Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.536
- Поени од реакции
- 4.446
Сезоната е завешена во почеток на септември.. мани го глобилот у 3 лепе пизде материне…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јувентус има лош и небалансиран тим тоа е факт. Во одбрана имаме 1 добар играч, среден ред имаме 1 повредена примадона, 1 одличен играч и 2 млади надежни играчи. Напад имаме добар.Зошто да не прифатат, нема клубов лоши играчи туку нема никаква хемија т. е ништо нема. Тврдам дека да дојде Тухел ќе ги среди.
Автоматски споено мислење:
Јас мислам дека играчите му имаат свртено грб и порано или покасно ќе лета. Од таму такво курчење на Квадрадо па даље.
Другар доволно долго го пратам тимов за да знам дека Алегри е минато, прашање е само кога. Па од ова што сега го играме да се собереме од кајгана боље ќе одиграме.Јувентус има лош и небалансиран тим тоа е факт. Во одбрана имаме 1 добар играч, среден ред имаме 1 повредена примадона, 1 одличен играч и 2 млади надежни играчи. Напад имаме добар.
НО од ова можи и мора подобро
Другар ако читаш добро ти реплицирам за делот дека имаме дека немаме лоши играчи.Другар доволно долго го пратам тимов за да знам дека Алегри е минато, прашање е само кога. Па од ова што сега го играме да се собереме од кајгана боље ќе одиграме.
Ne ne se pravi mnogu umen, ima 300 drugi nachini da se napravi toa, normalno deka nema da go kaze toa ama moze neshto drugo ili duri poubavo nishto da ne kazuva a ne da go trola. I ne da go chekaat toj vishe vtora godina po red kiksa.А што треба да му каже Аривабене на навивачот? Да, ќе го избркаме! Чекаме само да киксне.
Нешто вака???