Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Доаѓа за толку мислам дека му истекува договорот и за тоа е оваа смешна сума на пари.Како и да е нас ни одговара ова.

Член од
7 март 2007
Мислења
123
Поени од реакции
26
sekoj objaven igrac za premin vo liverpool e spekulacija,ama sega kako da vi preci sto se povrzuvame so suarez? deckoto e super plus mlad 23god i prvicnata cena izleze deka e 9mil po sto mu istekuva dogovorot naskoro,no sega procitav deka liverpool e vo pol pozicija i plus samiot igrac izrazil zadovolsto da doaga na enfild.... inaku ajax ke baral nekade 27mil eura...

--- надополнето ---

Which club should Suarez Join if he leaves ajax

Arsenal 2.26% Liverpool 78.76% Tottenham 8.08% Manchester United 4.89% Inter Milan 1.69% Other: 4.32%

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Абе овде гледам договор има до 2013...да не е грешка ова?? А може да е обична глупост на новинарите.....сепак ако го купуваме ќе дадеме преку 25.....но...ни треба ли напаѓач?? Овој може и друго да игра ама сепак најдобар би бил како напаѓач......но ако влезат Нгог и Бабел во форма....шпиц не треба...само крила и Инсуа...а гледам М вила сме го барале и тоа некако сериозно е ова....не ни треба овој!!?!? А ако се купи ќе мора ротација.....ќе си ја зачуваме 4-4-2 и Џерард,Раул,Лукас и Мвила ќе ротираат....само ова може опасно да стане......се надевам дека е само шпекулација....ама ако го купиме....ени ајдијас???

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ако зееме напаѓач, како на пример Суарез, а Торес остане, тогаш очекувам да се игра формација како што беше против А. Вила, само у средина да бидат Стиви + Лукас/Раул. Сеа муабетот е што нас со овие играчи повеќе ќе ни одговара да се засилуваме со крила и да играме напред со еден шпиц и Џерард позади него, а долу да седат Раул и Лукас.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ако зееме напаѓач, како на пример Суарез, а Торес остане, тогаш очекувам да се игра формација како што беше против А. Вила, само у средина да бидат Стиви + Лукас/Раул. Сеа муабетот е што нас со овие играчи повеќе ќе ни одговара да се засилуваме со крила и да играме напред со еден шпиц и Џерард позади него, а долу да седат Раул и Лукас.
Или пак 4-4-2 со Steve G по десната страна (како во периодот од 2005 до 2007) и така Kuyt не е баш у некоја форма во моментов. :smir: ...

Член од
7 март 2007
Мислења
123
Поени од реакции
26
realno gledano imame igraci za sekoja pozicija... samo ako e vozmozno da se vrati insua od pozajmica i da se kupi eden defanzivec( Shawcross ili Taylor od newcastle..... i edno levo krilo po moja zelba n'zogbija i ke bide zatvoren transfer pazarot za nas.... mislam deka nema potreba od premnogu igraci, a i mislam deka roy dobro ke izigra nema da se rasfrla so kes.... YNWA

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Па да бе Дечко.Тоа цело време зборам.Ако више се зимаат играчи,да се продадат непотребните за да не ни се собираат..Јовче се чудам зошо воопшо се зема коа не е за во ПЛ.Инсуа ќе се врати гарант.Според мене зимово,да се врати он(пошо и онака газдата на Галата ќе ги враќал сите позајмени играчи)и да се земе или Бент или Кол.Друг трансфер не ни треба.Алаја ќе се врати летоска.И тоа е тоа.Едино шо може плус да се земе е некој као Швајнштајгер,кој ќе може да игра скоро на сите позиции,за да имаме една грижа помалце ако се повреди некој.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Абе не Швајни.......едно скап е друго средината ни е ок а греота ќе биде да го упропастиме како бек или нешто слично!!! Јас викам ако некој иди во средина нека биде Мвила....сега да го купиме па нека постои на позајмица а ако треба и нека дојде па ќе си ротираме.......сепак засега средина не но ако се зема може момчево!!! Инсуа да се врати под итно.....патем знае ли некој како му оди??? Еднаш слушнав дека бил еден од најдобрите само не знам колку е точно!!!Напаѓач не треба туку Бабелчо да си игра со Торо.....сезонава 2 пати како стартер во улога на шпиц и 2 гола!!!Нгог е тука а и Кајт ќе мора како полушпиц(џокер) оти вака не оди!!! Кол ќе пополни........ и да се земе крило!!!Не треба многу трошење!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
видете вака... ливерпул нема потреба да купува крило... веќе го има, само не се користи како шо треба (џонсон)... на ливерпул му треба десен бек и еден шпиц и готово!!! зошто само тие две позиции??? е па вака... ако се земе десен бек, џонсон би отишол на крило и на тој начин, прво имаме посилна и посигурна одбрана и второ имаме поубоит среден ред и поопасен напад!!! се сложувате??? напаѓачот би бил поддршка за торо, доколку се игра со 2 напаѓачи или пак негова замена ако се игра со 1 шпиц. еве читам ќе се враќал инсуа, што за мене е супер!!!
значи, формациите според мене би изгледале вака...
4-4-2: реина, нов играч, шкАртел (вилсон), агер, инсуа, џонсон, раул (лукас), жерар, бабел, торес, кол (друг???).
4-2-3-1: реина, нов играч, шкртел, агер, инсуа, џонсон, раул, лукас, жерар, бабел, торес
со оваа постава јас би играл против било кој тим на светот... резерви има, во одбрана тука се вилсон, кели и кончески, ај и карагер, на средина макси, спиринг, шелви, пачеко, кајт и во напад нгог и нов напаѓач... јовановиќ, поулсен, аурелио да си одат...
ако се изигра вака во јануар, тимот по мене ќе биде 90% комплетен, а за наредната сезона би можел да се донеси еден одбрамбен играч (оти да не лескот или кејхил, кјаер) и еден срединаш (хазард е моја желба...)... и то би било то...
а за тренер... рој треба да добие шанса до кај февруар... доколку тимот до тогаш е во игра за место кое носи во лш, рој да остани, а доколку не... ајд чао и да се донеси нов тренер кој би имал околу 10 кола за привикнување на играчите на неговите методи на работа и воигрување на тимот и тој да решава при изборот на новите играчи, за да во наредната сезона се влезе со стар тренер и воигран тим, во кој ви се приклучиле само 1-2 нови имиња...
позз

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дефинитивно нема да се купуваат многу играчи, Бабел и компанија кои грееја клупа а сеа почнаа да играат и те како им ги зезнаа плановите на газдите.
Инсуа ако се враќа ок ако не под итно нов лев бек, моментално тоа и е убедливо најслаба алка. Одбрана не би вложувал Скртел Киргијакос и Вилсон и рехабилитирани агер и Карагер се топ, до лето да се знае кој останува кој си оди. Средина покрај лукас и Меирелеш дефинитивно уште еден, Мвила по мене таманак си е. Напад Торес а позади него ротација Хазард, Кол ,кајт, бабел па и Пачеко. Шелви на позајмица, да добие на кондиција иначе не го бива. Поулсен и Кончески под итно надвор.
Кажав стопати ај уште еднаш, Подолски исто така е убава опција, може да игра и напад и по лев страна.
Муабетите за Суарез, Роналдињо и Швајнстајгер не ми се реални. Газдиве нема да дадат толку пари за еден играч.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
абе добри ви се плановите и на двајцата.....само не би го ставил Глен како крило.....одличен си е како бек...со уште едно крило десно би ги уништувале по таа страна сите противници...него ајде вака...имам пишано милион пати но бидејќи ова ми е една од најомилените теми нема проблем пак ќе напишам
Голман...........Реина....Џонс.........Хансен......Бузанис оваа позиција не ја чепкаме
Десен бек........Глен........Кели......па и Дарби.........и оваа позиција не би ја чепкал
Лев бек...........да се врати Инсуа или да се купи нов а еден од Аурелио/Кончески резерва....може Пол затоа што е англичанец
Стопери...........Карагер,Агер,Шкртел,Кирче,Вилсон и да се врати Ајала....и овде не мора менување
Средина (АМ,ДМ,ЦМ итн.)........ Џерард,Лукас,Раул,Спиринг,Шелви, се сосем ОК.....Поулсен како резерва не лошо ама сепак може Мвила...но тогаш.....ќе ротираме???? Што мислите??М вила е јак и греота е да седи резерва....ама и Раул и Лукас се јаки па и тие се греота.......плус ќе сметаме на Пачеко и Сусо во офанзива па доволно е еден играч тука..........
Крила.......немаме бе луѓе немаме.....џабе се лажиме......ќе изиграат Кајт и Макси по една супер утакмица и одма скокаме ...а после ќе се нервираме .........мора барем едно крило........Кол резерва.....ете и Кајт како крило резерва.....и еден од Макси и Јовче.......другиот за жал ќе мора да си оди.......
Напаѓачи......Торес,Бабел,Нгог е доволно според мене.......ќе играат еден или двајца од овие а еден или двајца резерва + Кајт ќе го преместиме ако сме во криза и готово

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кол може....али Кајт...неверувам дека ќе седи за резерва.....!!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
---------------------------Реина------------------------
Џонсон---------Шкртел---------Агер--------Инсуа/???
------------------Лукас-----------Меирелес------------
---------------------------Џерард-----------------------
??????--------------------------------------Бабел/ ????
---------------------------Торес----------------------
ИЛИ ПАК
---------------------------Реина------------------------
Џонсон---------Шкртел---------Агер--------Инсуа/???
--------------------------Лукас------------------------
---------------?????-----------------Раул--------------
--------------------------Џерард--------------------
----------------------Торес----Бабел----------------
при што (?????) би било крило а Раул со Лукас средина Стиви понапред а Бабел како шпиц и крило

--- надополнето ---

ВИДЕТЕ ШТО НИ ПРАВЕЛ ОВОЈ!!! Знам дека добро изигра ама до толку не очекував( на стрим гледав со кочење па пропуштив добар дел од ова)

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
Кол може....али Кајт...неверувам дека ќе седи за резерва.....!!!!
го земавме кол и му дадовме плата скоро како џерард и да го чуваме за клупа ? нема логика ...или нека игра или клоците ама нема никој да го сака поради платата што ја бара а и многу времем беше отсутен од терените па мора да се даде шанса на некој куп или било кој натпревар без важност , спиринг , поулсен , кончески , итанџе и аква (веќе се заминати) , деген , овој куп треба да се расчисти и да не смета а на негово место да се донесе нешто што ќе сјае .....арда , хазард , бен арфа , од овие крила треба едно да земеме , гервињп , кол , пајет , па и суарез и од овие еден да е и уште од одбрана да се земе нешто значи 3 се доволно .....за шоукрос од стоук читам шпекулации демек тој бил целта на рој во зимово ама читав и дека тони пулинс не го давал по никоја цена а башка и капитен им али сепак стариот нема да земе ниту еден од сите досега поврзани со нас тоа го докажа летоска

--- надополнето ---

--- надополнето ---

[/COLOR]ВИДЕТЕ ШТО НИ ПРАВЕЛ ОВОЈ!!! Знам дека добро изигра ама до толку не очекував( на стрим гледав со кочење па пропуштив добар дел од ова)
колку што памтам утакмицава ја даваа на канал 5 па немаше потреба од стримови , освен тебе ако тв ти бил расипан тоа е веќе друго

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Дефинитивно нема да се купуваат многу играчи, Бабел и компанија кои грееја клупа а сеа почнаа да играат и те како им ги зезнаа плановите на газдите.
Инсуа ако се враќа ок ако не под итно нов лев бек, моментално тоа и е убедливо најслаба алка. Одбрана не би вложувал Скртел Киргијакос и Вилсон и рехабилитирани агер и Карагер се топ, до лето да се знае кој останува кој си оди. Средина покрај лукас и Меирелеш дефинитивно уште еден, Мвила по мене таманак си е. Напад Торес а позади него ротација Хазард, Кол ,кајт, бабел па и Пачеко. Шелви на позајмица, да добие на кондиција иначе не го бива. Поулсен и Кончески под итно надвор.
Кажав стопати ај уште еднаш, Подолски исто така е убава опција, може да игра и напад и по лев страна.
Муабетите за Суарез, Роналдињо и Швајнстајгер не ми се реални. Газдиве нема да дадат толку пари за еден играч.

Бабел и компанија ништо не им растури на управата, туку им даде еден голем ПЛУС.......во цената секако, каде сега може да ќарат и те како добри парички, затоа што со секоја добра партија цената расте!

Околу составот со нови играчи после некое кристализирање со шпекулациите со кој сме поврзани еве ја шо мислам!

Менаџер: Нов

Реина

Фани.........Вилсон.........Шкртел.........Инсуа

Џонсон.....Мираљес....Џерард.........Хонда

Суарез......Торес

Клупа:
Кол
Лукас
Кара
Гејо
Н’гог

Кајт и Агер не ги пишав од причина шо мислам дека во Јануари си одат јабана........првиот поради тоа шо ако Бенитез остане во Интер до крајот на сезона, сигурно ке си го земе Кајт (поврзани се), а Агер кој веке на неколку пати го има критикувано Дедо Рој и башка повредите кои досега повеке беше н клупа одколку во игра, мислам дека ке си оди шо според мене и те како е оправдано да се ослободиш од играч кој во никој случај нема да ни користи со по 10 % одиграни утакмици по сезона!

Нови засилувања според шпекулациите кои ги читам веке е сигурно дека Хонда е наш нов играч....... Суарез со кој сме поврзани од предходната сезона, а сме и сега....и Фани кого нашите скаути веке на неколку пати го гледале на чело со Комоли!

Ако овие играчи се донесат ......мене други неми ни требаат!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom