комшијаTи
Комшија Ти
- Член од
- 21 ноември 2013
- Мислења
- 6.401
- Поени од реакции
- 5.643
ако збориме за центарот од кај нас ја викам дека е одличенОвај Андрејевич добар е? Кај играл досега?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако збориме за центарот од кај нас ја викам дека е одличенОвај Андрејевич добар е? Кај играл досега?
Можда е у прашање брат му што остана у Струмицуако збориме за центарот од кај нас ја викам дека е одличен
Да не се странци ќе треба Курчо и Јаневски да ги земат и да се борат за 3то место во Македонска лига а да не зборам за Еврокуп и АБА.Бегај бе што е много много е. Ја разбирам 3-4 квалитетни странци, али овој личи на нба тим, не на македонски. Па јеботе и партизан и ѕвезда и будуќност имав странци, ама не цела петорка + клупа
Да не се странци ќе треба Курчо и Јаневски да ги земат и да се борат за 3то место во Македонска лига а да не зборам за Еврокуп и АБА.
Не знам што толку имате против странци, да имаше квалитетни наши играчи па да се збори, вака нема поента.
Да бидеме реални другар, Костовски е играч што или има ден или нема, не е консантен со тоа што во одбрана е една огромна нула. Го видовме и во МЗТ.Друже, работа е да се состави костур на тим од македонци, ем боље за кошарка ем зар нема да е по мерак?Да ве сакаат македонските играчи, па да дојдат Курчо, Самарџиски рецимо, Перо евентуално, Бокица, плус странци, тоа ќе беше супер тим! Премногу странци во екипата оваа година, а и ќе видиме колку сите ќе се квалитетни.
колко ќе се плаќа тој да ме научив да пливам, ама у некој касан термин зашто срам ме сс 30 године да ме гледав деца куде се учу да пливам?@Black Knight
Izvini sto kasnu sas odgovor,slabo imam vreme,pa poretko ve posetuju,ali ke moze svak koj saka da si zeme termin mesecan ili dnevno da si plati da si pliva.
Ke ima i profesionalci sas koi ke mozev pocetnici i svak koj ne znae da se nauci da pliva.
Србин е туј, веќ трењирав по 2 пут на днСрбин дошја ли е, кд планирав да почнев припреме? АЛОООО
Деца, Караколев и он? Или има још некој на тренинзи?Србин е туј, веќ трењирав по 2 пут на дн