Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не очајувајте до толку али твитов ме плаши....

Ben Smith @BenSmithBBC 3m
There are no plans to fly Konoplyanka back to UK. If #LFC do this deal for him, it will all be done out in Ukraine. #DeadlineDay

Тоа што ме плаши е IF
Па преку таквото веќе. Имавме цел месец и 2947128528935792835 играчи со кои преговаравме, но никој не дојде. Е па не ти идат за кикиритки бе глупо Американче.
За Мвила не сакаше 10-12 милиони да дај, за Рактитч несакаше ни 10 да дај, за Пасторе не сакаше 15 да дај итн. Сакаш ЛШ или не? Пичка ти мајчина твоја и женина и сестрина и од поубајте братучедки твои и од жена ти и од компиките и се... :mad:
Ако сакаш квалитет, плати, а ако не играј си го просечен тим и биди на средина на табела, ебати ти жената ебати.
Толку сум лут шо после мене, еве и Розата и Рикио можат да и се качат.

No breakthrough as yet, problem is structure of the deal, how it will be paid, this one will go right down to the wire

Дивајдер, мислам дека проблемот е со парите, кога и на кој начин да ги дадат. Изглеа ЛФЦ се циганчи....да не бидат одма префрлени, него на делови.

Sho zna, jas kolku sto razbrav, Ayre dal assurances deka jebenite pari ke bidat prefrleni na dva pati ili tri pati, ama ne vo predolg period i deka e prifateno, samo deka i Konopo baral platata da mu bide minimum 60-65000 nedelano, ako ne i poveke, i tuka deka lezi problemot.
Ili sho znam.
Znam deka ne bi trebalo da ima problem ni odednas da gi dadaty, ni da mu dadat tolkava plata na igracot, a nitu za Dnipro ako im dadat pa i na rati...gazdata na Dnipro ima pojke pari od yenkiesojte.

Mada se nadevav deka ke naprai eden trening i deka ke vleze so WBA u nedela bar malku i da dae gol pri 4-1 za nas da stane 5-1 :D :D
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 14:13 ---
Navodno platata ne bila problem (poveke), ostanuva samo delot so plakanje na Dnipro.

Sho zna, jas kolku sto razbrav, Ayre dal assurances deka jebenite pari ke bidat prefrleni na dva pati ili tri pati, ama ne vo predolg period i deka e prifateno, samo deka i Konopo baral platata da mu bide minimum 60-65000 nedelano, ako ne i poveke, i tuka deka lezi problemot.
Ili sho znam.
Znam deka ne bi trebalo da ima problem ni odednas da gi dadaty, ni da mu dadat tolkava plata na igracot, a nitu za Dnipro ako im dadat pa i na rati...gazdata na Dnipro ima pojke pari od yenkiesojte.

Mada se nadevav deka ke naprai eden trening i deka ke vleze so WBA u nedela bar malku i da dae gol pri 4-1 za nas da stane 5-1 :D :D
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 14:13 ---
Navodno platata ne bila problem (poveke), ostanuva samo delot so plakanje na Dnipro.

Прво шо кажа Пирс (мислам) рече дека доколку се договорат клубовите договорот со Конопјанка нема да биде проблем затоа што предходно е договорен неофицијално!

Ајре вчера одлета во Украина и одма ја усра работата.....ебаве шупците ебаве!!!

Еве ГООООО:vozbud:
1551712_198005873740365_226479215_n.jpg

Rodgers; 'if we improve the group in this window then great. If not, I'm happy to go with what we've got.'

Па нормално дека си среќен гнидо една шугава кога се плашиш работата да не ја изгубиш. Ајде испуши му го на Хенри да ти продолжи договор и да бидеш голем мангуп кај женати по дома дека си тренер на Ливерпул.

Неспособњаци едни.Ни ЛШ ни ништо за вас.

Rodgers; 'if we improve the group in this window then great. If not, I'm happy to go with what we've got.'

Па нормално дека си среќен гнидо една шугава кога се плашиш работата да не ја изгубиш. Ајде испуши му го на Хенри да ти продолжи договор и да бидеш голем мангуп кај женати по дома дека си тренер на Ливерпул.

Неспособњаци едни.Ни ЛШ ни ништо за вас.

Дел од ттактиката на Ајре за намалување на цената....као демек ако дојдеш арно ако не па арно, а на нас ни гори под газот.
Така загубивме веќе неколку играчи.....како што оди работат јас ВЕРУВАМ дека и овој ќе го загубиме.

90% сум уверен...

Ајре, Хенри и цела експедиција у Украина....да дае госпот тоа штрајкувачите живи да ве запалат маме ви е*ем!!!
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 17:31 ---
Почнаа гласини на Твитер дека договорот со Конопјанка пропаднал.
Тоа и го очекува, така да нервозен сум од некна.....овој кикс нема тешко да ми падне!

Тихо а? Ќе го јадеме конопот изглеа, останавме со таквото у раце :)

Pa....ima vreme do 11 saat. No, kolku i da e dobar Konopo, ne e najbiten u momentov, trebase dmf da se zeme, prvin i potoa da se ide po Konopo. Vaka, Konopo e utesna nagrada, ako bide.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom