Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Последно уредено:
Oфицијалниот тим за вечерва:
Mignolet, Manquillo, Moreno, Lovren, Sakho, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Lallana, Balotelli.

КлупаЧ Jones, Jose Enrique, Toure, Lucas, Fernandez, Borini, Lambert

Штета за Сусо.
Ќе го упропастиме талентот .
Мислам дека имаше место за него во првиот состав за оваа утакмица.

Во секој случај...со оглед на тоа што настапуваме со моментално најдобриот состав очекувам Бешикташ резултат!

Bxqg-CUIYAEHTlA.jpg

Liverpool's starting XI the last time they played in the Champions League

@the_kop
Стримов ќе се пушти само на internet explorer не е заебанција, или ако сакате на хром иснталирајте IE Tab екстензија така ќе се пушти и на Хром. (Ја има екстензијава и за Мозила тие што користите).
http://www.rojadirecta.me/goto/tv.vikingo.me/p/e2.html

аууу понезаслужена победа амин. Не можам да верувам колку се неуиграни во напад... Суарез и Стариџ на местото од Балотели Лалана ќе беше 5-0 на крај

Мизерна и бедна, али сепак победа вредна 3 бода.

Лалана и Кутињо нула, аут, невредни, неспособни, клупа одма за следната.

Играчи од Саутемптон и слични екипи - Не.

Не, како...

- Адам од Блекпул
- Керол од Њукасл
- Даунинг од Вила
- Ален од Свонси

И сега со Ловрен, Лалана и Ламберт. Жими Хендерсон што испадна ѕвер и ги ублажува сите овие пошто е газда, газда за сите нив. Срамота. Еден од овие ако не се опраи тешко нас, пошто засега се комплетно бескорисни. Браво за Морено, сигурен сум дека кај нас ќе израсне во многу добар играч. Верувам и во Манкиљо, али првиов повеќе.

Како и да е, три бода си се три бода.

Мињоле, Манкиљо, Шкртел, Сако, Морено, Џерард, Џан, Хендо, Стерлинг, Бало, Стариџ - Кога ќе се вратат сите. Нека фаќаат место у ротации останативе бедници, уште малце им остана да го поправат катастрофалниот впечаток што го оставија. Вила и Лудогорец да ти се качат на нерви ебате. Делф и Минев да ти ги надигруваат играчите. Делф и Минев. Мрш!

овие лудогорец прв пат ги гледам, на крај искрено ми беше криво што не земаа бод. греота. заслужија во најмала рака бод.

ловрен и миноље, копија од голот со сити и агуеро. ловрен лошо поставен и лош старт, мињоле излетан точно да го остави цел гол празен.

лалана и кутињо, не е ни потребен коментар. може ли полошо од ова?
за мене пак нема никој прелазна, освен хендерсон, хм донекаде и морено. желбата беше поголема очигледно, но страшна безидејност. она што беше одлика на ливерпул ланска сезона, улетување во празно секоја можна прилика, сега немаше ниту едно.

Јас очекував и верував дека ќе им бутнеме 4-5 гола али ова што го видов е дно дна. Дресот не го заслужуваат.
Се надевам дека клубот ќе се освести и ќе престане со оваа никаква политика на пазарење од второлигаши.
Ливерпул бил подобар и заслужува подобро од ова.

Сезонава за мене е завршена. Над 110м фрлени во вода. Без мозок.

Кутињо игра само заради тоа што и Маркец и Стариџ неможеа да играат, прв ќе лета од стартен тим, а за Лалана не мрчете по многу оти нити еден подготвителен натпревар немаше, сега се врати од повреда и одма вие сакате да игра на највисоко ниво.

За Сабота Роџерс најозбилно треба да размисли да го стави Ламберт стартер против Вест Хем во дијамант формација со Бало во напад и Стерлинг позади нив, и заради физичката екипа на Вест Хем и заради ваквите бедни настапи на Кутињо и на Лалана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom