Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
На некои дури сега им текна на Сусо :rolleyes:

Исто ќе им текне и за другите што ги има наведувано тука. И после не сум знаел што зборувам :нинџ:

Vaka.
Eden clen veke mislam deka ke lapne neso, sal ili duks, zavisi Ako mu se faka brojot. Bidejki najmnogu gi sakam I postuvam negovite mislenja.
Za vtoriot, kazete mi koj ke odi vo Irish pub, I eden od vas dobiva :) normalno ke smislam nekoj ednostaven nacin koj ke bide. Bitno mi e da znam koj ke bide tamu.
Inaku jas ne mozam, bidejki ne sum u mk.
Samo da tepame :)

Vaka.
Eden clen veke mislam deka ke lapne neso, sal ili duks, zavisi Ako mu se faka brojot. Bidejki najmnogu gi sakam I postuvam negovite mislenja.
Za vtoriot, kazete mi koj ke odi vo Irish pub, I eden od vas dobiva :) normalno ke smislam nekoj ednostaven nacin koj ke bide. Bitno mi e da znam koj ke bide tamu.
Inaku jas ne mozam, bidejki ne sum u mk.
Samo da tepame :)
Ја идам секако :)

А? Не сфатив...
утре после утакмца, пиши ми кој бил (по јузер) во ајриш паб? :) за да еден од вас добие шал или дукс.
the_kop сигурно добива, прашање е само што ќе сака. едноставно е, јеби га :)

утре после утакмца, пиши ми кој бил (по јузер) во ајриш паб? :) за да еден од вас добие шал или дукс.
the_kop сигурно добива, прашање е само што ќе сака. едноставно е, јеби га :)
А како ќе се одлучи кој ќе добие?

лотарија. ќе пратам по еден број на пп на сите што биле, почнувајќи од 1,2,3... и the_kop ќе каже еден број и готово. ферски. нема да има протекции :)

Браво пријател.(y)

Јас ќе одам ама зошто веќе имам шал еве се одрекувам, нека земе некој од останатите, слободно!

Едит: Сум го утнал емотиконот прееска кога сум го пишувал постов:tapp:

И јас ќе му пишам, ќе земам тоа што дава и ќе продавам на скаузери :sneaky:

ЈА САКАМ !!!

Кого треба да подмитам за да добијам ?:D

ЈА САКАМ !!!

Кого треба да подмитам за да добијам ?:D
Vibam, kako vika Rodzo....nisto ne e gaga, za se treba da se pomacite, zdravo da se zapotite. elem, kupi si de. Ili idi u Irish i bidi kurnaz da te izberat. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom