Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако зееме напаѓач, како на пример Суарез, а Торес остане, тогаш очекувам да се игра формација како што беше против А. Вила, само у средина да бидат Стиви + Лукас/Раул. Сеа муабетот е што нас со овие играчи повеќе ќе ни одговара да се засилуваме со крила и да играме напред со еден шпиц и Џерард позади него, а долу да седат Раул и Лукас.
Кол може....али Кајт...неверувам дека ќе седи за резерва.....!!!!
--- надополнето ---
[/COLOR]ВИДЕТЕ ШТО НИ ПРАВЕЛ ОВОЈ!!! Знам дека добро изигра ама до толку не очекував( на стрим гледав со кочење па пропуштив добар дел од ова)
Дефинитивно нема да се купуваат многу играчи, Бабел и компанија кои грееја клупа а сеа почнаа да играат и те како им ги зезнаа плановите на газдите.
Инсуа ако се враќа ок ако не под итно нов лев бек, моментално тоа и е убедливо најслаба алка. Одбрана не би вложувал Скртел Киргијакос и Вилсон и рехабилитирани агер и Карагер се топ, до лето да се знае кој останува кој си оди. Средина покрај лукас и Меирелеш дефинитивно уште еден, Мвила по мене таманак си е. Напад Торес а позади него ротација Хазард, Кол ,кајт, бабел па и Пачеко. Шелви на позајмица, да добие на кондиција иначе не го бива. Поулсен и Кончески под итно надвор.
Кажав стопати ај уште еднаш, Подолски исто така е убава опција, може да игра и напад и по лев страна.
Муабетите за Суарез, Роналдињо и Швајнстајгер не ми се реални. Газдиве нема да дадат толку пари за еден играч.