Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
шо браво за шо го извади ова стапон да го гледам да ти ебам се ете и гол одма ни бапнаа кој ќе организира напад макси ? аурелио ? лукас или нгог сам ќе оди до крај иќе им ја остави нервоза одма ме фаќа чим го видам на терен

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.433
Поени од реакции
8.561
Тој србинот и макси да му дајте пари на некој да ги земи ќе бидите ќар

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Ме зезнаа Ливерпул за 13.000! :( Не ми се верува! :(

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
посед 70-30, една пречка и една статива од Суарез и на крај нерешено. Оној ко Зоро што беше маскиран требаше да добие црвен картон, ама ете. Требаше да дадат нашиве два гола у прво и после смирена игрa и чекање на нивна грешка, пошо послаб противник кога ќе изедначи одма паркира автобус и мн. е тешко да им се пробие одбраната.

Не ми се јасни измените што ги напраи Кени. Овој Јовановиќ колку само топки изгуби...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Е па со Макси,Јовче во тимот не знам што сакате. Пак ќе речам КРИЛА НЕМАМЕ!!!! Макси и Јованович се дрва невидени а и Аурелио не знам оти како крило игра. Нека го стават Пачеко па ако треба и нека изгубиме ама барем ќе знам дека детето ќе се подобри и ќе биди играч од него за разлика од овие трупови кои поима немаат и веќе се старци. Амин. Памет за друг пат!!!!

Член од
5 февруари 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
Имам нешто проблем со звукот во компјутерот и неможам да ја слушнам....ке можиш да ми го напишиш текстот од песнава...однапред фала:smir:

"His Name Is Suarez; He Wears The Famous Shirt; I Just Can’t Get Enough; I Just Can’t Get Enough; When he scores a volley; And when he scores a head; I Just Can’t Get Enough; I Just Can’t Get Enough; He scores A Goal and The Kop Go Wild ;And I Just Can’t Seem To Get Enough; Suarez; Do Do Dododododo"

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Е ова што се случи денес на површина го исфрла тоа што сите го констатиравме.ПРОДАЖБАТА НА БАБЕЛ

Јас незнам.Нема да се правам експерт.Има Ливерпул играчи кој не се за во голем клуб.Јовановиќ е играч кој на 30 години врвот му бил Стандард.Макси беше нападен од Атлетико го собравме.Го форсираше Марадона , го форсираше Бенитез , го форсира Кени ...
Е сега ние и да правиме грешка со нападите кон него нема да испадниме идиоти пошто сме обични фанови.Но многу пореално ми е тоа дека тренерите ќе испаднат идиоти.Макси??? Незнам
Старата болест.Тепај фаворит изгуби од слаб тим

А мислев дека Сити е достижен.Со 8 бода и утакимца дома со нив беше солидно.Вака одима на 10 бода предност

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Четири победи со ред, еден нерешен резултат, и веќе никој не пишува , никој неќи или не се осмелува да дај критика или да пофали нешто, шо мислевте ние сме најјакиот тим на светот и ќе победиме се. ? секој тим шо ќе ни се појави пред патот ????????
Кинг Кени сепак не е Исус.......или Чак Норис, тој е само кинг Кени ама наш си е за инат на душманите :)))))))

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Четири победи со ред, еден нерешен резултат, и веќе никој не пишува , никој неќи или не се осмелува да дај критика или да пофали нешто, шо мислевте ние сме најјакиот тим на светот и ќе победиме се. ? секој тим шо ќе ни се појави пред патот ????????
Кинг Кени сепак не е Исус.......или Чак Норис, тој е само кинг Кени ама наш си е за инат на душманите :)))))))
Да се радуваме.....не можеме. Да критикуваме......ќе кажеме нешто што веќе сите го знаеме. Имаме кретени од играчи. Тоа е јасно како ден. Макси кој не беше ни резерва во Атлетико кај нас игра прва.......пред еден Кол...пред еден Пачеко. Јованович кој играл во 'големи' клубови како Шахтјор и Стандард цел живот сега ни е спасител? Е па не оди тоа така. Треба некое супер крило да купиме и да почнеме да форсираме некои играчи. Не ми е јасно кој кур го гледаат сите во Макси? Зошто еден Макси го играат а Кол и Пачеко дремат на клупа? Оти и Сусо да не добие шанса? Кени денес го вади Раул става напаѓач. Останавме само со Лукас во средина како единствен играч кој играше на своето место. Не оди тоа така. Нгог беше форсиран....Лукас исто. Зошто Пачеко не добива шанса не ми е јасно. Затоа што е шпанец? Детето нема иднина кај нас. А тешко и Сусо да има. Изгледа на лето ќе се оди по Елиа/Јанг/Хонда. Добар потег но ако не купат ваков тип на играч нема што да бараме ни наредната сезона.

Член од
9 јануари 2011
Мислења
67
Поени од реакции
0
дечки не мојме искрен да се залиме од ништо сите играчи ни беа на пријателски со репрезентации. лукас, џонсон, маирелеш, агер играа по 90 мин, скртел ова отакмица со повреда ја играше маирелеш болен, од ова утакмицава денес единствено заклучув дека немаме длабочина и немаме среќа (стативи пречки шанси) , играчи ко јованович, макси, нгог(само тој имат 20 год. и потенцијал а др. двајца се 30-годишњаци) се пониска класа и јасно е дека со овај состав не мојме да се дрзиме со Сити, Тотенхам, Челзи кој имет барем по усте 4-5 добри резерви кој би го држеле тимот ( пример крањчар, павличенко за сити да не прам муабет). 3-4 добри трансвери на лето и чистка на тепилава ке имаме гаринтирано место во CL за титула здравје со малку среќа ке бидит и то. Иначе суарез ке страф и требит за одбраниве догодина само да се вклопит малце и да се навикнит на премиер лига па и керол ко ке дојт .....:)))

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не е дека никој не пишува или не критикува. Само што се направи и македонски форум на Ливерпул, па може и таму малце да се активирате нема да биде на одмет секако:)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Еве и јас да го дам моето мислење за вчерашната утакмица.
Разочаран сум шо не зедовме полн плен од утамицата имавме шанси суарез два пати погоди статива и примивме глуп гол од центаршут.....Макси Родригез.....дали има ние нешто навивачите шо не гледаме во него а шо го прај толку јак???? Прв тим играше кај Бенитез кај Рој еве сега и кај Кени и најбитно кај Марадона на светското од толку суперзвезди шо има Аргентина Макси играше прв тим..... Ми се допагаше играта на Суарез пред се неговото залагање, се трудеше многу претрча два пати немаше срека погоди статива ама то е.....одиме понатаму мислев дека ке можиме да напрајме притисок за 4то место ама оваја утакмица не скрши и мислам л.европа и годинава ке биди максимумот.....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
розе....доста го бараш кол, повреден е дечкото....а зошто пачеко не игра, нити јас знам нити некој на форумов...нити ќе дознаеме...!!!! а за Макси.....убаво кажа дечкото пред мене.....мора да има нешто штом игра прва постава кај сите тренери во Ливерпул...плус и Аргентина....!!
А тоа што викаш дека дремел на клупа во атлетико...малку ќе да си грешка...зошто одкако си отиде Торес на него му беше предадена капитенската лента!!!!! А за утакмицава...
- премногу неискористени шанси меѓу кои статива и пречка
- примен гол од офсајд (али имаа уште 25 мин да се вратат во водство...така да и не е баш некое оправдување...ама нека биде)
- и многу битно.....ексремно слаба клупа.....па неможе кога на првотимец не му е денот да влага во игра и да не спасува еден јованович и Нгог.....
П.С. потајно се надевам на четврто место..... :) да ги избациме Челзи и Тотенхем од таму.... :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
На оваа утакмица излезе на површина нашата најголема слабост поради која јас сеуште тврдам дека треба да идеме на 6то место и на Лига Европа. факт е дека нашата прва постава не може секоја утакмица да ја игра перфектно. Пример, манчестер кога губи на клупа го има Хернандез, гигс не се троши, флечер, керик сите тие се прва класа играчи и ротираат. а ние ги имаме макси и Јованович и Нгог. Наредната година со инвестиција според мене од околу 60 милиони евра да доведеме лев бек, крило како Јанг или Хазард и другото да го ставиме на играчи како Шоукрос, Мвила, Адам кој би ја сочинувале јаката клупа.
Факт е дека премиер лигата е 48 утакмици, имаме ФА куп, Лига куп, европски купови и за да имаш успешна фудбалска приказна ти треба добро избалансиран остав од 20-22 играчи. Избалансиран велам зашто тимови како Сити не функционираат, не може ш да го купиш Адебајор и да го натераШ да седи на клупа. треба да има звезди и треба да има работници. Не сум премногу разочаран од вчера, мене ми беше јасно ко ден дека не можем да ја задржиме формата од ОБЈЕКТИВНИ ПРИЧИНИ.
тАКА да догодина паметно трошење пари и шиткање на целиот крш како Јованович, Нгог, Кончески, Поулсен и остало. Си стојам на тоа дека сеуште сме на равиот пат.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дефинитивно имаме мн слаба клупа...ке мора да се земат 2јца играчи шо ке играат прв тим и уште 2-3јца кои ке седат на клупа...и тие шо ке седат на клупа секако дека ке играат 30 утакмици бидејки сезоната е долга така да.....нема да бидат баш грејачи на клупата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom