БАБАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!! ЛЕЛЕЛЛЕ ПОРАДОСЕН НЕ СУМ БИЛ ВО ЖИВОТОТ !!! КАЈ СЕ СЕА ПЕДЕРЧИЊАТА ОД МАНЧЕСТЕР ДА МИ ПОПУВААТ... ДВОЕН ТРИУМФ !!!
Браво за сите играчи, честитки до сите други фанови и се знае.. идеме кон титулата.. сеа ќе почнат да го јадат педерине..
Инаку мора да признаам дека сите голови беа одлични, а најголем впечаток ми остави тој 3-тиот гол од слободен, ВДС не можеше ништо да направи освен само да гледа
Иначе се извинувам на сите колеги фанови што не бев во прошлите 20 дена тука ( месец ), ми се расипа компјутерот а немав време да го напраам со работа обавези и така... опет сам ту
Луѓе, фанови на Ливерпул, дајте не бидете како овие од фан-клубот на манчестер и не пишете оф-топици по нивните фан-клубови. Знам дека е најважно тоа што победивме, ама сеуште сме втори на табела и борбата до крај на сезона ќе биде премногу тешка. Така да, не зборете од сега што како, туку радувајте се самите за себе и не правете безпотребни расправии.
Па да сум на Манчестер навивач нема да имам срце да се појавам на фан клубот на Ливерпул и да им се смејам или да им се праам паметен.Ваков пораз не доживеале 17 години и уште неможат да признаат дека оваа сезона 2 пати беа плеснати од страна на Црвените од Енфилд.Срамота дефинитивно најлоши навивачи имаат и клуб што ќе го мразам цел живот.Поздрав до навивачите на Ливерпул многу сме јаки.Нека се молат да не им се паднеме у ЛШ.:wink:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.