Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да да, те разбирам. јас зборам конкретно за Лукас и Агер и еве евентуално Борини. Другово, сФе може да оди у аут.

Иначе, полека полека се подобруваме. Ако го споредиме овој трансфер период со минатогодишниот може и те како да се забележи разлика.
Нив ги спомнав поради шпекулациите дека ќе се продаваат. Агер да остани ќе си е топ, ама изгледа ќе го бркаат. Борини ако го земат Бони или Лаказете или како и да е покрај Стариџ, и Ламберт е тотално непотребен. А вреди 14 милиони. Ете пари кои би можеле да се искористат за трансфери. Е сега никој ако не купат тогаш Борини нека си седи како трет избор. Ама да седи како четврт избор а има вредност од 14 милиони и не е потребен - е тоа не можи :) Исто и за Глен. Ако игра нека игра. Ама да купат друг да игра, Флано да е резерва а овој да дреми и плата да зема не го бива. Има некаква вредност чао пријатно.
А да....и ова со бројките ме нервира. Бројките од 1 до 11 треба да ги земат поквалитетни играчи кои почесто ќе играат. Не можи 4 да биди Туре мамицата да му ја ебам. 7ката е празна и треба да ја земи некој квалитетен. Крај краева на Стерлинг нека му ја даат. За 11ката да се купи некој. Не можи ботови како Асаиди и Аспас да земаат вакви бројки, а Стерлинг, Маркец и компанија да имаат безвеза бројки. Мене ми пречат малку овие работи

Asked if he thinks Daniel Sturridge is still underrated, Liverpool legend Jamie Carragher replied -

''I do, yeah. I don't know what it is, I've mentioned it before. He's not Suarez, we know that.

''I remember last season there were times when I'd be in the Main Stand and him and Suarez would be going hammer and tongs at each other, like in the Everton game where they were arguing at each other all the way back to the half-way line, and the manager brought Sturridge off - I'd rather he brought the other one off.

''I felt at times that Suarez bullied him a little bit. I know strikers and there's sometimes a little jealousy there if someone's scoring and that, and I felt for Sturridge at times.

''I'm not saying they never got on, but they both wanted to be the main man, and now there's no doubt that he is the man. His record for goals, I think I'm right in saying, he had more goals after 50 games than any Liverpool striker - you think of the strikers Liverpool have had - and that's an unbelievable achievement,

''If he can be what he's been, and now the focal point, he could be the best striker in the league. And he can do it in Europe.

''You think of his coolness when through on goal, his movement, his pace, his finishing and he's England's first choice striker - he could become one of the best in Europe.''

Prevedi be, za nas seljacite sho ne znaat latinica :D :D

Tuku, na mamata mrsna, ajde pola Soton go zemavme, ama da zemevme uste lev edem zadnji vrska, eden napad.....golman li oti ona Pepeno e super, ama za taa plata vtor golman? I tn. Itn.

I pak be se kilavat vo odbrana. Ne moze u zadnji minuti golovi da primaat i toa od nashion ucka i od Borielo....ah mamata mrsna bugarska

Steven Gerrard made his mind up to retire from international football after Brendan Rodgers told him he'd have to limit his number of games -

“When I had the chat with him he said that if you want to carry on for England I can tailor your Liverpool games.

“I was close to already knowing what I was going to do but when he said that my Liverpool games could be tailored then it made me go to 100% with my decision.

I don't want my Liverpool games to be tailored. I still want to be available.” :cuc:

Последно уредено:
Дејвис од поодамна во Спарс, а сега и Бертранд во Сотон. Изгледа сепак ќе земиме некој добар бек (можно е Морено сеуште)
familyguy13.gif

Инаку за нецел саат играме против самите себе не заборавајте :icon_lol:
Баш да видиме како ќе изиграат Кели и Коатес. А од кога е изјавата на Роџо дека ни требаат играчи како шпионот? Ако е сегашна тогаш му фали нешто

Појма немате, Јанузај е подобар :pos:
Свршувам кога го гледам Јанузај како танцува со топката на теренот :vozbud:

Svrsuvas na plocki u kjenef, na parket, na kilim ili na salfetka??

Hehehehe...vcera Mignolet odrza lekcija kako se brani. Pak pederine sudii ne gledat deka nema offside na Sterling posto e prebrz, Can zver, Stivie pak posra u reakcija, Johnson aut, mora bek da se zeme.
YNWA idemo na Milan da mu ebeme krffff i posle na pederine

Појма немате, Јанузај е подобар :pos:
Свршувам кога го гледам Јанузај како танцува со топката на теренот :vozbud:

Хаххаахахха
Тричковски е подобар :pos::pos:

Кој кажал дека Јанузај е подобар од Стерлинг?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom