Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе кои принципи човече. Во Кени не гледаа иднина, како не ти е јасно? :)
Кени си беше кеартејкер, требаше сезоната да заврши и тоа е тоа. Последните 5-6 утакмици од лига ги прелажа дека треба во него да инвестираат. Инвестираа и се сјебаа скроз.

Реално ме заболе за Роџерс, ако сака и Зоран Стратев нека дојде на клупа, али да не ги гледам гнидиве во тим веќе

А во овој е иднината ? :LOL::LOL:

Нема прочка за фрлени 120 фунти.

Во ноември рече дека било доста, Роџерс аут. Како го кажа тоа, после неколку недели почна серијата на играње и и не го критикуваш, нит го фалиш за перформансите, него си индиферентен. Почнаа пак мизерните резултати, се појави ти, се појави Владо, Бодо...

Затоа ти викам, јас Мињоле не го сакам за прв голман од моментот кога потпиша ама credit where is due, го фалам за секој перформанс добар. Тоа не значи дека не сакам нов голман.

За разлика од мене, вие не го пофаливте Роџерс, поготово Бодо. Туку си влеговте во дупка, си ќутевте, се вратија лошите резултати и одма гилотиња барате.

Епа нема :)
Добро сеа, ја го објаснив тоа со „дупката“ порано. Али едноставно тоа е мојата филозофија за животот, ако увидам дека ставот ми бил погрешен, го променувам, иако секогаш гледам ако може да го оправдам. Баш на тоа гледам како признавање на сопствената грешка, па затоа реков дека сметам дека е доблест.

Али ај заеби, џабе ќе збориме пошто нема да се сложиме, истиот муабет ко за пленумот и протестите е ова :)

Роџерс препишуваше лани,го седнаа у клупа до бубалицата Суарез и све виде. Еве го сеа сам,незнае од кај да почне. :cool::)[DOUBLEPOST=1430319324][/DOUBLEPOST]"Everyone is playing for their future now." BR

Абе и без Суарез пак има лигашка појака сезона од Кени :(
Пак ќе обезбеди Европа.....

Не е мењање мислење туку здрав разум.
Неможе 3 сезони да имаш исто мислење а трите да завршат различно. Како може сезона каде завршивме втори со сезона каде Лудогорец,Хал,Брегалница не плеска лабаво да бидат исто, да бидат добри ? Треба да си неточен за да имаш исто мислење .

Ама таква пропаганда мора да се пушта против мене и Рики иначе како ќе си ги оправдаат глупостите пишани.:)

#ЌеГоБркаатЏабеСеПалите
:cool:[DOUBLEPOST=1430318115][/DOUBLEPOST]

Така дупи не лабаво.И јас сакам Мојс да ви се врати,добар ви беше.:)
Не ве дупам бе, сериозно ви викам.:) Зошто очигледно е дека има фудбалска идеја за разлика од Мојс кој што беше тутурутка изгубена во просторот. Ако сакаш ќе ти ги споредам двата ама ќе испадне како навреда за Роџерс со оглед на тоа што лани му покажа како се игра фудбал.

Не ве дупам бе, сериозно ви викам.:) Зошто очигледно е дека има фудбалска идеја за разлика од Мојс кој што беше тутурутка изгубена во просторот. Ако сакаш ќе ти ги споредам двата ама ќе испадне како навреда за Роџерс со оглед на тоа што лани му покажа како се игра фудбал.

Ако ако ќе ви се врати :D

Бреј што му бидна на детево ... од повреда у повреда ...

Немал никаква болка ама покажало нешто на скен и ќе мора пак на операција. Штета...

11169844_10206064774114627_1023627931575595021_n.jpg
[DOUBLEPOST=1430401135][/DOUBLEPOST]http://www.cdm.me/sport/fudbal/koto...k-alone?qt-clanak_komentari_multimedija_tab=1

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom