Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.054
- Поени од реакции
- 12.958
Нив ги спомнав поради шпекулациите дека ќе се продаваат. Агер да остани ќе си е топ, ама изгледа ќе го бркаат. Борини ако го земат Бони или Лаказете или како и да е покрај Стариџ, и Ламберт е тотално непотребен. А вреди 14 милиони. Ете пари кои би можеле да се искористат за трансфери. Е сега никој ако не купат тогаш Борини нека си седи како трет избор. Ама да седи како четврт избор а има вредност од 14 милиони и не е потребен - е тоа не можиДа да, те разбирам. јас зборам конкретно за Лукас и Агер и еве евентуално Борини. Другово, сФе може да оди у аут.
Иначе, полека полека се подобруваме. Ако го споредиме овој трансфер период со минатогодишниот може и те како да се забележи разлика.

А да....и ова со бројките ме нервира. Бројките од 1 до 11 треба да ги земат поквалитетни играчи кои почесто ќе играат. Не можи 4 да биди Туре мамицата да му ја ебам. 7ката е празна и треба да ја земи некој квалитетен. Крај краева на Стерлинг нека му ја даат. За 11ката да се купи некој. Не можи ботови како Асаиди и Аспас да земаат вакви бројки, а Стерлинг, Маркец и компанија да имаат безвеза бројки. Мене ми пречат малку овие работи