Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Деца, Караколев и он? Или има још некој на тренинзи?
Нема нема тија су само, ама од јутре ке се доведев још некои играчи. По мое мислу дека у тек на овуј недељу ке се склопи цел тим

Против Бокицу ќе играмо? Надам се дека ќе си остане туја после прво гостување :D Утакмице од висок ризик против косовари. Зависно од појачања што треба да дојдев, мислу дека група може да се пројде, али Сигал е прв.[DOUBLEPOST=1473670012][/DOUBLEPOST]http://ekipa.mk/kumanovo-trenira-bez-pola-tim-i-bara-novi-tsentri/

Последно уредено:
Нема ништо посебно и Приштина моментално у ростер, Трајковски, 2 црнци кои су руки играчи, браќа Ругова кои су сс репрезентацију на Косово и још некои младинци :)

Koжув слична моментално има 4-5 играча ја како сам у тек словенац Абрамовиќ, Гоцевски, Штерјов. Камберов и Начевски :)

Башкими тотална непознаница, ичера некој шоч потпишаја за њима и друго мислу дека немав :)

Бугари Берое далеко су од квалитет на едн Рилски или Балкан, ама па како гледам имав солидан тим 2 хрвати, едн циганин и неколко татари :)

Теодо Тиват исти како цела група, сс 3 играчи....[DOUBLEPOST=1473684153][/DOUBLEPOST]СЕЗОНУ ГУ СТАРТУЕМО НА 22 СЕПТЕМВРИ ПРОТИВ СОКОЛИ У ПОЛУФИНАЛЕ НА СУПЕР КУП ОД 8 ИПОЛ![DOUBLEPOST=1473684189][/DOUBLEPOST]
Нема ништо посебно и Приштина моментално у ростер, Трајковски, 2 црнци кои су руки играчи, браќа Ругова кои су сс репрезентацију на Косово и још некои младинци :)

Koжув слична моментално има 4-5 играча ја како сам у тек словенац Абрамовиќ, Гоцевски, Штерјов. Камберов и Начевски :)

Башкими тотална непознаница, ичера некој шоч потпишаја за њима и друго мислу дека немав :)

Бугари Берое далеко су од квалитет на едн Рилски или Балкан, ама па како гледам имав солидан тим 2 хрвати, едн циганин и неколко татари :)

Теодо Тиват исти како цела група, сс 3 играчи....[DOUBLEPOST=1473684153][/DOUBLEPOST]СЕЗОНУ ГУ СТАРТУЕМО НА 22 СЕПТЕМВРИ ПРОТИВ СОКОЛИ У ПОЛУФИНАЛЕ НА СУПЕР КУП ОД 8 ИПОЛ!

ИГРА СЕ У ЈАНЕ САНДАНСКИ!

Последно уредено:
Па 10 дн до почетак на тј суперкуп ми још немамо саставено тим

Леле ако ги победимо хахахахахах чисто да покажемо дека су кретени сс паре и дека немав знање у кошарку

Тешко да играв Курчо, Мачки и Караџа на 22ри, на 17 завршуев квалификаци и ќе добиев још кој дн одмор...

Па и ти се заебаваш ако споредуеш Соколи сс Унгарију а не Луксембург..

Кој ни е ростер моментално Курча, Караџа, Србин, Караколев, Мачки и 3 деца и според онуј изјаву на Макита очекуемо 2 центра и барем још едн странац на надворешне позицие...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom