- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 463
- Поени од реакции
- 286
Нема нема тија су само, ама од јутре ке се доведев још некои играчи. По мое мислу дека у тек на овуј недељу ке се склопи цел тимДеца, Караколев и он? Или има још некој на тренинзи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема нема тија су само, ама од јутре ке се доведев још некои играчи. По мое мислу дека у тек на овуј недељу ке се склопи цел тимДеца, Караколев и он? Или има још некој на тренинзи?
Брчков у тија ли е ххххНема нема тија су само, ама од јутре ке се доведев још некои играчи. По мое мислу дека у тек на овуј недељу ке се склопи цел тим
Нема ништо посебно и Приштина моментално у ростер, Трајковски, 2 црнци кои су руки играчи, браќа Ругова кои су сс репрезентацију на Косово и још некои младинци
Koжув слична моментално има 4-5 играча ја како сам у тек словенац Абрамовиќ, Гоцевски, Штерјов. Камберов и Начевски
Башкими тотална непознаница, ичера некој шоч потпишаја за њима и друго мислу дека немав
Бугари Берое далеко су од квалитет на едн Рилски или Балкан, ама па како гледам имав солидан тим 2 хрвати, едн циганин и неколко татари
Теодо Тиват исти како цела група, сс 3 играчи....[DOUBLEPOST=1473684153][/DOUBLEPOST]СЕЗОНУ ГУ СТАРТУЕМО НА 22 СЕПТЕМВРИ ПРОТИВ СОКОЛИ У ПОЛУФИНАЛЕ НА СУПЕР КУП ОД 8 ИПОЛ!
ако игра како против маџари онј пут, у пиче мамино што ќе ги тепа...КУРЧО САМ ЌЕ ГИ ТЕПА!!!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
A ako igra kako protiv Luxemburg, a?ако игра како против маџари онј пут, у пиче мамино што ќе ги тепа...
надам се дека се заебаваш, кд правиш споредбу меѓу Луксембург и Унгарију...A ako igra kako protiv Luxemburg, a?