Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сакам никогаш да губат ама ѓубрето на клупа треба да се отпушти поради изданијата без разлика на резултатот.Се молам да изгубат да лета ѓубрено ама го спасува Перин засега
Се дур има некаков резултат овие ќе го чуваат, е толку се будали, не ја гледаат играта. А ако го остават ќе испадниме од ЛШ, е тек тогаш ќе изгубат повеќе пари отколку што му следуваат за отказ. Уште вечерва бркање и утре Зидан/Тухел да го контактираат!!!Не сакам никогаш да губат ама ѓубрето на клупа треба да се отпушти поради изданијата без разлика на резултатот.
Зидан ништо нема да напрај со ваков состав.Се дур има некаков резултат овие ќе го чуваат, е толку се будали, не ја гледаат играта. А ако го остават ќе испадниме од ЛШ, е тек тогаш ќе изгубат повеќе пари отколку што му следуваат за отказ. Уште вечерва бркање и утре Зидан/Тухел да го контактираат!!!
Со пораз на мечов практично ќе бидат испаднати и ќе се борат за трето место со евреите. Тоа автоматски ќе биде пропадната сезона без разлика на понатамошниот развој на настаните. Затоа сакам да не изгубат ама сепак да го отпуштат дегенерикот.Се дур има некаков резултат овие ќе го чуваат, е толку се будали, не ја гледаат играта. А ако го остават ќе испадниме од ЛШ, е тек тогаш ќе изгубат повеќе пари отколку што му следуваат за отказ. Уште вечерва бркање и утре Зидан/Тухел да го контактираат!!!
И тој прогледа само Ањели никако...Чим и Деви се сврте против Алегри, знаете дека е ептен лоша работава![]()
Не е за вртење или прогледвање, клубот ми е најбитен.Чим и Деви се сврте против Алегри, знаете дека е ептен лоша работава![]()
Зошто да не прифатат, нема клубов лоши играчи туку нема никаква хемија т. е ништо нема. Тврдам дека да дојде Тухел ќе ги среди.Ако некој од типот Зидан/Тухел не прифаќа , нека е Зерби/Михајловиќ .. или врати го Пирло крај краева за до крајот на сезоната, полошо од Алегри неможе никој сигурно...
Јас мислам дека играчите му имаат свртено грб и порано или покасно ќе лета. Од таму такво курчење на Квадрадо па даље.Еве средина на Септември е, а овој Јувентус на Алегри психички ме истроши, и ми уби секаква желба да продолжам да го гледам и со евентуално нов тренер. Толку бедна игра, со бедни немотивирани играчи јас одамна немам видено...можеби од времето на Дел Нери и Ферара, ама тогаш барем играчите беа ептен срање. Сега гледаме играчи кои освојувале титули и титули на чело со кхм најтрофејниот тренер на клубот и ми прикажуваат вакви партии. ПУ ти ебам и Ањели, и Недвед, и Алегри и се по ред (Аривабене не го вклучувам тука, го обожавам старото).
Ми се одмили тимот за кој што навивам од дете...а сум го прател и во Серија Б, и после кога беа во таа бантер ера. Ама волку лоша игра, толку бездушни играчи никогаш немам видено. Катастрофа