Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
ЈА САКАМ !!!

Кого треба да подмитам за да добијам ?:D

Јас треба да го кажам бројот.....:D :D :D
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 10:10 ---
Браво пријател.(y)

Јас ќе одам ама зошто веќе имам шал еве се одрекувам, нека земе некој од останатите, слободно!

Едит: Сум го утнал емотиконот прееска кога сум го пишувал постов:tapp:

И јас имам шал, така да дуксер is the prefered option :)

Па и ја иам шал, па ако би бирал би бирал дуксер пошто немам никаква облека освен дрес од Ливерпул. Али како секундарна опција и со шал би бил среќен чим е гага.

Јас пак со една блуза сум само, би купил дуксер или дрес ако продава некој, по реална цена.

Ќе иде ли некој у Ајриш ??

Дерби деј е денес мора да грмиме и 3 бода за прво место да лапнеме:)

Ќе иде ли некој у Ајриш ??

Дерби деј е денес мора да грмиме и 3 бода за прво место да лапнеме:)
Ја идам и Милето има ставено дека ќе иде на фб :)

Само да ги поздравам тие што велеа минатиот пат кога бевме во Орхидеја, дека Њукасл била најслаба екипа во лигата, и дека сите лесно ќе земале 3 бода на St. James Park.

Само да ги поздравам тие што велеа минатиот пат кога бевме во Орхидеја, дека Њукасл била најслаба екипа во лигата, и дека сите лесно ќе земале 3 бода на St. James Park.

Џабе тепале кога се мизерија, еден играч имаат у тим..сите ги потценуваат па ради тоа успеваат вака да извадат последниве 2-3 кола бодови..

Џабе тепале кога се мизерија, еден играч имаат у тим..сите ги потценуваат па ради тоа успеваат вака да извадат последниве 2-3 кола бодови..

Кој е тој 1 играч?

Кој е тој 1 играч?

Кабаје.

Лани им писнавме 5-6 гола примија така? Али не ги потценивме..сеа со црвен беа а нашиве немаа мотивација и желба да дадат гол за победа..мислеа сама ќе си дојде..

Кабаје.

Лани им писнавме 5-6 гола примија така? Али не ги потценивме..сеа со црвен беа а нашиве немаа мотивација и желба да дадат гол за победа..мислеа сама ќе си дојде..

А кај ти е Реми? 6 гола, трет стрелец во лигата, Сантон, Сисоко, Дебуши, Колочини, Крул....сето ова се квалитетни играчи кои можат да играат во врвен тим, и да не го заборавам Тиоте и остала багра, не е така како шо мислиш оти е, не се залудно 9ти, имаат екипа за топ 10, а и таму ќе завршат.

The Reds XI in full is: Mignolet, Cissokho, Sakho, Skrtel, Toure, Flanagan, Lucas, Gerrard, Henderson, Suarez, Sturridge.

Subs: Jones, Coutinho, Moses, Kelly, Allen, Agger, Sterling.

ARE
YOU
FUCKING
KIDDING
ME??!?!?!?!?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom