Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Суарез и Стерлинг ќе ги лапнат наградиве за најдобри играчи, сосема заслужено, за титула сеуште рано да ви честитам но се надевам дека ќе ја освоите

Значи време е да ви ја честитам титулата.. Заслужено годинава, да ви се редат успеси !!!

Абе ќе ми рикне срцето, нека не не плашат вака на крајот. Ајде само уште 3!!!

@Scouser88 те молам кажи ми како оди едно коло во англија? Колку двојки, колку иксови, на кои утакмици куќата да ја ставаме, како после дерби губиме бодови? Чекам детален осврт :)

П.С. Мињоле:facepalm:

Мињоле мора сериозно да почне да ги исправа грешките што константно ги праи ако смета да биде прв голман на екипа која ќе игра во ЛШ. И треба да му се донесе солидна конкуренција. Али отом-потом, нека заврши сезонава прво.

Мињоле мора сериозно да почне да ги исправа грешките што константно ги праи ако смета да биде прв голман на екипа која ќе игра во ЛШ. И треба да му се донесе солидна конкуренција. Али отом-потом, нека заврши сезонава прво.

Фала и кај вас!

Idemeee,uste malce i ludnica ke bideee..
Vinica ke slavee titulaa ohoooo :D

Sent from my C2105 using Tapatalk

Дечки криво ќе ми биде ако ради "нас" не ја добиете титулата.

Ние сами се заебавме инаку живи луѓе ќе јадевме.

Тоа е, ние идеме на ЛШ вие на ЕПЛ и полна капа.

Да не испадне дека ви правам лице другата недела ќе си навивам за Челзи, после тоа за Палас а после тоа за Њукасл, ама кога би бирал меѓу Ливерпул и Сити би одбрал да ве суспендираат и двете екипи и да си освоиме ние титула #хехе #проверетегоРики

Јао Мињоле :tapp:
Колку го пцуев само еј, и за вториот гол можеше комотно да ја боксува. Се чувствува притисокот на секој натпревар, ама секога го совалдуваме. Против Челзи со ваков пристап на игра секако ќе изгубиме. Ајде да не кобам, сепак Енфилд е друг терен. И неќам никој да ми честита титула дури не го видам Џерард со ПЛ пехар во рацете.

Мора пофалба до Џо Ален за утакмицава. Мислам дека ораше на средина, не застана.

Интересно како никој ништо за Лукас не кажа, никој не ни очекуваше да го даде тоа на крај :D

Јас мислев Суарез ќе ја пали. Како ја нагази топката, мајстор!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom