- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Не е мењање мислење туку здрав разум.
Неможе 3 сезони да имаш исто мислење а трите да завршат различно. Како може сезона каде завршивме втори со сезона каде Лудогорец,Хал,Брегалница не плеска лабаво да бидат исто, да бидат добри ? Треба да си неточен за да имаш исто мислење .
Ама таква пропаганда мора да се пушта против мене и Рики иначе како ќе си ги оправдаат глупостите пишани.
#ЌеГоБркаатЏабеСеПалите
[DOUBLEPOST=1430318115][/DOUBLEPOST]
Така дупи не лабаво.И јас сакам Мојс да ви се врати,добар ви беше.
Неможе 3 сезони да имаш исто мислење а трите да завршат различно. Како може сезона каде завршивме втори со сезона каде Лудогорец,Хал,Брегалница не плеска лабаво да бидат исто, да бидат добри ? Треба да си неточен за да имаш исто мислење .
Ама таква пропаганда мора да се пушта против мене и Рики иначе како ќе си ги оправдаат глупостите пишани.

#ЌеГоБркаатЏабеСеПалите

Сите гласаат на анкетата а никој не образложува кој/зошто...
Мое мислење е дека треба да му се даде уште една сезона. Реално оваа имаше дури десет нови играчи а патем требаше да ја пополни и дупката оставена од Суарез. Треба да му се даде уште една шанса ради атрактивниот стил што го игра Ливерпул последниве сезони. Баш сакам да видам следната сезона како ќе се снајде со оглед на тоа што доби во квантитет како што бараше минатото лето и голе-долу сите играчи се навикнаа на новата средина. И со две-три квалитетни засилувања, ќе има основа да реализира барем 90% од замислите што ги има.
Најлоша грешка што може да ја направи следново лето е да купи други пет-шест играчи и толку да продаде, со тоа ќе ја рестартира годинешнава сезона и само ќе го потврди моето моментално мислење за него - дека е добар тренер а лош менаџер. И во тој случај нема Ливерпул што да очекува повеќе од него.
Така дупи не лабаво.И јас сакам Мојс да ви се врати,добар ви беше.