RickyLFC9
Модератор
Модераторе од странство со бркчиња, ова е внатрешна афера, полека, ќе средимеСеди бе, што не му платиш за да го објави![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Модераторе од странство со бркчиња, ова е внатрешна афера, полека, ќе средимеСеди бе, што не му платиш за да го објави![]()
тим кој сакам да го видам на терен
мињоле
џонсонтуресако енрике
лукас
жерард
суарез кутињо алберто
стариџ
ај доста ви е. ќе ви се смачи читање![]()
Абе зашто Сако го викате Саксо?
--- надополнето: 4 септември 2013 во 10:36 ---
Иначе мене куп мечот не ме интересира многу. Се надевам и таму ќе ги плеснеме, али бољи да излеземе со ослабен состав. Сепак има време до натпреварот. Друго нешто мене поише ми влезе у глава. Ротацијата на центар-бековите. Мислам дека Роџерс у главно има на ум да прави ваква ротација. Сеа не знам дали Иљори ќе добие место пред Шкртел, такада уедно ќе ги пишувам двајцата.
Прв натпревар: Агер+ Туре
Втор натпревар: Агер + Шкртел/Иљори
Трет натпревар: Сако + Шкртел/Иљори
Четврт натпревар: Сако + Туре.
Вака стално ќе имаме лев со десен центар-бек, плус ќе се добие јасна слика кој со кого прави најдобро партнерство и кој во која ситуација е најснаодлив, па според тоа споредено со перформансите на тренинг, Роџерс ќе ја селектира дефанзивната постава во зависност од противникот за секогаш да имаме последна, одбрамбена линија која може да се справи со било кој, без разлика дали играме со говеда од Стоук, брзи копилиња од Арсенал, пасери ко Свонси, тимови кои ставаат акцент на еден напаѓач ко Вила и manure, закана од средината ко Тотенхем и тн. Затоа сметам дека сезонава тешко да направиме нешто спектакуларно во поглед на финишот, бидејќи ова е дел од неуиграноста на тимот. А може и место да се замара Роџерс со ова, он више знае кој, кога и како ќе игра и ние не сме свесни каков потенцијал ни има одбраната![]()
еве одма!!!Сако не затоа што звучи глупо.... Саксо е името кое звучи моќно!
Инаку уште од старт кажувам.... Саксо - Агер... тоа ќе биде двојката, ноу куешчнс аск!
Втор план ќе бидат Туре и Шкртел.
Саксо мислам дека е тука поради тоа што Агер не смее да се продава.... а е ризичен ради повреди.
Без Агер нашата одбрана неможе да функционира затоа што не би имале ball playing defender!
Илори ќе биде новиот Коатес.... чат пат на небитна утакмица во небитен куп (а се прашувам кој е тој) ќе чека од клупа.
Инаку..... не сакам да слушнам дека купот е небитен и дека треба да излеземе со ослабен состав.
МОРА ДА ИМАМЕ ТРОФЕЈ во витрина оваа сезона..... а логично е од таму да го бараме.
МОРА ради победничкиот менталитет кој се гради.
Кога ќе имаме утакмици од типот....
Сабота - Лигашка
Вторник - ЛШ
Четврток - Лигашка
Недела - е тогаш може да вадиме ослабен состав.
Дотогаш ..... ај ван ит ол....ај ван ит нау!!!![]()
superstarpizza мислам дека туре треба да добие предност пред агер, пошто данецов ни е во тиња форма моментално, а туре ни е единствениот сигурен дефанзивец, кој не направи ниеден кикс во овие 3 кола, купот не го сметам пошто не ја гледав утакмицата. агер треба прво да си ја најди формата, после да игра прв тим.
за илори-мора да добие мнооооогу повеќе минутажа него коутс, пошто е далеку поперспективен, никој не очекува годинава да стани наш 1 избор во дефанзива, ама во наредните сезони, секако.
пс. стварно саксо ти звучи моќно?мене на фичо ме потсеќа
![]()
Матераци и Самуел во Интер играа заедно, а двајцата се леваци.
Затоа пропаднаа Интер![]()