Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Со секој натпревар се сме поблиску. До пред точно една недела, го победивме Сити, голем чекор напред, ама свесни бевме дека треба да победиме уште 4ри. После утакмиците на риваливе со Сандерленд добивме можност и на едно реми, после победава со Норич сеуште имаме право на реми, ама сега имаме уште само 3 утакмици не 4ри. Пак ќе речам, блиску сме, ама далеку.
Mene ustata penja mi fati da ne se slavi predvreme ama....step by step...

@Scouser88 примети ли како на Фланаган денес мадињата му беа до колена? Примети ли колку големи МАДИЊА има дечкото? :)

Да да големи мадиња и тешки мадиња можда ради тоа клекна за вториот гол коа го примивме:)[DOUBLEPOST=1398073007][/DOUBLEPOST]Вчера Лукас изигра лоша партија. Нема човекот кондиција.Коа ќе ми текне како Хендо ги покрива крилата кога напаѓа противник,вчера тоа го немаше туку баш имаа тон време да се наместат за да набацат. Ален изигра каде каде подобро вчера,ама една утакмица не го прави звер и 15м планети не се оправдани. Исто така пак по којзнае кој пат се гледа дека Кутињо не е за на крило.Немаше никаков удел во утакмицата за разлика од дуелот со Сити каде везеше централно по терен.
Стерлинг како и што викам од порано,едини со квалитет од младите.

За Челзи нека гледаат да го опорават Стариџ па да се врати Кутињо во среден ред со Ален и Џерард.Тој среден ред ќе одговара за со Челзи,Ален и Кутињо се брзи па ќе може да покријат кога Оскар или Вилијан ќе се улетаат напред.. а може и Жозе ќе ги одмара за со Атлетико па ќе немаме таков проблем.Ќе видиме.

Последно уредено:
Бодан е во право, и јас цела сезона трубам дека Кутињо е тотално неупотреблив на крило, дури и кога не игра Стариџ, Кутињо не смее да игра крило.

Capture.PNG

аууу не ми се верува колку сме блискуу еееј, па никој ни фала ни ништо да не речи за Сандерленд за страмота!!!
ајде вечер ВБА повампирете се ви треба за опстанок една добра победа, ништо повеќе не сакам

Челзи ќе биде решавачката утакмица, Палас и Њук. не итаат кон ништо, обезбеден опстанок, немаат шанси за лига европа..:)

Со Челзи реми или победа и 19 YNWA. За вас сум од време во Премиер Лига, ептен мерак прави Ливерпул сезонава...:icon_mrgr:

Ја гледа некој утакмицава, или снимка е ова, гледам Локални Ѕвезди на Ливерпул со Интернационални?
Далглиш на клупа.

на Спорт Арена 1

Ја гледа некој утакмицава, или снимка е ова, гледам Локални Ѕвезди на Ливерпул со Интернационални?
Далглиш на клупа.

на Спорт Арена 1

Во живо е, за 96те. Само ептен се наапани и едните и другите да победат па нема голови, само еден....

МекМанаман, Гарсиа, Овен комотно можат уште да играат :)

Инаку не знам дали приметивте, Стерлинг игра се поцентрално и одлично му оди. Мислам дека полека ќе биде конвертиран во 10ка од следната сезона и сигурен сум дека би се снашол. Ќе имаме одличен all-round играч во офанзивата :)

Во живо е, за 96те. Само ептен се наапани и едните и другите да победат па нема голови, само еден....

МекМанаман, Гарсиа, Овен комотно можат уште да играат :)

Што беше финатава со пеналот и Даглиш ?

Што беше финатава со пеналот и Даглиш ?

Очигледно требаше да влезе како изненадување, зошто беше тренер ама дека се погоди пеналот тогаш го тераа да го изведе. Пустиот, никогаш не сака да биде он д спот лајт, па затоа одбиваше.

Не знам дали виде Фаулер колку прецизно го рокна :)

Очигледно требаше да влезе како изненадување, зошто беше тренер ама дека се погоди пеналот тогаш го тераа да го изведе. Пустиот, никогаш не сака да биде он д спот лајт, па затоа одбиваше.

Не знам дали виде Фаулер колку прецизно го рокна :)

Да да, одлично изведен пенал.
Криво ми е што пропуштив голем дел од натпреварот. Околу 60та минута почнав да го гледам :(
Обожавам вакви натпревари да следам.

Него, ова ми е прва посета на вашиот фан клуб :D
Ви дојдов со празни раце... затоа ќе ви посакам среќа во завршницава на сезоната :)

Иначе кај е видеото од тогаш кога игравме фудбал? :D Да не беше постирано негде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom