Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
И на уште 350 другари у фб група :P
Таму само реков дека Челзи ќе тепа. Не спомнав куќи, коли, станови..........:P
Туку пази сега ако изгубат од Атлетико. Ќе биди весело на Енфилд. Не дека и вака нема да биди

Утре ќе ме мавне срце клоцање... ау, ептен ќе биде емотивно... шо појќе се доближумо до крајот, све појќе си скренуем... :нинџ:

Chestito titula, se gleame na Anfield. Najvekje mi e milo za Steven.. Pozdrav ! :)

Полека бе луѓе, ништо не е готово.
Славите титула како да бегаме 9 бода на 3 кола до крај. Не заборавајте дека со еден наш пораз Сити не претркува (не дај Фаулер да се деси ова, а и нема). Утре ако го победиме Норич правиме огромен чекор, ама прво да го победиме.

@Malcolm van den Сабаховић, можда малку е глуп муабетот, ама човечки е да се греши, сите грешиме, така и ти. Мило ми е шо ја призна грешката. Ајде, ако дај господ за 2 недели заедно ќе ја славиме долгоочекуваната титула. Спијте мирно сите вечер, а утре во 13 часот, сите пред телевизор, па да се израдуваме на, веројатно клучната победа сезонава.

Ako osvoime mora medal i za Texeira. Ne se zaborava onaa akcijata koja prethodese na penalot na Gerard u 90minuta. Ottogas se odi u nagorna linija. Za mene toa e klucniot moment u sezonata.

@Malcolm van den Сабаховић ајде ајде, не туку праи патетики, сите сме згрешиле за нешто, а ја колку што те знам ова ти е прва и единствена грешка која не е ни грешка пошто нема што да се исправи, останува уште да пуштиш сега поддршка последниве неколку кола кога е најпотребна :) Единствена грешка ќе ти биде ако освоиме титула и ако не стоиш/седиш до мене кога Стиви Џи ќе го крева трофејот, грешка ќе ти биде пошто у тој случај ќе ти ги пратам @the_kop и @Peja989 да ти удрат една клоца, ја не можам пошто мал сум и не се пресметувам физички :P

Ова е моментот кој сите го чекаме, треба да бидеш со нас :)

Полека бе луѓе, ништо не е готово.
Славите титула како да бегаме 9 бода на 3 кола до крај. Не заборавајте дека со еден наш пораз Сити не претркува (не дај Фаулер да се деси ова, а и нема). Утре ако го победиме Норич правиме огромен чекор, ама прво да го победиме.

@Malcolm van den Сабаховић, можда малку е глуп муабетот, ама човечки е да се греши, сите грешиме, така и ти. Мило ми е шо ја призна грешката. Ајде, ако дај господ за 2 недели заедно ќе ја славиме долгоочекуваната титула. Спијте мирно сите вечер, а утре во 13 часот, сите пред телевизор, па да се израдуваме на, веројатно клучната победа сезонава.

Не бе, бега дека треба да плати кафана :)

Не ти е глуп ммуабетот. Воопшто. Само изгуби верба поради многуте, долгогодишни глупости на управата.

Нејсе, се сеќаваш кога ти велем дека ќе биде од Роџо и овој тим нешто??
Сети се, прав скаузер не поклекнува вака.

П.С. ЗА СИТЕ ДРУГИ КОИ КРИКААТ И РИКААТ. МАМАТА ЌЕ ВИ ЈА ЕВАМ И СЕ ЖЕНСКО ПО ДОМА АКО НЕ ПРЕКИНЕТЕ ДА СЛАВИТЕ.
ДО 11 Е ЈЕБЕНО ДАЛЕКУ, ЈАСНО!!!!!! ДЕН ЗА ДЕН. ДЕНЕС НОРИЧ, ПОСЛЕ ЧЕЛЗИ, ПОТОА КРИСТАЛ, НА КРАЈ ЊУКАСЛ.

ТОПКАТА Е ТРКАЛЕЗНА (КРТАЛЕЗНО ПО ПРИЛЕПСКИ) И СЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.

МУКЛА МАМЕ ВИ ЕБАМ ГЛУПО! МУКЛА.

Последно уредено:
I GOOOOL...AJDE USTE TRI ZA MIR I SPOKOJSTVIEE

I EVE GO LUIIIIISSSSSS[DOUBLEPOST=1397992583][/DOUBLEPOST]E GLUP FAUL[DOUBLEPOST=1397992651][/DOUBLEPOST]AMAAAN KUROFF SRCHKA KE ME STEGNE[DOUBLEPOST=1397992719][/DOUBLEPOST]U BE ALLEN IGRANJE..OVOJ SAKA DA NE GO SITNEME[DOUBLEPOST=1397993470][/DOUBLEPOST]ajde beeee...ajde uste dva minimuN

Последно уредено:
Честита титула!
Jadi smrden od Denis coganot. Ne urocuvaj(te)....ima uste 45 minuti od ova finale, a potoa uste tri finalinja.

Neka bide kako sto kaza Gerrard: we go to Norwich, we do the same....

Edna po edna, 11 maj e tolku daleku, a blisku, ne cini da gi urocime.[DOUBLEPOST=1397996069][/DOUBLEPOST]AMAN BE AMAAAAAN, AMAAAAN[DOUBLEPOST=1397996102][/DOUBLEPOST]DA GI EBAM, AMAN[DOUBLEPOST=1397996145][/DOUBLEPOST]SLEDN IOT STO KE POSERE SO IDNI NADEZI JA LICNO U G'Z KE GO EBAM

JASNO!![DOUBLEPOST=1397996399][/DOUBLEPOST]GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

STERLING

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

AJDE USTE DVAAAAAAAAAAAAA

Последно уредено:
Дај бе седи кое урочување мотивација е сеа само клучен фактор а не некои прикаски урочувања...

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF[DOUBLEPOST=1397996474][/DOUBLEPOST]
Дај бе седи кое урочување мотивација е сеа само клучен фактор а не некои прикаски урочувањ...

V RED

AMA JADENJE GOMNA PRED RUKA NE IDE

JASNO!!!!!!!!!!!!

ај прв да ви ја честитам титулата,мило ми е за Коутињо и Џерард,посебно за овој вториов,покрај таква импресивна кариера ова ќе му биде најмилата титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom