Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Леле на крај Англиски кога ќе прозбори :pos::tapp:

играчиште земавте.Можеби нема да го замени Суарез,ама има светла иднина пред него,огромен талент и веќе за негови години е играчина.
Чекај сега и Ројс кога ќе го земиме :icon_lol:

Со трансфер период не сум бил задоволен вака уште од 2003 година, ко го потпишаа Harry Harry Kewell. Добро, и за талентот Барош се радував, а за Сисе урлав од радост.
Али Лалана и Марковиќ :rolleyes:

П.С. Ламберт наше дете. АКо ја носи 7ката, а ке ја носи, that will go well.

Следни се Ројс, Морено, Лукаку и централен дефанзивец. :icon_lol:

Итно да се направи групава, еј! :D

Ќе креираш група ти или јас? :)
Да видат овие како се работи група за така еминентна личност.

П.С. Ако има заинтересиран има место за админ, ама креативност треба да има 10ка :D

Следни се Ројс, Морено, Лукаку и централен дефанзивец. :icon_lol:

Единствено што погоди од овие е централниот дефанзивец :icon_lol:[DOUBLEPOST=1405458592][/DOUBLEPOST]Него, следуваат парите од забарот...

Последно уредено:
Не ломите ми багрење ке биде следнава сезона.

Честито нека е...па нека ме негира дечково!

Инаку нешто ми кажува дека големата сума ќе биде потрошена на еден дефанзивец и со тоа ќе заврши пазаров!

Ни требаат лев бек и централен дефанзивец, колку пари имаат дадено газдите, не знам, ама сигурен сум дека нема да останат само на тоа... 75 милиони од Суарез + уште нешо ако се продаде.

Не сум имал можност да го гледам многу на утакмици али вака од видеава можам да кажам дека сум импресиониран од неговото водење топка. Човече, он е метак а не ја пушта повеќе од метро пред него.
[DOUBLEPOST=1405506744][/DOUBLEPOST]Играчите кои веројатно пристигнале во Копенхаген.
10351892_710575272337726_3021969920580337871_n.png

Rodgers:

"I talked to Daniel Agger at the end of last season and he said he had promised Brondby when he left them that he'd make sure a friendly game between the clubs would take place.

"I was surprised that it had never happened, so I promised him I'd take him back to Brondby for a pre-season game this year."

Брендан, ју д мен![DOUBLEPOST=1405535418][/DOUBLEPOST]Македонецот не покисна у 92’.
Со подобра игра можам да ги издвојам Флано, Ајб, Кутињо...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom