ќе треба вториот стопер да покрива. За џабе ли се тoлкави волови Сако, Ловрен, Шкртел, Матип, Колкер? Плус и голманот кој патем ни е месечар. Канаваро е 1.76 висок па беше стопериште :)
Е сега да, можи за во Англија да биди проблем физикусот ама јбг. Дека досегашниве стопери се големи џам свиткаа. Кој стигна ги натскока и издоминира
Ако ме прашаш мене Канаваро е најпреценетиот штопер уопште, имапе одлично светско и толку. Турам од др-та страна беше играчиште буквално поим за дефанзивец па и за бек.

Да да, дека овој прва постава и исто плата би зимале :D

Да да, дека овој прва постава и исто плата би зимале :D

Па со оглед на тоа какви имиња ќе земеме на лето не верувам Ројс да избори место во првиот тим:D

Па со оглед на тоа какви имиња ќе земеме на лето не верувам Ројс да избори место во првиот тим:D
Се плашам да не има дешавки со Суарез, Модриќ и Гризман, сите тројца од различни гиганти во Шпанија, можно е да има фрки :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom