Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Жерар Улие денес им се извини на навивачите на Астон Вила поради своето однесување во понеделникот.
Фановите на Вила беа вознемирени oткако при гостувањето на Енфилд Французинот го допре знакот "This Is Anfield" над тунелот, пред да излезе на теренот.
По крајот на натпреварот, Улие се обиде да се поздрави со навивачите на Вила кои допатуваа во Ливерпул, но поздравот не му беше возвратен.

Легенда е Улие!!! Браво ме импресионира секоја чест!!! Ме интересира каков би бил пречекот на Рафа Бенитез на Енфилд !!! АЈ догодина во ЛШ да видиме Дај Боже!!! Инаку:
Лукас им порача на играчите да бидат стрпливи,и напомена дека Ливерпул сеуште има шанса за титула!

Дали не е малиов легенда???? Не би го продал ни за 200 милиони!!!

--- надополнето ---

http://eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2010-2011/newcastle-united-liverpool-381289.html

обично ги ставаат официјалните состави па се надевам овој е официјалниот за утре , тимот е 5+

Дај Боже да е тој ама мислам дека на местото на Бабел ќе игра Нгог!!!

ако е овој состав 3 бода би требало да бидат реални... само рој да не направи некоја глупост во 2 полувреме ако ливерпул води и да се затвори оти таков тип на дефанзивци за чување на резултат немаме. се надевам дека бабел ќе игра во 1 тим оти така нападот е далеку посилен...

Мислам дека тој ќе биде составот, само што не ми се верува дека Бабел ќе го стаи прва, иако заслужува.

KOJ MU DAL NA KONCESKI LICENCA ZA PROFISIONALEN FUDBALER ??? KOJ ... LELE LELELLE LEVATA STRANA NI E OCAJNA!! MISLAM DEKA RABOTNICKI IMA PODOBRA LEVA STRANA OD NASATA ...

KATASTROFA!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Овие веќе се смешни........Торес заборавил како се дава гол...крилата....упс немаме крила.....а одбраната....чекај која одбрана??? Нека се враќа Агер одма и Инсуа по него......и 2 добри крила да се земат оти мамичето мамино ќе им го ебам и на стариот и на газдите и на сите околу нив......засега не се тие криви нити пак Рој....ама ако на зима не го средат тимот треба да се обесат сите

Не ми е јасно, истиот тим, исти играчи, истиот тренер, дома да победува а на гости постојано да губи.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Овие веќе се смешни........Торес заборавил како се дава гол...крилата....упс немаме крила.....а одбраната....чекај која одбрана??? Нека се враќа Агер одма и Инсуа по него......и 2 добри крила да се земат оти мамичето мамино ќе им го ебам и на стариот и на газдите и на сите околу нив......засега не се тие криви нити пак Рој....ама ако на зима не го средат тимот треба да се обесат сите

не се они криви туку јас што сум крив што го купив ливерпул и јас што сум им тренер и јас што играм на терен ЈАС СУМ КРИВ

не се они криви туку јас што сум крив што го купив ливерпул и јас што сум им тренер и јас што играм на терен ЈАС СУМ КРИВ

Дечки ...вака сега.....да ти објасни нешто чичко ти.......Игравме како игравме.....не беа нешто сјајни Њукасл на почеток ама ни збрцаа гол......притискавме се трудевме и некако бапнавме гол ......и одма после тоа Торес 1 на 1 со голманот за 1-2 и промаши.....е па не стигна казната.....а после заслужено не дотолчија......а исто беше и до Спарс....шанси за 2-0 и на крај стап!!! Немаме крила туку играме само по средина со стегање на топките кон шеснаесетник или бековите( читај Глен ) нешто ќе центрира(ат) и тоа е тоа....ни требаат 2 добри крила лев бек( да се врати Инсуа) и Агер во одбрана па ако треба и со Вилсон прва.......детето играше прва и во Ренџерс па сигурно ќе игра подобро од копуциве наши!!!! И да....Торо да почне да игра фудбал а не да се глупира!!!!

--- надополнето ---

Не ми е јасно, истиот тим, исти играчи, истиот тренер, дома да победува а на гости постојано да губи.

Е па пишав погоре........не ги користиме шансите.......со Виган шанса за 2-0 промашивме....потоа за 2-1 Џерард пречка......со Спарс се изнапромашија...еве денес Торо за 1-2 промаши

се плашам.

патем не сакав да провоцирам со тоа ни ништо али ете некој залутан секогаш се јавува :)
мислев дури и дека ќе тепате али тоа е....со неколку добри погодени трансфери ќе бидете повторно у првите четири у англија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom