kazioX
Примерен форумџија
- Член од
- 28 април 2011
- Мислења
- 3.873
- Поени од реакции
- 10.755
Уште 1 година има од договорот мислам, не сакал да си оди киксерот, а што убаво му понудија договор од Бешикташ...Уште е кај вас? Колку години договор му дадовте?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште 1 година има од договорот мислам, не сакал да си оди киксерот, а што убаво му понудија договор од Бешикташ...Уште е кај вас? Колку години договор му дадовте?![]()
Има супер квалитети за класичен шпиц, од игра со глава, до одличен шут и финиш, но со овој трансфер според мене ќе играте малце поанглиски фудбал. Не ми се вклопува некако во течната игра од лани, со Суарез нормално.
Сепак и Ламберт е таков тип на играч, а црново бар за него е измислен. Ај честито нека ви е. xDОзбилно прашање. Кој друг освен Балотели од моменталните играчи има освоено ПЛ?

Да бе, мислев дека нема ама еве сега гледам дека дури 13 натпревари изиграл тогаш како стартер, земал медал.Туре, Стариџ (со вас ако не се лажам?), и другиве сите за малку ќе имаа.![]()
Морено си го ладеше у шеснаесетник не ја исфрли одма и Јоветич прц меѓу нозе на МињолеShto se desi? Ke pise nekoj?