Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таму само реков дека Челзи ќе тепа. Не спомнав куќи, коли, станови..........И на уште 350 другари у фб група![]()
Полека бе луѓе, ништо не е готово.
Славите титула како да бегаме 9 бода на 3 кола до крај. Не заборавајте дека со еден наш пораз Сити не претркува (не дај Фаулер да се деси ова, а и нема). Утре ако го победиме Норич правиме огромен чекор, ама прво да го победиме.
@Malcolm van den Сабаховић, можда малку е глуп муабетот, ама човечки е да се греши, сите грешиме, така и ти. Мило ми е шо ја призна грешката. Ајде, ако дај господ за 2 недели заедно ќе ја славиме долгоочекуваната титула. Спијте мирно сите вечер, а утре во 13 часот, сите пред телевизор, па да се израдуваме на, веројатно клучната победа сезонава.
Jadi smrden od Denis coganot. Ne urocuvaj(te)....ima uste 45 minuti od ova finale, a potoa uste tri finalinja.Честита титула!
Дај бе седи кое урочување мотивација е сеа само клучен фактор а не некои прикаски урочувањ...