Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Уште е кај вас? Колку години договор му дадовте? :confused:
Уште 1 година има од договорот мислам, не сакал да си оди киксерот, а што убаво му понудија договор од Бешикташ...

9720__9261__508737057ap002_liverpool_un_517X310.jpg

6639__1394__508737057ap007_liverpool_un_517X310.jpg

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/169505-reds-complete-mario-balotelli-deal

Ајт :)

Мислам дека малце одите на ризик со Балотели, пред се ради празната глава што ја има. :) Има супер квалитети за класичен шпиц, од игра со глава, до одличен шут и финиш, но со овој трансфер според мене ќе играте малце поанглиски фудбал. Не ми се вклопува некако во течната игра од лани, со Суарез нормално. :) Сепак и Ламберт е таков тип на играч, а црново бар за него е измислен. Ај честито нека ви е. xD

Е сега ќе видат чива овца црна волна преде, не ми е ни гајле вечер дали ќе изгубиме, сега сум си оптимиста за сезонава.

BRING IT ON CL, BRING IT ON PL, BRING IT ON MICKEY MOUSE CUP, BRING IT ON JOHNSTON PAINT...

Туре, Стариџ (со вас ако не се лажам?), и другиве сите за малку ќе имаа. :D
Да бе, мислев дека нема ама еве сега гледам дека дури 13 натпревари изиграл тогаш како стартер, земал медал.

Liverpool team in full: Mignolet, Johnson, Moreno, Skrtel, Lovren, Gerrard, Henderson, Allen, Coutinho, Sterling, Sturridge.

Substitutes: Jones, Manquillo, Sakho, Toure, Can, Markovic, Lambert

Го нема Лукас изгледа е пред трансфер во Наполи.

Ептен сум разочаран од некои одлуки на Роџерс. Ален? Пак? Ако, ќе си патиме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom