Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не е мењање мислење туку здрав разум.
Неможе 3 сезони да имаш исто мислење а трите да завршат различно. Како може сезона каде завршивме втори со сезона каде Лудогорец,Хал,Брегалница не плеска лабаво да бидат исто, да бидат добри ? Треба да си неточен за да имаш исто мислење .

Ама таква пропаганда мора да се пушта против мене и Рики иначе како ќе си ги оправдаат глупостите пишани.:)

#ЌеГоБркаатЏабеСеПалите
:cool:[DOUBLEPOST=1430318115][/DOUBLEPOST]
Сите гласаат на анкетата а никој не образложува кој/зошто... :toe:

Мое мислење е дека треба да му се даде уште една сезона. Реално оваа имаше дури десет нови играчи а патем требаше да ја пополни и дупката оставена од Суарез. Треба да му се даде уште една шанса ради атрактивниот стил што го игра Ливерпул последниве сезони. Баш сакам да видам следната сезона како ќе се снајде со оглед на тоа што доби во квантитет како што бараше минатото лето и голе-долу сите играчи се навикнаа на новата средина. И со две-три квалитетни засилувања, ќе има основа да реализира барем 90% од замислите што ги има.

Најлоша грешка што може да ја направи следново лето е да купи други пет-шест играчи и толку да продаде, со тоа ќе ја рестартира годинешнава сезона и само ќе го потврди моето моментално мислење за него - дека е добар тренер а лош менаџер. И во тој случај нема Ливерпул што да очекува повеќе од него.

Така дупи не лабаво.И јас сакам Мојс да ви се врати,добар ви беше.:)

Точно дека менување мислење е здрав разум ама менување мислење од месец во месец е поинаков разум, не здрав :D
Немој да се плашам за тебе хахахахаха

Знам, готово, сменет е. Затоа ги нема собирите со антироџерс пароли кои што ти ги наговестуваше :)

@red.devil затоа и сакам да остане и следна сезона. Иначе, едно 300 пати имаме пишувано, што тука што на форум така да сите си ги знаеме ставовите. Освен на Бодо и Рики, кои ги менуваат :D
Епа јебига, не сум тврдоглав јас. Моето мислење за се во животот секогаш е подложено на промена, како и што треба да биде. Доблест е тоа :P

Точно дека менување мислење е здрав разум ама менување мислење од месец во месец е поинаков разум, не здрав :D
Немој да се плашам за тебе хахахахаха

Знам, готово, сменет е. Затоа ги нема собирите со антироџерс пароли кои што ти ги наговестуваше :)

Од сезона у сезона.

Од каде јас дека ги навестував. Од Твитер е тоа или можда ја ги организирав ? :)

Епа јебига, не сум тврдоглав јас. Моето мислење за се во животот секогаш е подложено на промена, како и што треба да биде. Доблест е тоа :P

Не е за тврдоглавост или не ама секоја сопка не значи дека треба да го смениме ставот. Ако на секоја кривина се двоумиш кај треба да одиш а не си го почитуваш зацртаниот став, еби му матер.

Јас стојам на ставот дека Роџерс уште треба да остане исто како што уште стојам на ставот дека треба нов голман, пример.

Готово у тесно се. Сеа коа ќе падне Роџерс ќе сменат мислење они ко на времето Латас и Мирка што сменија :)

Од крајност у крајност:D

Од сезона у сезона.

Од каде јас дека ги навестував. Од Твитер е тоа или можда ја ги организирав ? :)

Кога ти викав јас, го провалија тој дека е за Арсенал и само млати у празно ти запна не па не, ќе имало штрајкови на трибина и пред утакмица, како и да беше :)

Кога ти викав јас, го провалија тој дека е за Арсенал и само млати у празно ти запна не па не, ќе имало штрајкови на трибина и пред утакмица, како и да беше :)

Сеа пак ќе има муабет ,за КПР хаха ќе видиме

Не е за тврдоглавост или не ама секоја сопка не значи дека треба да го смениме ставот. Ако на секоја кривина се двоумиш кај треба да одиш а не си го почитуваш зацртаниот став, еби му матер.

Јас стојам на ставот дека Роџерс уште треба да остане исто како што уште стојам на ставот дека треба нов голман, пример.
Ааа не, не се согласувам. Јас го поддржував Роџерс и цела прва сезона, кога пак не му идеше. Да беше ко што викаш, уште тогаш ќе сакав да го бркаат. Од старт цело време го поддржував и на половина од третата негова сезона го променив ставот. Не сфаќам како е тоа двоумење и непочитување на зацртаното, едноставно сум реален :)

Леле кога ќе си оди. Дома ти доаѓам да ти урлам хахаха

Се’ ти е тоа џабе, зошто нема да си оди :)
Што ќе правиш ти следна сезона. Го нема Кени, го нема Стиви, Роџерс уште е тука... :(

Двајцата сте премногу убедени, едниот дека ќе си оди, другиот дека нема да си оди, just saying :D

Ааа не, не се согласувам. Јас го поддржував Роџерс и цела прва сезона, кога пак не му идеше. Да беше ко што викаш, уште тогаш ќе сакав да го бркаат. Од старт цело време го поддржував и на половина од третата негова сезона го променив ставот. Не сфаќам како е тоа двоумење и непочитување на зацртаното, едноставно сум реален :)

Во ноември рече дека било доста, Роџерс аут. Како го кажа тоа, после неколку недели почна серијата на играње и и не го критикуваш, нит го фалиш за перформансите, него си индиферентен. Почнаа пак мизерните резултати, се појави ти, се појави Владо, Бодо...

Затоа ти викам, јас Мињоле не го сакам за прв голман од моментот кога потпиша ама credit where is due, го фалам за секој перформанс добар. Тоа не значи дека не сакам нов голман.

За разлика од мене, вие не го пофаливте Роџерс, поготово Бодо. Туку си влеговте во дупка, си ќутевте, се вратија лошите резултати и одма гилотиња барате.

Епа нема :)

Рики ако не си оди(а ќе си оди) ама ај хипотетички да земеме тоа значи дека ФСГ ќе ги сменат принципите од сезоните со Кени.Ќе опростат губење на 120м фунти и ќе го наградат со нова сума на пари и нова сезона ? Ма јок.[DOUBLEPOST=1430319006][/DOUBLEPOST]Епа нема хаахахахах змај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom