Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Pa....ima vreme do 11 saat. No, kolku i da e dobar Konopo, ne e najbiten u momentov, trebase dmf da se zeme, prvin i potoa da se ide po Konopo. Vaka, Konopo e utesna nagrada, ako bide.

Како утешна награда, баш немаме играч во нападот, остави ја средината настрана, имаме 5 играчи таму за 2 позиции, и сигурно нема сега да менуваме таму, а овде ни треба уште 1 играч, бидејќи заради тоа што сме во играчки минус таму, само заради тоа Кутињо играше иако беше во крш форма, Стерлинг на 19 години ја игра секоја утакмица. Го немам гледано многу, ама се работи за одличен дриблер, страшно брз играч и добар техничар, сигурен сум дека ите како ќе се вклопи во играта на Ливерпул.

Ништо, ви ебам тоа неспособните.

Па преку таквото веќе. Имавме цел месец и 2947128528935792835 играчи со кои преговаравме, но никој не дојде. Е па не ти идат за кикиритки бе глупо Американче.
За Мвила не сакаше 10-12 милиони да дај, за Рактитч несакаше ни 10 да дај, за Пасторе не сакаше 15 да дај итн. Сакаш ЛШ или не? Пичка ти мајчина твоја и женина и сестрина и од поубајте братучедки твои и од жена ти и од компиките и се... :mad:
Ако сакаш квалитет, плати, а ако не играј си го просечен тим и биди на средина на табела, ебати ти жената ебати.
Толку сум лут шо после мене, еве и Розата и Рикио можат да и се качат.

Со тебе ќе ја напрајме големата како шо ми изгледа. Ем женет си ем пак ти сакаш прв. Е не можи.
Овој ќе дојди изгледа, само да почекаме. Ако не, одиме за Англија, а ако не се таму одиме за Бостон. Т.е јас одам ти не.

Nisho a?

a voa lazat li mamu im jebem

Russian website Vesti.ru are reporting that Yevhen Konoplyanka’s move from Dnipro to Liverpool has been completed.
http://www.caughtoffside.com/tags/premier-league/liverpool/
According to the report, Liverpool are paying Dnipro a fee of around €19M (£16m) for the Ukraine international, and Konoplyanka will earn a healthy salary of about £57,500 per week.

Ukrainian Sources Claim Konoplyanka Deal Agreed

Though there is as yet no confirmation on the Liverpool end, reports from Ukraine suggest a deal for Yevhen Konoplyanka has been agreed.
Following earlier reports that Yevhen Konoplyanka had successfully undergone a medical while Liverpool, Dnipro, and the player's representatives continued to work on a deal that would bring him to Anfield, sources in Ukraine and Russia are now claiming the deal is complete.

After suggestions Dnipro's owner was reluctant to let the player go and the two clubs disagreed over a payment structure, Ukraine's Tribuna and Football News Network as well as Russia 24 are all claiming the Ukrainian club have agreed to sell and personal terms have been ironed out.

If the reports are true, the final fee would be just over £16M—or €20M—and Konoplyanka would arrive at Anfield on just shy of £60k a week wages. Adding on the various fees to the player's representatives is likely to push the total cost spent on bringing him to England closer to £20M.

There is as yet no sign of confirmation from the Liverpool side, but with two hours left before the window closes, at least fans won't have long to wait to find out how this particular transfer story ends.

Krffff da serat ako lazat

Како ништо? Има нешто. Еве ова го добивме од газдите за Нова Година

sipak.jpg

--- надополнето: 31 јануари 2014 во 22:46 ---
Со тебе ќе ја напрајме големата како шо ми изгледа. Ем женет си ем пак ти сакаш прв. Е не можи.
Овој ќе дојди изгледа, само да почекаме. Ако не, одиме за Англија, а ако не се таму одиме за Бостон. Т.е јас одам ти не.
Види го ти него... Кај помал, па и прпа :)

Ќе чекам на чудо во последниве 15 минути, па после ќе си кажам шо имам...

Sho znam, ova e od pred dve minuti

Despite reports to the contrary, Liverpool’s January pursuit of Ukraine winger Yevhen Konoplyanka is not over and Reds officials are willing to work all the way up to 23.00 GMT to seal the 24-year-old’s signature.
The £15m move was thought to be unlikely to happen after complications at the player’s club Dnipro and rumoured interest from Spurs threatened Liverpool with a second gazumping in a week, after they lost out out to Chelsea in the race for Mohamed Salah.
However, while there is still plenty of work to be done before the 11pm deadline, coach Brendan Rodgers and chief executive Ian Ayre are not giving up hope that Konoplyanka, who scored for his country in a recent World Cup qualifier against England at Wembley, will be unveiled at Anfield next month.
Konoplyanka has reportedly had his Liverpool medical, but the Kirovohrad native certainly will not sign in time to make his debut in their next Premier League fixture, which is at the Hawthorns against West Brom.

Pise deka prifatil ukrainexot 19m i nwdelna plata od 70 000funti

Sent from my C2105 using Tapatalk

I deka nema uste jeben potpis na hartija....seuste nema
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 23:32 ---
Sources in Ukraine and Russia claim that an agreement has been reached between Yevhen Konoplyanka and Liverpool, with reports suggesting that he has successfully undergone a medical as club officials and the player’s representatives continue to work on the deal.
With Dnipro hesitating to let go of Konoplyanka at first and an agreement for suitable payment structure also slowing down the process, it has now been claimed that the Ukrainian club have come to an agreement with Liverpool and personal terms have been dealt with.
The final fee is reported to be around between 16 million and 20 million pounds, with Konoplyanka arriving at Anfield with a possible wage of 60k pounds per week.
Liverpool have successfully secured the signature of the Ukrainian according to Sky Sports, as the likely switch to Anfield is coming in to fruition.

A be mamlaaaz potpisuj, dan' tibam zenkata!!!!!!

Како ништо? Има нешто. Еве ова го добивме од газдите за Нова Година

sipak.jpg

--- надополнето: 31 јануари 2014 во 22:46 ---

Види го ти него... Кај помал, па и прпа :)

Ќе чекам на чудо во последниве 15 минути, па после ќе си кажам шо имам...

Кога да дојдам Прилеп да ми дајш 3 прилепчанки? :icon_lol:
А тој другар ти шо те лажел шо го лажеле за Бериша нека оди нека го запали тој весникот со се новинари :coffee:
А за Конопов ќе биди смирете се. Поминал медицински

Па 3 :pos:
Ти на крај со 1 дали ќе излезеш, па 3 :) Толкав ј...ч си?
Инаку, че го спашкам дечкото, само да се врати. Сеа прпа, ама че го начекам :)

Не. Затоа барам 3. За да имам фора да оплескувам. Мора резерва да се има :coffee:

Не. Затоа барам 3. За да имам фора да оплескувам. Мора резерва да се има :coffee:

Тебе мајката ко Ајре идол да ти е. Сакаш само да оплескуваш и пак да има за тебе. :)
Само една реченица-зошто не сум изненаден?

Оваа управа не заслужува ништо добро. Штета е само шо ако не обезбедиме ЛШ, клубот и фановите ќе страдаат. Овие лајна не ги боли ич куро за клубот. Знаат ли тие за каква светост станува збор? Не е ова нивната смрдена држава без традизија и без почитување на историјата. ОВА Е ЛИВЕРПУЛ и никој нема право да се заебава со клубот. :mad:
Да иим испоебам се по список на јенкиве, почнувајќи од Линда. И ЗА ТЕБЕ РОЗО НЕМА МЕСТО! :P Оти и тебе че те ебам успут ко шо сум напизден :D

Тебе мајката ко Ајре идол да ти е. Сакаш само да оплескуваш и пак да има за тебе. :)
Само една реченица-зошто не сум изненаден?

Оваа управа не заслужува ништо добро. Штета е само шо ако не обезбедиме ЛШ, клубот и фановите ќе страдаат. Овие лајна не ги боли ич куро за клубот. Знаат ли тие за каква светост станува збор? Не е ова нивната смрдена држава без традизија и без почитување на историјата. ОВА Е ЛИВЕРПУЛ и никој нема право да се заебава со клубот. :mad:
Да иим испоебам се по список на јенкиве, почнувајќи од Линда. И ЗА ТЕБЕ РОЗО НЕМА МЕСТО! :P Оти и тебе че те ебам успут ко шо сум напизден :D

Седи мирен да не се прајш пишман :D
Овие треба да се стрелаат дефинитивно. Аматери у пичку материн :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom