Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победата:smir:

алал им вера

Голот од Аурелио:vozbud:

Луѓе, фанови на Ливерпул, дајте не бидете како овие од фан-клубот на манчестер и не пишете оф-топици по нивните фан-клубови. Знам дека е најважно тоа што победивме, ама сеуште сме втори на табела и борбата до крај на сезона ќе биде премногу тешка. Така да, не зборете од сега што како, туку радувајте се самите за себе и не правете безпотребни расправии.

како фан на милан мора да ви честитам победа која ливерпул во последните 2 натпревари е во најголгетерската сезона на дерби натпреварите од 2 натпревари (дадени(8)--(1)примени) ова е невидено браво 4еститки многу големи а нема што да се мешам во фан-клубот на манчестер тоа е судбина.... но мора да признаете дека се во по поволна позиција да освојат титулата ама ниш. не се знае се си може со ливерпул чаоооооо:helou::helou::helou::helou::helou::helou:

како прво мора да ви честитам!победа си е победа особено издвојувана против својот најголем ривал!по изгубената војна на ливерпул не му остана ништо друго освен да ја победи последната битка која решава многу малку! :toe:

Ја само едно знам !

Ливерпул од денес има еден симпатизер повеќе =)

<-----

Браво дечки ! Така се игра =)

Колку да се знае кој е најголем :baeh:

Alal im vera, kejf mi e koga gi gazat posebno M.United. Kejf, pukam, alal im vera.
Cestito pobeda, pa da osvoite i titula ako moze :)

Ова би го кажал ценетиот Миша Тумбаш за денешната утакмица.Од 45 секунда е најважниот дел што беше се случил денес:pusk:

1-4 на Олд Трафорд, е достигнување за почит. Ливерпуловци, треба бааги да се гордеете. Секоја чест, неќна Реал, денес Манчестер, баш машинерија!

да им е честито победата....многу ми е мило кога вака ќе се изгази шампионот

Јунајтед оваа сезона не успеа да најде лек против Ливерпул. Не ми преостанува ништо друго, освен спортски да ви го честитам успехот.

Eдинствен нормален човек од фановите на Манчестер кој што не најде никакво оправдание за поразите и спортски честита. :bravo:

e sega srcetoo mi leta.. :) I hate Man Utd. -- Brave for El Nino --

Честито победа, добро плескање

А Досена шпиц да го играте :pos2:

Искрени честитки за победата. Да не мудрувам многу само уживајте во неа. Спортски поздрав.:smir:

Mnogu mi se napraj kejfot sto go pobedija na Mancster i vo domasnoto i dokazaa deka ne igraat samo vo LS.Pobedata protiv Real bese zasluzena isto kako i ovaa so Mancster.Pozz i uzivajte..:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom