Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да сум модератор има да ти налупам казнени, да не ти текни уште еднаш да ги спомниш. Искомплексиран. Во вака бледа утакмица најде пак нив да ги спомниш?
Море, два и два не можеш да споиш. Очигледно оние и тебе ти го испрале мозоков за мене.

Ако некој очекува инстант успех од екипава, се заебал гадно. 9 нови играчи нема да се воиграат во 5 утакмица па мајка Јана нека е. Толку од мене, и само продолжете да ги критикувате сите, токму тие истите на кои ќе свршувате против Лудогорец и Вест Хем со разно-разни епитети покрај нивните имиња.
Како може да не се очекува? Против Вила? Против ебана Астон Вила да не знаат да играат? Што е битно, да е Сити, да е Челзи да сфатиш. Против Вила да излезеш со 11 нови треба да очекуваш победа. Зошто ги спомнав тие две екипи... Еве нема да ти кажам зашто. Ќе те прашам тебе да видам толку барем дали можеш да заклучиш со твоја глава. Кои се единствените колку-толку асални екипи у лигава, што проаѓаат низ транзиција со нов менаџер и многу нови играчи? М? Сеа јасен ти е муабетот?

Море, два и два не можеш да споиш. Очигледно оние и тебе ти го испрале мозоков за мене.

Како може да не се очекува? Против Вила? Против ебана Астон Вила да не знаат да играат? Што е битно, да е Сити, да е Челзи да сфатиш. Против Вила да излезеш со 11 нови треба да очекуваш победа. Зошто ги спомнав тие две екипи... Еве нема да ти кажам зашто. Ќе те прашам тебе да видам толку барем дали можеш да заклучиш со твоја глава. Кои се единствените колку-толку асални екипи у лигава, што проаѓаат низ транзиција со нов менаџер и многу нови играчи? М? Сеа јасен ти е муабетот?

За првиот цитат, по постовиве те гледам дека и ти си бил искомплексиран. Незнам зошто ти се криви сега пак ги спомнуваш.

За вториот пост. Јас не велам дека не очекував победа против Вила, туку само посочувам дека до полусезона, од време на време вакви слаби можеме да имаме. Така да, ако до тогаш се задржиме во топ 4, мислам без проблем ќе завршиме таму, а зошто да не и погоре.

За првиот цитат, по постовиве те гледам дека и ти си бил искомплексиран. Незнам зошто ти се криви сега пак ги спомнуваш.

За вториот пост. Јас не велам дека не очекував победа против Вила, туку само посочувам дека до полусезона, од време на време вакви слаби можеме да имаме. Така да, ако до тогаш се задржиме во топ 4, мислам без проблем ќе завршиме таму, а зошто да не и погоре.
Тогаш разликата меѓу мене и тебе е тоа што ти забораваш, ја памтам.

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Манчестер-Јунајтед.47275/page-1829

Повели и читај зашто сум "искомплексиран".

Видук чекам лајк од тебе секако. Он бил единствениот асален у муабетиве :D

Нема лајк, само коментар. :ROFLMAO:

Тешко објективност од Видук :D

The quality of player was not Liverpool's problem on Saturday; the formation they were deployed in (4-2-3-1 didn't look good against Southampton either) and the amount of new players included en masse were far more significant. Both of those are the responsibility of the manager.

The similarities with the Chelsea game from last April were there for all to see and the worry now has to be whether Liverpool can break down teams who defend deep and in numbers. Anfield was a fortress last season and teams were often blown away by an avalanche of goals and devastating attacking play.

како надоврзување на тоа што го пишав вчера..

цел текст тука, кратко и јасно...

Епа баш ова ми е поентата. Јас тебе те сметам за многу попаметен од сите тие таму што постирале такви постови. Нема потреба да сме искомплексирани од нив пошто гледаш каква е ситуацијата сега во двата клуба. Сега тие можат да се ебат, ама немора во секоја реченица да ги спомнуваме.

bolen poraz i lani ni skinaa 2 boda na enfild ,za igrata mozam da kazam deka ke ne snajdi toa so go snajde t hem koga go prodadoa bale ,

Се гледа колкава класа е Суарез за разлика од останативе што ги донесовме. Едноставно знаеш дека кога е он во тим нешто ќе се деси и ќе падне гол. Вака е мачење.

Многу ни е предвидлива играта. Се гледа дека ако не дадеме гол во прво(ако не водиме) второ ни е паника и притисок. Се гледа дека со тимови кои играат затворен фудбал не им можеме ништо.
Еве 4 кола пројдоа никој не ми остави впечаток некаков,сите се онака...
Балотели ништо не игра али нема да го оценувам додека не се врати телено што гине за Англија па да ги видам заедно како ќе функционираат.(ако успеат да изиграат заедно,можда Кралицана ќе го викне у двор да и жонглира па ќе се повреди)

Се гледа колкава класа е Суарез за разлика од останативе што ги донесовме. Едноставно знаеш дека кога е он во тим нешто ќе се деси и ќе падне гол. Вака е мачење.

Многу ни е предвидлива играта. Се гледа дека ако не дадеме гол во прво(ако не водиме) второ ни е паника и притисок. Се гледа дека со тимови кои играат затворен фудбал не им можеме ништо.
Еве 4 кола пројдоа никој не ми остави впечаток некаков,сите се онака...
Балотели ништо не игра али нема да го оценувам додека не се врати телено што гине за Англија па да ги видам заедно како ќе функционираат.(ако успеат да изиграат заедно,можда Кралицана ќе го викне у двор да и жонглира па ќе се повреди)
Колективен надомест (y)

Ае.... не скакајте...
Не бива ова , не бива она.....а коа ќе дојде Април пак ќе пишувате тука одиме на титула!

Прогноза со Лудогорец....

Едно 3 парчиња... и првенец за Ламберт!;)

ПС. Срце ми кажува дека Бало ќе биде на клупа а Ламберт на терен!

Ае.... не скакајте...
Не бива ова , не бива она.....а коа ќе дојде Април пак ќе пишувате тука одиме на титула!

Прогноза со Лудогорец....

Едно 3 парчиња... и првенец за Ламберт!;)

ПС. Срце ми кажува дека Бало ќе биде на клупа а Ламберт на терен!

Тоа се очекуваше пред стартот на сезонава али како тргнале ,ќе викаме ајде Европа бар.

Него каков Ламбрет,незнае да оди. Мора да се покаже сила со Бугариве и да ги треснеме. 5-6 гола минимум. Ем изгубија од Вила, ем 5 години без ЛШ, ем на домашен играме ,ем со пацери. Мора да летаат пердуви иначе ништо.

Тоа се очекуваше пред стартот на сезонава али како тргнале ,ќе викаме ајде Европа бар.

Него каков Ламбрет,незнае да оди. Мора да се покаже сила со Бугариве и да ги треснеме. 5-6 гола минимум. Ем изгубија од Вила, ем 5 години без ЛШ, ем на домашен играме ,ем со пацери. Мора да летаат пердуви иначе ништо.

Не верувам... повредите малку го здрмаа.

Да беше Чан здрав мислам дека и Капетанот ќе седеше на клупа.
Вака сигурно ќе игра (мислам дека нема да ризикува со Лукас)

Мора да ги штеди силите.... цел месец имаме утакмици среда недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom