- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Балотели, Ламберт, Борини не да ги продаваат, да ги спалат ама не на плоштад, многу значење ќе им дадат така.
Крф им ебам некорисна, на мајка им у пичка да им ја набијам.
Стерлинг и него на таа мајка му што му глуми стручен советник.
Оној хрватскион коментатор и него да го ебам у уста и мајка му и жена му зошто Ловрен го правеше Канаваро во 2006та. И Ловрен исто така...
Џонсон и тебе матер у пичка да ти ебам.
Енрике, исклучи малку твитерот, побарај ја мајка ти и нејзе да и го набијам.
Роџерс, уште сакам да останеш у Ливерпул али мајка ти, колку и да е стара, да и го истурам внатре и нова сестра да ти напраам, крф ти ебам. Колку сум му напнат денес.
Паско, кај си бе дебели? Мајка ти добра? Небитен си али да не се осеќаш запоставен и мајка ти да ја набијам на кур.
За крај Хенри. Тебе другар не мајка ти. Тебе жена ти, Линда. Нејзе со мерак, пошто си старо копиле глеј од страна како се ебе на фиромјански начин „јас ја ебам она ми го пуши“ стајл....
Крф им ебам некорисна, на мајка им у пичка да им ја набијам.
Стерлинг и него на таа мајка му што му глуми стручен советник.
Оној хрватскион коментатор и него да го ебам у уста и мајка му и жена му зошто Ловрен го правеше Канаваро во 2006та. И Ловрен исто така...
Џонсон и тебе матер у пичка да ти ебам.
Енрике, исклучи малку твитерот, побарај ја мајка ти и нејзе да и го набијам.
Роџерс, уште сакам да останеш у Ливерпул али мајка ти, колку и да е стара, да и го истурам внатре и нова сестра да ти напраам, крф ти ебам. Колку сум му напнат денес.
Паско, кај си бе дебели? Мајка ти добра? Небитен си али да не се осеќаш запоставен и мајка ти да ја набијам на кур.
За крај Хенри. Тебе другар не мајка ти. Тебе жена ти, Линда. Нејзе со мерак, пошто си старо копиле глеј од страна како се ебе на фиромјански начин „јас ја ебам она ми го пуши“ стајл....