Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе Виздом бе дрвце едно... ете зашто МОРА некој корпулентен центар-бек да зееме, со овој ништо не бидува сезонава...

Пак почнавме со пречки и стативи, на Туре 3та му е од кога дојде.

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Само не продолженија. Бољи да изгубиме него продолженија. Дебили бе, дебили.

Кај играат цел натпревар Џерард и Стариџ, па сега и продолженија ќе има. :facepalm:

ќе го доживеам ли денот кога ливерпул ќе се одбрани на контра напад
мајкеми а контра ни направат а гол ни дадат мадиња леви аман веќе

ќе го доживеам ли денот кога ливерпул ќе се одбрани на контра напад
мајкеми а контра ни направат а гол ни дадат мадиња леви аман веќе

Виздом е крив, тој не се извлече за офсајдот.

Ако изгубат мамата еј. Мамата нивна ако изгубат. Бар да не биде за џабе шо со пола фитнес ќе играат Стариџ, Џерард, Џонсон, Туре и Агер викендов. И ПЛУС што се повредија Сисоко и Ален. Ти ебам купот ти ебам.
--- надополнето: 27 август 2013 во 22:49 ---
Виздом ај иди збрцај си ја у гол и поштеди не сите, жити све...
--- надополнето: 27 август 2013 во 22:52 ---
Лелелелелелеле Туре се повреди. Лелеллееллеле. Лелелелелелелелелелел. ЛЕлелелелееееееееееееееееееееее. Ова ли бе. Вреди ли бе. Вреди ли за ова бе лелеееееееееее. Лелеееееееееееееееееееееееееееее

Ти ебам и куп и се, сеа кој ќе игра со гејциве. :mad:

Ако не купат квалитетен центар-бек, уште сега можеме да им честитаме победа на говнана.

Брао за победава. Да кажам поточно, Пирова победа. Ај бар може ќе им дојде у главата дека МОРА да купиме уште еден КВАЛИТЕТЕН централен центар-бек, пошто со Виздом против manure, три петарди ќе јадеме, а Виздом ќе си стави крај на кариера. Се надевам дека вредеше. И немој некој да кажал несреќа дека било ова, да си имавме уште еден центар-бек све ќе поминеше у најдобар ред. Сеа сме само со еден Агер кој е комплетно надвор од форма. Сако, Пападополус, Алдервилд. Некој ваков ако не видам у состав против manure го ебавме ежот 300%.

Шта речи, кажвајте повредените како се? Едвај прв тим имавме, сеа ни прв тим, а па за клупа муабет да не прајме!

Состав за manure:

Мињоле, Џонсон (мртов по ова), ____(Алдервилд/Сако/Пападополус)______, Агер, Енрике, Лукас, Хендо, Џерард (уште помртов), Кутињо, ______(Јармоленко)____, Стариџ (капут).

Ако не е овој состав нема да тепаме.

А може и мене како атеист, Господ сега да ми го докаже неговото постоење со лечење на Туре и да го направи 100% спремен за дуелот.

Состав за manure:

Мињоле, Џонсон (мртов по ова), ____(Алдервилд/Сако/Пападополус)______, Агер, Енрике, Лукас, Хендо, Џерард (уште помртов), Кутињо, ______(Јармоленко)____, Стариџ (капут).

Ако не е овој состав нема да тепаме.

А може и мене како атеист, Господ сега да ми го докаже неговото постоење со лечење на Туре и да го направи 100% спремен за дуелот.

Коментаторите на Скај нешто брбљаа за Туре, само дека сум у фрка дома, па не ги дослушав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom