Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Со Свонси треба 3-цата да ги пушти заедно(Туре,Сако,Агер) и да ги убаци Енрике и Џонсон(Виздом)како крила.
Да видиме како ќе функционираат така.

Иначе кое видео да го отворам,која и статија да ја отворам каде се дискутира за Сако сите пишуваат дека Агер и Сако неможе да играат заедно пошто се леваци..Искрено не ми е јасно зашто тоа би било проблем али ајде да видиме на дело,Свонси е добра шанса за тоа.

Ако можат двајца деснаци да играат у секој втор тим, не гледам зашто не може двајца леваци..

Очигледно не се сеќавате на периодот кога Шкртел и Кара беше двоецот.
Кога Шкртел го почнаа како лев штопер знаете која беше замерката на сите....
Фактот што не може да блокира удар со Лева нога.

Тоа е целиот проблем.
Агер исто така неможе да блокира со десна нога....секогаш иде со лева, што во тој случај испаѓа од во првиот момент кога некој ќе му направи лажњак.

Очигледно не се сеќавате на периодот кога Шкртел и Кара беше двоецот.
Кога Шкртел го почнаа како лев штопер знаете која беше замерката на сите....
Фактот што не може да блокира удар со Лева нога.

Тоа е целиот проблем.
Агер исто така неможе да блокира со десна нога....секогаш иде со лева, што во тој случај испаѓа од во првиот момент кога некој ќе му направи лажњак.

Се чудам јас како тебе не ти текнува на играта на Хипија - Хенџоз и Хипија - Кара :)

Агер е здрав како дрен во овие година и пол. Илори е ball playing defender и веројатно тој ќе ја бара шансата од наредна вгодина, кога Туре веќе ќе има 33 години и ќе падне како 4рт избор, а веројатно Шкртел ќе биде продаден, па ќе чека можност од клупа. Мислам дека Агер и Сако ќе бидат нерпикосновени, можда не одма, можеби уште месец дена Туре да биде прв избор, додека Сако се свикне на животот во Англија, стилот на игра и сл. Средината си е таа, Лукас и Џерард, двајцата досега супер играат во средината, и доста се и тие заслужни за ова што немаме примено гол. Конечно во нападот Роџерс доби 4ка која констатно ќе ги менува позициите, сите се брзи, техничари, со визија за креирање на гол, и со нос за постигнување на гол. Вака на хартија супер ни е екипата, ама ќе биде ѓаволски тешка борбата за топ 4, единствена предност ни е тоа што не играме во Европа, а тоа најмногу доаѓа во израз кај Февруари/Март месец.

Рајан Бабел :cuc: Добро сте го научиле :icon_lol:
Дарт Вејдер му е татко на Лук. Снејп го убива Дамблдор
1238185_579480515444259_478282098_n.jpg

За Бабел ми е најкриво што си отиде.

Скаузерот, Кјара и Малком многу тивки. Ве нема нешто(n)

Ги нема ко Ван Перси на Енфилд :P

Малком го пецкам вчера по телефон, ми вика „чекај, после 8мо коло ќе кажам што мислам“.

Не дај боже да ги изгубеве првите три, ќе се прашав што ќе чекаше до 8мо коло да кажува мислење:ROFLMAO:

Се чудам јас како тебе не ти текнува на играта на Хипија - Хенџоз и Хипија - Кара :)

Времето на тие двајца не може да се споредува со овие играчи.
Тогаш крилата играа друг фудбал сеа играт друг.

Башка Хенчоз никогаш не ми бил во омилените а и никогаш нема ни играно лев штопер.
Хипија секогаш играше лев штопер и со Кара и со Хенчоз.

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Не сум тивок бе, ги утепав од фалење еве RickyLFC9 Pravnice се сведоци а и сите други на форумов.:)

Или можда ви недостига хејтањето :) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom