Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
od denes za vas sum, ebago
Пеџа те натера?
koj e peja, ebago?
MR6 TAMUod denes za vas sum, ebago
more, ja su, ebago.
grdiOFF spija
Задави го во спиење, ти е гајле.
На велико се зборува дека сме го барале Иско, за на позајмица сезонава.
@ElNinho колку е точно ова? Имате нешто вакво прочитано?
Па ако дојде Џејмс (а се поверојатно е дека ќе дојде), логично би било да се продаде еден скап играч за да се ублажи минусот од потрошените 100. милиони.
Такви на тапет сеа Ди Марија и Иско. Првиот ПСЖ не може да го купи, друг клуб малку веројатно да загриза пошто Реал нема да му ја спушти цената под 60м., а последните шпекулации се дека и Карло им наложил дека го сака во тимот наредната сезона. После стивнувањето на шпекулациите за Кедира и Ди Марија, се појавија овие за Иско, кај што денеска се споменува дека и Ливерпул е заинтересиран.
Ама за позајмица не ми се верува, пошто ко шо пишав, се гледа да биде продажба за да се намали расходот, мислам дека нема шанси да го дадат под 25м. и Иско. Веќе собраа 20м. од Мората, па затоа не е нужно Ди Марија да се дава, па ете го Иско кој е речиси ист тип ко играч со Родригез и негово доаѓање ќе значи премалку можности за минути на Иско.
Се спомнуваше позајмица, а зошто би го позајмувале, кога 25м се ништо (барем во преоднив рок) за Ливерпул после продажбата на Суарез. И јас мислам дека ако Родригез дојде, а по се изгледа ќе дојде, дека за Иско ќе нема место, а како што читавме ние, Милан, Севиља и Ливерпул го барале. Во оваа конкуренција не би требало да има проблеми за нас да не одбере.