RickyLFC9
Модератор
Море, два и два не можеш да споиш. Очигледно оние и тебе ти го испрале мозоков за мене.Да сум модератор има да ти налупам казнени, да не ти текни уште еднаш да ги спомниш. Искомплексиран. Во вака бледа утакмица најде пак нив да ги спомниш?
Како може да не се очекува? Против Вила? Против ебана Астон Вила да не знаат да играат? Што е битно, да е Сити, да е Челзи да сфатиш. Против Вила да излезеш со 11 нови треба да очекуваш победа. Зошто ги спомнав тие две екипи... Еве нема да ти кажам зашто. Ќе те прашам тебе да видам толку барем дали можеш да заклучиш со твоја глава. Кои се единствените колку-толку асални екипи у лигава, што проаѓаат низ транзиција со нов менаџер и многу нови играчи? М? Сеа јасен ти е муабетот?Ако некој очекува инстант успех од екипава, се заебал гадно. 9 нови играчи нема да се воиграат во 5 утакмица па мајка Јана нека е. Толку од мене, и само продолжете да ги критикувате сите, токму тие истите на кои ќе свршувате против Лудогорец и Вест Хем со разно-разни епитети покрај нивните имиња.