Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
@Scouser88 те молам кажи ми како оди едно коло во англија? Колку двојки, колку иксови, на кои утакмици куќата да ја ставаме, како после дерби губиме бодови? Чекам детален осврт :)

хаха дочека сеа па ајде удри :D

Дочекав? :)

Дечко, се местиш на волеј цела сезона а јас како Суарез против Кристал Палас :D

Ајде ајде пак си зголемуваш..цела сезона пффф:) .
Утнав последниве 1-2 кола. Ама иначе не сум далеку кога викам дека после дерби играме тешко,прати ги утакмиците после дербиња ќе видиш дека све се тврди .

Ајде ајде пак си зголемуваш..цела сезона пффф:) .
Утнав последниве 1-2 кола. Ама иначе не сум далеку кога викам дека после дерби играме тешко,прати ги утакмиците после дербиња ќе видиш дека све се тврди .

Така бе, сезонава после Арсенал, Тотенхем, Евертон, Сити и Јунајтед само губиме бодови. Никако глава да кренеме :)

Така бе, сезонава после Арсенал, Тотенхем, Евертон, Сити и Јунајтед само губиме бодови. Никако глава да кренеме :)

Абе доста,све се тврди:):)

Сериозно, многу паѓаат после дербиња на квалитет. Еве со Сити играа топ,денес очекувам 4-5 да дадат и да биде лесна победа ама ти не,се бранеа од најслаб напад у ПЛ.. не иде така.

Абе доста,све се тврди:):)

Сериозно, многу паѓаат после дербиња на квалитет. Еве со Сити играа топ,денес очекувам 4-5 да дадат и да биде лесна победа ама ти не,се бранеа од најслаб напад у ПЛ.. не иде така.

Брат, јас не знам која лига ја гледаш ти, кој друг тим го пратиш во сФетоФ, за да ми покажеш, кој тим игра вака константно, без препреки, нервоза, индивидуални грешки. Кој тим после победа на директен конкурент не лета во облаци и премногу самоуверено влага во следниот дуел кога е фаворит. Не знам што очекуваш. Секоја утакмица по 10 гола од кои 8 во први 20 минути и да си спиеме до крај. Нема брат, нема :) Поготово нема така титула во ПЛ :)

Брат, јас не знам која лига ја гледаш ти, кој друг тим го пратиш во сФетоФ, за да ми покажеш, кој тим игра вака константно, без препреки, нервоза, индивидуални грешки. Кој тим после победа на директен конкурент не лета во облаци и премногу самоуверено влага во следниот дуел кога е фаворит. Не знам што очекуваш. Секоја утакмица по 10 гола од кои 8 во први 20 минути и да си спиеме до крај. Нема брат, нема :) Поготово нема така титула во ПЛ :)

Не викам јас секоја да биде таква,али со Норвич да се браниме ? Не заебавај,разбирам јас пад ова она али константно се дешава после дерби да играат слаб а баш напротив треба да играат уште помотивирано. Сеа со Челзи ќе биде помалце стресно него ли со Палас..

Не викам јас секоја да биде таква,али со Норвич да се браниме ? Не заебавај,разбирам јас пад ова она али константно се дешава после дерби да играат слаб а баш напротив треба да играат уште помотивирано. Сеа со Челзи ќе биде помалце стресно него ли со Палас..

Ако ги следиме твоиве прогнози во теков на сезонава, маме ќе ни се ебе со Челзи, зошто секогаш промашуваш :D

Ако ги следиме твоиве прогнози во теков на сезонава, маме ќе ни се ебе со Челзи, зошто секогаш промашуваш :D

Како бе секогаш,еве ти една прогноза одма..ако ја утна не давам до крај на сезона да се консолидирам.
Нема да има 3 двојки во ПЛ денес.;)

Како бе секогаш,еве ти една прогноза одма..ако ја утна не давам до крај на сезона да се консолидирам.
Нема да има 3 двојки во ПЛ денес.;)
Ама брат:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Аууууу хахахахахаха
Добро :)

:pos::pos::pos::pos:

Мора да видам дали математиките ми се исправни :D

Денеска Ливерпул израмни и подобри неколку рекорди:

11 победи по ред - последен пат 1982 години!

Суарез го постави рекордот за најмногу постигнати голови на гости во сезона од премиер лигата - 13

25 пати по ред Ливерпул ја тресе мрежата на противниците, нешто во што успеале само во 1933 година и 2001 година

3 тиот гол на Стерлинг значеше дека Ливерпул го подобри рекордот за најмногу постигнати гостински голови во лига дури 43!

Уште еден, најинтересен, стар - праисториски - Ливерпул го надмина рекордот од 1895 година кога во првото полувреме од натпреваритe успеале да постигнат вкупно 56 погодоци. Сезонава веќе имаат 58

liverpool_2189291b.jpg

Моменти после последната свирка, навивачите на Ливерпул покажуваат "Љубов" на Стјуардите од Норич! :vozbud:

10157121_624626550947845_7909541920333519396_n.jpg

:D
10294276_676573515740387_6272610246408171913_n.jpg

Последно уредено:
Gerrard -

"I love seeing the fans. I love to see smiles on their faces at the moment. I love to see them dreaming. I love to see them believing.

"I love it; it’s great.

"It’s something we haven’t had here for a long time. We’ve had it in cup competitions and we’ve given them many good nights and many dreams but this is different because this is the league title."

Gerrard on his future -

“It’s not important at the moment. But the club and myself know where we are relationship-wise. It’s not an issue. They know that and I know that and I am sure we will cross that bridge when we come to it.

“I’m as happy as I have ever been at the moment. I’m skipping into work and I love this manager and the coaching staff and I adore my team-mates.

“I love being where I am. Looking back I was frustrated and I didn’t think I would be where I am now.

“For us to have not won the league since 1990 is not good enough. A club with this history should have got an awful lot closer – if not actually done it – during those 24 years,

“I’ve got to treat this like it’s the one shot. Just because this league is so strong and there are no guarantees next year.

“I look at Manchester United where they have dominated for so many years, they win the league last year and then have a season where things change.

“And things do change very quickly in football. It would be a huge mistake for me to sit here and say, 'If it doesn’t happen now it might happen next year’.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom