Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
секоја чест топ игра денеска 100% заслужена победа. бенитез е мајстор за вакви натпревари само да не оставате бодови против портсмут и компанија.

време е да се врати на енфилд и титулата од англиско :smir:

Честито победа,колку би сакал да победат уште 7-8 пати и тоа по 4-1,сега на џерард жена му нека ја чисти камерата што ја баци (шала)

Дечки нека ви е честито победата. Заслужена и тоа многу. Ми го исполни срцето денес Ливерпул...позззз

Честитки за победата :)

Не ја гледав утакмицата, ќе може некој головите ? :smir:

gerrard_682x400_754900a.jpg

се е во знакот на бројот 4
1-4 на семафорот, 4 играчи на сликата :pos:

ах кој сеир еј.. :baeh:

БАБАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!! ЛЕЛЕЛЛЕ ПОРАДОСЕН НЕ СУМ БИЛ ВО ЖИВОТОТ !!! КАЈ СЕ СЕА ПЕДЕРЧИЊАТА ОД МАНЧЕСТЕР ДА МИ ПОПУВААТ... ДВОЕН ТРИУМФ !!!

Браво за сите играчи, честитки до сите други фанови и се знае.. идеме кон титулата.. сеа ќе почнат да го јадат педерине.. :)

YNWA !!!

http://forum.rojadirecta.com/viewtopic.php?t=61035

Види тука за головите, за квалитет не знам :)

Супер беше квалитетот, фала :)

Инаку мора да признаам дека сите голови беа одлични, а најголем впечаток ми остави тој 3-тиот гол од слободен, ВДС не можеше ништо да направи освен само да гледа :)

Честито победа:smir:(иако не ја гледав утакмицата)

Иначе се извинувам на сите колеги фанови што не бев во прошлите 20 дена тука ( месец ), ми се расипа компјутерот а немав време да го напраам со работа обавези и така... опет сам ту :)

Честито победа, добро плескање им удривте... :helou:

Луѓе, фанови на Ливерпул, дајте не бидете како овие од фан-клубот на манчестер и не пишете оф-топици по нивните фан-клубови. Знам дека е најважно тоа што победивме, ама сеуште сме втори на табела и борбата до крај на сезона ќе биде премногу тешка. Така да, не зборете од сега што како, туку радувајте се самите за себе и не правете безпотребни расправии.

Јунајтед оваа сезона не успеа да најде лек против Ливерпул. Не ми преостанува ништо друго, освен спортски да ви го честитам успехот.

Па да сум на Манчестер навивач нема да имам срце да се појавам на фан клубот на Ливерпул и да им се смејам или да им се праам паметен.Ваков пораз не доживеале 17 години и уште неможат да признаат дека оваа сезона 2 пати беа плеснати од страна на Црвените од Енфилд.Срамота дефинитивно најлоши навивачи имаат и клуб што ќе го мразам цел живот.Поздрав до навивачите на Ливерпул многу сме јаки.Нека се молат да не им се паднеме у ЛШ.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom