Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да ти ебам распоредот на шутери. Кој кур пуца пенал Лукас бе? Па боље Клајн 100 пати да шутираше од овој, му ебам мртвиот. Кој курац Кутињо шутира ко мивка? Кој курац Лалана падавичарот му се тресат нозе и зима да решава финале? Да ти ебам и Хендото ебано, наместо он да ја спаси серијата наместо пичкава Лалана тој седи, наведната глава сабја не ја сече. Мрш ви ебам тоа бескичмењаците, ти ебам и распоред за пенали и се. Гледаат дека серијата е у курац више отидена, земале Лалана го ставаат да пуца наместо капитенот, Стариџ, Милнер па и Ориги. Мрш све да ви ебам,за кога се чуваат овие четворицава што се као посигурни????

Дали озбилно обвинувате играч после изведување на пенали? Пенал рулетот е срање и не е никакво мерило.
Сити беше подобар противник и заслужи да победи. Да сме реални, да не беше Мињоле, утакмицата ќе завршеше после 90 минути и тоа со 2-3 гола разлика во корист на Сити.
И да, продажбата на Стерлинг е една од најдобрите зделки која ја има направено Ливерпул во последниве 5-6 години.

Дали озбилно обвинувате играч после изведување на пенали? Пенал рулетот е срање и не е никакво мерило.
Сити беше подобар противник и заслужи да победи. Да сме реални, да не беше Мињоле, утакмицата ќе завршеше после 90 минути и тоа со 2-3 гола разлика во корист на Сити.
И да, продажбата на Стерлинг е една од најдобрите зделки која ја има направено Ливерпул во последниве 5-6 години.
Тоа не го менува фактот дека излегоа да шутираат пенали како некои пички им ебам тоа дебилите без карактер и мадиња

Како што може да се фали играч после пенал серија, така може и да се критикува. Срање е, ама е дел од играта. Како што можеа Навас, Агуеро и Јаја максимално прецизно да ја дадат, до сантиметар точни удари сите, зашто да не критикувам кога Кутињо и Лалана шутнаа во стил " срце лешник " ? На Лукас добар беше шутот, горе, никој не очекуваше такво нешто освен кељавото што имаше свој ден ( класика кога станува збор за резервни голмани) што не го менува фактот дека требаше друг да шутира.

lucas_leiva___liverpool_wallpaper_by_egzonni-d5jn7yi.jpg

Човеков не смее никад да биде заборавен.

Јас бев 999999% убеден дека Лукас ќе шутира лево голманско. Сите пенали досега му се таму изведени. Очигледно Кабаљеро одлично ги простудирал изведувачите. Јас само не бев задоволен од пеналот на Кутињо. Многу мразам играч кога застанува пред да ја шутен топката.

mnogu mi go falite minjole ama dzabe bilo koga nekoja krava davala edna kofa mleko ama na krajot ke ja klocnela pa i minjole e ist ko kravata dzabe e godinava ni ubi coekot ne samo za golovite sto i prima vnese tolku nesigurnost vo odbranat sto sea nikoj eden so drug nemaat poverenje ,gore dolu zadovolen sum od prikazanoto moram da priznam na leto ocekuvam golman top klasa ovoj matip so ke go zememe ,eden super veznjak , napadot ne znam da go istrapame benteke vaka so starig origi ings kutinjo i firminjo arni ke sme ,i da da prasam dali so igranjevo vo finalevo obezbeduvame plasman vo evropa ligata

И јас тоа прашање си го поставив. Ако Сити играат ЛШ , а не гледам како не би играле.. тогаш нели ние секако треба да одиме ЛЕ иако не освоивме?

Нема да играме ЛЕ. Ако Сити се палсира во Европа преку табела (а ќе се пласира) местото го зема шесто пласираната екипа.

И јас тоа прашање си го поставив. Ако Сити играат ЛШ , а не гледам како не би играле.. тогаш нели ние секако треба да одиме ЛЕ иако не освоивме?

Само победникот обезбедува пласман во Лига Европа , доколку веќе има обезбедено пласман во ЛШ или ЛЕ тогаш се отвора место за следниот на табелата во ПЛ.
Во случајов и 6 место води во ЛЕ.

Доколку и ФА купот е ист случај , тогаш и 7 место води во ЛЕ.

“You have to feel a defeat,” said the German. “You cannot say ‘I don’t care, it’s not important’. It was important and we lost, so that feels not too good.

“You always have to strike back. We can say all of these things, but you know you can fall down and then you have to stand up. That’s the truth, but it’s completely normal – only silly idiots stay on the floor and wait for the next defeat.[DOUBLEPOST=1456700516][/DOUBLEPOST]http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-must-buy-new-10963156

“The goalkeeper has made some outstanding saves today, but just because you make some outstanding saves doesn't mean you should be allowed to concede a goal like that. And that is not just today.

“Going forward for Liverpool, those are two areas Jurgen Klopp has to change in the summer.

“The goalkeeper may have signed a five-year deal, and he has made some good saves today, but things have to change.”

Assessing City's goal, Carragher added: “It starts with the left-back Moreno. He splits initially from a goal kick, but now he knows isn't going to receive the ball he has to get back.

“Sergio Aguero is in the right position to pick up the ball because his opposite full-back has gone in to go for a header. And then he (Moreno) doesn't see the run.

“But that (the goalkeeper) is shocking. You can't score from there.”

Последно уредено:
Ја сепак се ишишав нешто слично ко Морено. Иако не играше добро, ќе напраеше пенал и искочи у 70та минута, сепак со ова ја симболизирам вербата во играчот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom