Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
манчестер со таква лева екипа ќе не тепа ако останеме со овој состав

Ќе сме изгубеле од шугиве а??

Да го видам хајлајтсот па ќе искоментирам али чим Ален прва играл знам каков ќе ми биде коментарот уште од сега:)

Ајде ајде, битно победивме, ако стаеше втор тим и изгубевме на глава ќе му се посервме на чоекот :) За у недела не му се секирајте, мотивацијата е до небо и уморот се заборава, башка има уште 5 дена, така да ќе се одморат момците. За Коло стварно е греота ама тоа е нашиот ксмет, у недела Шкртко звани Наци ќе го грицка другар му на Бетмен :)

Ова знак дека ќе го освоиме купот :D.

RickyLFC9 не запнувај со Папа. Не доаѓа бидејќи не е опоравен. Инаку беше прва транфер цел. Ако зимата биде здрав ќе дојде во случај да не донесеме штопер дотогаш. Во недела ќе игра Шкртел.
Сега гледам дека ептен се засилија шпекулациите за Сако. Сега сакале нејкале мораат да донесат дефанзивец.

Алдервелд во никој случај нема да биде. Но кој и да дојде у недела ќе игра Шкртел. Ај може па ќе ја врати формата од сезоната 2011-12.
Мињоле, Џонсон, Агер, Шкртел, Енрике, Хендо, Лукас, Џерард, Кутињо, Стариџ, Аспас за недела.....Стерлинг џокер од клупа.

Видов дека некој пишале да го купите Пападопулос и одма во формација сте го ставиле да игра, за ваше инфо тој е поврeден и правеше операции на колено. Последна утакмица му беше во 2012та ако не се лажам.
Ако мислиме на Пападопулос од Шајзе.

Гледам Роџерс изјавил по мечот дека водство од 2-0 е увек ризично:pos: Абе ненормален е, обично 2-0 значи крај а не ризично али изгледа за кого како е работава..

За Коло Туре ми е мука али гледам терминаторот ќе играл па добро е. Агер многу слабо годинава,незнам што му е форма катастрофа има.
Ален се повредил:) Абе тој незнам зашто не почне пинг понг да игра што се заебава овде со фудбалов,не ми е јасен..

3 од 3 , килаво али све се број.
Со Јунајтед типувам дека ќе не акнат од земја,ги гледав со Челзи како играат и можам да кажам дека сме печени..Али ич не ми чуе и така имаме веќе 2 победи а после нив имаме 3 лесни на хартија натпревари.

Него дај нека купат некој досадно станува(само не Мозес)

Асана овој Ален е толку гален гален гален што зајде веќе. Се однесува како на Европски да е; како на чичко му Брендан да е фирмата. Толку ми е тапа кога го гледам во тимот што Хендо за него е пример и пол, права електрана.

Многу ми е жал што скина конци Црниот Витез, со мерак го гледам како се справува со предизвиците. Сисоко имаше исто гадно превиткување на глуждот, ебем ти почетничката среќа. Од останатите кои се за руѓање прв на листа ми е, е сега се мислам кој е по тапа дали Виздом или Џонсон. Ајде на Виздом може да му биде некакво алиби неискуството ама па како да напредува кога му даваш шанса и не ја користи. А Џонсон многу ме разочара, па он човече немаше ниту еден пробив само трча ко мува без глава и пак, за на крај да го нема во обрана.

Мое мислење за гркот е дека треба да се прескокне и да се бара дефанзивец на друго место. Дечкото колку и да поседува некој специфични квалитети тешката повреда мислам дека му ја запечати кариерата. Ете и пред некоја ден имаше инфо како почнал фул тренинг со топка и одма се јавиле проблеми. И не сакам да биде Аквилани 2,0. Заеби тој, дај друго дете.

аман бе, кај имаме 3 од 3 (уствари 2,5 од 3 оти последново е по продолженија :D) вие кукате :mad:
до лани сонувавме било каква победа, сега... ајде доста!

нов дефанзивец мора да се донеси, под итно. ја би за сако или саксо :D (а ако некој чести за мене мерџо :)) од псж. ѕвер од играч, стабилен дефанзивец, на кој договорот му истекува на крајот на сезоната, па можи ефтино да се земи. ме плаши формата на џонсон, ама пак кој памти ја и лани пишував дека прави катастрофални грешки назад, па можи и кели малку да игра. секако овај е бескорисен и во напад овие 2 кола :( не ги гледав денес, нема да коментирам...
против гејчестер чекам победа, прво оти играме дома, а второ, го немаат појче старио овие, така да и помошта од судиите им е намалена ;)

Да ете видов дека Шкртел сепак ќе биде фит за викендот. Сега мора да се докаже. Трансфер пазарот сезонава ќе се затвори на полноќ помеѓу 1ви и 2ри септември. Тоа е тоа, Агер+Шкртел против manure на 1ви септември. Ако ја усере Шкртел, право у друг клуб до полноќ. Али нов дефанзивец мора да се земе у секој случај. Сако го чекам од времето на Хоџсон...

Шта речи, кажвајте повредените како се? Едвај прв тим имавме, сеа ни прв тим, а па за клупа муабет да не прајме!

Brendan Rodgers je izjavio da povrede Tourea i Cissokha ne deluju previše ozbiljno, dok Allen mora na dodatne analize. Ipak, male su šanse da će iko od njih biti spreman za nedelju. Ali dobra vest je što Skrtel već trenira sa ekipom i trebao bi biti spreman za nedelju.

Гледам Роџерс изјавил по мечот дека водство од 2-0 е увек ризично:pos: Абе ненормален е, обично 2-0 значи крај а не ризично али изгледа за кого како е работава..

За Коло Туре ми е мука али гледам терминаторот ќе играл па добро е. Агер многу слабо годинава,незнам што му е форма катастрофа има.
Ален се повредил:) Абе тој незнам зашто не почне пинг понг да игра што се заебава овде со фудбалов,не ми е јасен..

3 од 3 , килаво али све се број.
Со Јунајтед типувам дека ќе не акнат од земја,ги гледав со Челзи како играат и можам да кажам дека сме печени..Али ич не ми чуе и така имаме веќе 2 победи а после нив имаме 3 лесни на хартија натпревари.

Него дај нека купат некој досадно станува(само не Мозес)
е ваков оптимизам му фали на фан клубов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom