- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 465
- Поени од реакции
- 287
Нема нема тија су само, ама од јутре ке се доведев још некои играчи. По мое мислу дека у тек на овуј недељу ке се склопи цел тимДеца, Караколев и он? Или има још некој на тренинзи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема нема тија су само, ама од јутре ке се доведев још некои играчи. По мое мислу дека у тек на овуј недељу ке се склопи цел тимДеца, Караколев и он? Или има још некој на тренинзи?
Брчков у тија ли е ххххНема нема тија су само, ама од јутре ке се доведев још некои играчи. По мое мислу дека у тек на овуј недељу ке се склопи цел тим
Утакмице од висок ризик против косовари. Зависно од појачања што треба да дојдев, мислу дека група може да се пројде, али Сигал е прв.[DOUBLEPOST=1473670012][/DOUBLEPOST]http://ekipa.mk/kumanovo-trenira-bez-pola-tim-i-bara-novi-tsentri/

Нема ништо посебно и Приштина моментално у ростер, Трајковски, 2 црнци кои су руки играчи, браќа Ругова кои су сс репрезентацију на Косово и још некои младинци
Koжув слична моментално има 4-5 играча ја како сам у тек словенац Абрамовиќ, Гоцевски, Штерјов. Камберов и Начевски
Башкими тотална непознаница, ичера некој шоч потпишаја за њима и друго мислу дека немав
Бугари Берое далеко су од квалитет на едн Рилски или Балкан, ама па како гледам имав солидан тим 2 хрвати, едн циганин и неколко татари
Теодо Тиват исти како цела група, сс 3 играчи....[DOUBLEPOST=1473684153][/DOUBLEPOST]СЕЗОНУ ГУ СТАРТУЕМО НА 22 СЕПТЕМВРИ ПРОТИВ СОКОЛИ У ПОЛУФИНАЛЕ НА СУПЕР КУП ОД 8 ИПОЛ!

ако игра како против маџари онј пут, у пиче мамино што ќе ги тепа...КУРЧО САМ ЌЕ ГИ ТЕПА!!!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
A ako igra kako protiv Luxemburg, a?ако игра како против маџари онј пут, у пиче мамино што ќе ги тепа...
надам се дека се заебаваш, кд правиш споредбу меѓу Луксембург и Унгарију...A ako igra kako protiv Luxemburg, a?