шо браво за шо го извади ова стапон да го гледам да ти ебам се ете и гол одма ни бапнаа кој ќе организира напад макси ? аурелио ? лукас или нгог сам ќе оди до крај иќе им ја остави нервоза одма ме фаќа чим го видам на терен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам нешто проблем со звукот во компјутерот и неможам да ја слушнам....ке можиш да ми го напишиш текстот од песнава...однапред фала:smir:
Да се радуваме.....не можеме. Да критикуваме......ќе кажеме нешто што веќе сите го знаеме. Имаме кретени од играчи. Тоа е јасно како ден. Макси кој не беше ни резерва во Атлетико кај нас игра прва.......пред еден Кол...пред еден Пачеко. Јованович кој играл во 'големи' клубови како Шахтјор и Стандард цел живот сега ни е спасител? Е па не оди тоа така. Треба некое супер крило да купиме и да почнеме да форсираме некои играчи. Не ми е јасно кој кур го гледаат сите во Макси? Зошто еден Макси го играат а Кол и Пачеко дремат на клупа? Оти и Сусо да не добие шанса? Кени денес го вади Раул става напаѓач. Останавме само со Лукас во средина како единствен играч кој играше на своето место. Не оди тоа така. Нгог беше форсиран....Лукас исто. Зошто Пачеко не добива шанса не ми е јасно. Затоа што е шпанец? Детето нема иднина кај нас. А тешко и Сусо да има. Изгледа на лето ќе се оди по Елиа/Јанг/Хонда. Добар потег но ако не купат ваков тип на играч нема што да бараме ни наредната сезона.Четири победи со ред, еден нерешен резултат, и веќе никој не пишува , никој неќи или не се осмелува да дај критика или да пофали нешто, шо мислевте ние сме најјакиот тим на светот и ќе победиме се. ? секој тим шо ќе ни се појави пред патот ????????
Кинг Кени сепак не е Исус.......или Чак Норис, тој е само кинг Кени ама наш си е за инат на душманите))))))
Не е дека никој не пишува или не критикува. Само што се направи и македонски форум на Ливерпул, па може и таму малце да се активирате нема да биде на одмет секакоЧетири победи со ред, еден нерешен резултат, и веќе никој не пишува , никој неќи или не се осмелува да дај критика или да пофали нешто, шо мислевте ние сме најјакиот тим на светот и ќе победиме се. ? секој тим шо ќе ни се појави пред патот ????????
Кинг Кени сепак не е Исус.......или Чак Норис, тој е само кинг Кени ама наш си е за инат на душманите))))))