Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
ако збориме за центарот од кај нас ја викам дека е одличен
Можда е у прашање брат му што остана у Струмицу :)

Дујковиќ нејќу да га виду у Куманово, па Мишановиќ за њега е сеоски Џабар :D[DOUBLEPOST=1473549508][/DOUBLEPOST]Овија МЗТ напунисва се сс 100 странци...

Последно уредено:
Бегај бе што е много много е. Ја разбирам 3-4 квалитетни странци, али овој личи на нба тим, не на македонски. Па јеботе и партизан и ѕвезда и будуќност имав странци, ама не цела петорка + клупа

Бегај бе што е много много е. Ја разбирам 3-4 квалитетни странци, али овој личи на нба тим, не на македонски. Па јеботе и партизан и ѕвезда и будуќност имав странци, ама не цела петорка + клупа
Да не се странци ќе треба Курчо и Јаневски да ги земат и да се борат за 3то место во Македонска лига а да не зборам за Еврокуп и АБА.
Не знам што толку имате против странци, да имаше квалитетни наши играчи па да се збори, вака нема поента.

A pa stranci sto se donasav pa u picku materinu kvalitet, vide gi ja lani stranci u mzt, kolko gi imase u mzt lani, 10-15 ??? Kolko od njima vredesva? Samo Drenovac...

Да не се странци ќе треба Курчо и Јаневски да ги земат и да се борат за 3то место во Македонска лига а да не зборам за Еврокуп и АБА.
Не знам што толку имате против странци, да имаше квалитетни наши играчи па да се збори, вака нема поента.

Друже, работа е да се состави костур на тим од македонци, ем боље за кошарка ем зар нема да е по мерак? :) Да ве сакаат македонските играчи, па да дојдат Курчо, Самарџиски рецимо, Перо евентуално, Бокица, плус странци, тоа ќе беше супер тим! Премногу странци во екипата оваа година, а и ќе видиме колку сите ќе се квалитетни.

Друже, работа е да се состави костур на тим од македонци, ем боље за кошарка ем зар нема да е по мерак? :) Да ве сакаат македонските играчи, па да дојдат Курчо, Самарџиски рецимо, Перо евентуално, Бокица, плус странци, тоа ќе беше супер тим! Премногу странци во екипата оваа година, а и ќе видиме колку сите ќе се квалитетни.
Да бидеме реални другар, Костовски е играч што или има ден или нема, не е консантен со тоа што во одбрана е една огромна нула. Го видовме и во МЗТ.
Самарџиски за парите што ги бара ( секоја чест како им дрпа пари на турците уште ) не може да си го допуштат а и Лалиќ е доктор за него во пост игра. Перо 2-3м годишно немаат за него а играч како Бојан Трајковски не му треба на МЗТ, таков лигав играч и плачко, играч на кој кошарката не му е во прв план.

Сега за сега нема македонски играчи освен Дамјан/Војдан што би можеле да придонесат за екипа како МЗТ која годинава ќе се бори за пласман на Ф4 во АБА лигата, а за костур на екипата здравје боже за неколку години се надеваме дека ќе искочат наши играчи од младинската школа.
Секое добро.

Томас у металски завод тито јеботе. Ја мислеше дека тога човека и мајка му га забравила дек е жив

@Black Knight

Izvini sto kasnu sas odgovor,slabo imam vreme,pa poretko ve posetuju,ali ke moze svak koj saka da si zeme termin mesecan ili dnevno da si plati da si pliva.
Ke ima i profesionalci sas koi ke mozev pocetnici i svak koj ne znae da se nauci da pliva.

@Black Knight

Izvini sto kasnu sas odgovor,slabo imam vreme,pa poretko ve posetuju,ali ke moze svak koj saka da si zeme termin mesecan ili dnevno da si plati da si pliva.
Ke ima i profesionalci sas koi ke mozev pocetnici i svak koj ne znae da se nauci da pliva.
колко ќе се плаќа тој да ме научив да пливам, ама у некој касан термин зашто срам ме сс 30 године да ме гледав деца куде се учу да пливам?

Мене ни Фелпс не може да ме научи да пливам, а не па професионални трењери :pos:

Србин дошја ли е, кд планирав да почнев припреме? АЛОООО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom