Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Виља и Тевез вредат помалце од Аспас и Алберто.. ама за ова бистроќа треба..џабе и 150 страни и све коа ќе видиш дека овие заедно со Мозес им се трансфер таргетс..

Мињоле,Џонсон,Туре,Агер,Енрике,Фелаини,Џерард,Кутињо,Суарез,Виља,Тевез =шампиони за 2013-14.. ама на кој му треба такви работи,седи си 5-6-ти топ ти е:)

А платите на Тевез и Виља ние ќе им ги дадеме? ;)
Роџерс знае што сака, ама колку пари толку музика.

Наводно Туре аут 1 месец...не е ова така лошо, пошто има репрезентативна пауза, и би пропуштил 2-3 утакмици.

Фелаини у Јунајтед за 20м фунти...:facepalm:

Е вакви работи кога ќе видам ми се темни..па зашто бре не понудиме 25м и така 30м имаме у џеб ?!?!?!

Идиоти ,идиоти секаде..
Друже Фелаини најверојатно доаѓа само поради Мојс инаку не му се брзало нешто многу за напуштање на Евертон. Татковска фигура му е. Тешко дека ќе го напуштеше Евертон и да имаше некој друг било кој заинтересиран за него летово, таков бил тој, не бил многу по селење низ клубовиве. Му одговарало што е прв избор во екипа година пред светско а во Белгија богами и те каква конкуренција има за неговата позиција.

а и убаво ти викаат за плативе, кога купуваш играч не е само за сумата, плата треба да му даваш четири пет години, цел пакет Тевез, Јуве ќе ги кошта негде педесет милиони може.

А платите на Тевез и Виља ние ќе им ги дадеме? ;)
Роџерс знае што сака, ама колку пари толку музика.

Еве ти одма пресметка од информации од интернет.

Аспас цена-7.6м фунти +плата 45к .. = 9,8м фунти
Виља цена 2.1м ЕВРА + платата(од барса ќе му ја ставам) 7м ЕВРА. =9.1м евра или негде 7-8м фунти..

Алберто цена 6.8 фунти + плата 30к = 8.2м фунти =10м евра.
Тевез цена 10м евра +4.8м плата(100к) -14.8м евра.

Што значи дека за 1 милион разлика ќе сме ги имаме Тевез и Виља..

Груба пресметка али сумите се тука негде..1-2милиона разлика.

Ептен лоша пресметка. Виља мислам дека беше 5 милиони.Значи разликата е 5 милиони само за една година. А другите години?
Јас не викам не за играчи како Виља и Тевез но да го обвинуваш Роџерс зошто не ги донел ми е смешно.

Друже Фелаини најверојатно доаѓа само поради Мојс инаку не му се брзало нешто многу за напуштање на Евертон. Татковска фигура му е. Тешко дека ќе го напуштеше Евертон и да имаше некој друг било кој заинтересиран за него летово, таков бил тој, не бил многу по селење низ клубовиве. Му одговарало што е прв избор во екипа година пред светско а во Белгија богами и те каква конкуренција има за неговата позиција.

а и убаво ти викаат за плативе, кога купуваш играч не е само за сумата, плата треба да му даваш четири пет години, цел пакет Тевез, Јуве ќе ги кошта негде педесет милиони може.

Не е финтата дал ќе прејде у Ливерпул или не,финтата е дека не се воопшто заинтересиран за такви играчи.
Место да купи 2-3 играчи како Аспас нека се сконцентрираат на Фелаини пример или на Тевез или Виља и нека го земат..така работат големи клубови, еден играч ама вреден.
Лани Јунајтед се пушти само по Перси,оваа година само по Фелаини така се гради и прај тим..а не 10 Аспаси у тим да земеш што за година ил две ќе ги праќаш на позајмица како Керол..

5m беше Виља, ама мање више небитно. Иначе Виља кажа дека имал понуди и од екипи од Англија и бил готов да замине таму додека не се убацил Атлетико. :) Можеби и вие сте биле една од англиските екипи кои биле заинтересирани, кој знае? :)

Ептен лоша пресметка. Виља мислам дека беше 5 милиони.Значи разликата е 5 милиони само за една година. А другите години?
Јас не викам не за играчи како Виља и Тевез но да го обвинуваш Роџерс зошто не ги донел ми е смешно.

2.1м оваа сезона а во наредните 3 години уште 3 милиона..џабе..

Секоја година си има тимот нов буџет,спонзори итн,влез у ЛШ =нови пари такада тие пари се враќаат одма битно е првиот дил да падне ,за наредните години е најлесно тие не се ни рачунаат.

2.1м оваа сезона а во наредните 3 години уште 3 милиона..џабе..

Секоја година си има тимот нов буџет,спонзори итн,влез у ЛШ =нови пари такада тие пари се враќаат одма битно е првиот дил да падне ,за наредните години е најлесно тие не се ни рачунаат.

За ова Роџерс не е виновен туку американските пички. Топ транфер цели летово беа Папа и Мектаријан. Не им чини нешто на овие? Стариџ и Кутињо не чинат?

На крај краева продај го Суарез за 40м и земиги Фелаини,Тевез и Виља ,ете ти без денар од буџет си го средил тимот да се бори и за поише од ЛШ дури..

Ако можеа да го продадат Торес за 50 милиони зошто да не го продадат Суарез за повеќе? Убеден сум дека ако стигне понуда надвор од Англија од над 50 милиони ќе го шутнат веднаш.

Ако можеа да го продадат Торес за 50 милиони зошто да не го продадат Суарез за повеќе? Убеден сум дека ако стигне понуда надвор од Англија од над 50 милиони ќе го шутнат веднаш.

Пример земав 40м пошто имаше таква понуда. Иначе по мене Суарез вреди повеќе и од 60м. Али тоа според мене,според Ливерпул ќе видиме.
--- надополнето: 28 август 2013 во 15:25 ---
Моабетот ми беше ,значи не е проблем ако ние влеземе у трка пример со Јунајтед за некој играч па го изгубиме од нив.Они имаат поише пари ,играат ЛШ,шампиони се на крај краева и нормално би било тешко да им земеме играч али моабетот е што воопшто не ни пробуваме такви работи,да се бориме со тим што е подобар за играч што е исто врвен.
За Аспас не треба Ливерпул да се бори да го земе,треба Аспас да се бори да иде у Ливерпул.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom