Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се молам да изгубат да лета ѓубрено ама го спасува Перин засега
Не сакам никогаш да губат ама ѓубрето на клупа треба да се отпушти поради изданијата без разлика на резултатот.

Не сакам никогаш да губат ама ѓубрето на клупа треба да се отпушти поради изданијата без разлика на резултатот.
Се дур има некаков резултат овие ќе го чуваат, е толку се будали, не ја гледаат играта. А ако го остават ќе испадниме од ЛШ, е тек тогаш ќе изгубат повеќе пари отколку што му следуваат за отказ. Уште вечерва бркање и утре Зидан/Тухел да го контактираат!!!

Се дур има некаков резултат овие ќе го чуваат, е толку се будали, не ја гледаат играта. А ако го остават ќе испадниме од ЛШ, е тек тогаш ќе изгубат повеќе пари отколку што му следуваат за отказ. Уште вечерва бркање и утре Зидан/Тухел да го контактираат!!!
Зидан ништо нема да напрај со ваков состав.

Тухел можеби ама неговиот гомно карактер е огромен проблем барем кљко што сум читал…

Зошто Мек Кени е уште на терен? Зошто ?!

Разбирам Куадрадо -> Шиљо со оглед колку беше непостоечки Куадрадо ама МекКени бе?!

Со пораз на мечов практично ќе бидат испаднати и ќе се борат за трето место со евреите. Тоа автоматски ќе биде пропадната сезона без разлика на понатамошниот развој на настаните. Затоа сакам да не изгубат ама сепак да го отпуштат дегенерикот.

Чим и Деви се сврте против Алегри, знаете дека е ептен лоша работава :LOL:
Не е за вртење или прогледвање, клубот ми е најбитен.

Факт е дека Алегри е 2 најтрофеен тренер во историјата наша и одличен тренер барем за мене, но и некако станува факт дека потфрла моментално и дека неговото враќање е можеби грешка (за двете страни)

Ќе видиме до Мај, не знам шо да речам. Знам само дека моментално играме лошо и нема напредок. Дали е до тренер или друг фактор ќе кажи времето НО ова е недоволно добро.

Кога Пирло, Сари и Конте сум ги критикувал, Алегри не е имун на критика ни под разно барем досега.

Гледајте си livеscore и мирна ви глава. Ако после овој пораз не го отпуштат тешко му се пишува на клубов.
Автоматски споено мислење:

Ова не е недоволно добро, ова е најлош Јувентус од 1996 година. Точка.

Каков пенал имаме сега со Тухел, само да реагираат.

Ако некој од типот Зидан/Тухел не прифаќа , нека е Зерби/Михајловиќ .. или врати го Пирло крај краева за до крајот на сезоната, полошо од Алегри неможе никој сигурно...

Еве средина на Септември е, а овој Јувентус на Алегри психички ме истроши, и ми уби секаква желба да продолжам да го гледам и со евентуално нов тренер. Толку бедна игра, со бедни немотивирани играчи јас одамна немам видено...можеби од времето на Дел Нери и Ферара, ама тогаш барем играчите беа ептен срање. Сега гледаме играчи кои освојувале титули и титули на чело со кхм најтрофејниот тренер на клубот и ми прикажуваат вакви партии. ПУ ти ебам и Ањели, и Недвед, и Алегри и се по ред (Аривабене не го вклучувам тука, го обожавам старото).

Ми се одмили тимот за кој што навивам од дете...а сум го прател и во Серија Б, и после кога беа во таа бантер ера. Ама волку лоша игра, толку бездушни играчи никогаш немам видено. Катастрофа

Ако некој од типот Зидан/Тухел не прифаќа , нека е Зерби/Михајловиќ .. или врати го Пирло крај краева за до крајот на сезоната, полошо од Алегри неможе никој сигурно...
Зошто да не прифатат, нема клубов лоши играчи туку нема никаква хемија т. е ништо нема. Тврдам дека да дојде Тухел ќе ги среди.

Еве средина на Септември е, а овој Јувентус на Алегри психички ме истроши, и ми уби секаква желба да продолжам да го гледам и со евентуално нов тренер. Толку бедна игра, со бедни немотивирани играчи јас одамна немам видено...можеби од времето на Дел Нери и Ферара, ама тогаш барем играчите беа ептен срање. Сега гледаме играчи кои освојувале титули и титули на чело со кхм најтрофејниот тренер на клубот и ми прикажуваат вакви партии. ПУ ти ебам и Ањели, и Недвед, и Алегри и се по ред (Аривабене не го вклучувам тука, го обожавам старото).

Ми се одмили тимот за кој што навивам од дете...а сум го прател и во Серија Б, и после кога беа во таа бантер ера. Ама волку лоша игра, толку бездушни играчи никогаш немам видено. Катастрофа
Јас мислам дека играчите му имаат свртено грб и порано или покасно ќе лета. Од таму такво курчење на Квадрадо па даље.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom