Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Со Квадрадо и Сандро како со минус играчи да играме, истото важи и за хамбургерот на средина.

Мораа да земат бекови.

Иначе Бремер е звер, а Милик и во Наполи даваше голови од никаде, ама пустиот е стаклен.

Веќе не ми треба ДНК потврда за тоа дали Де Шиљо му е воонбрачен син...некои работи сами испливуваат на површина, заменава кажува се

Види ја бе карикатурава на клупа!!! Глуми нервозен а сам бира играчи за трансфери, сам прави формација, сам составува тактика, сам им кажува како да играат. Главата би му ја отсекол со секира на трупец!!!

Najvaznoto bil zadovolen od igrata, tolku se bara od nego, trener na Verona, aj da go izbrkaat pobrzo da se spasi sezonava, ama ko kje mi tekni koja e upravava, kje tonime i kje tonime …… Ne znam isto ovoj koja PREVARA e od trener, abe vrska nema od zivotot, ko kje go shitnime vo Kina samo go gledam, ebate umreniot.

Јас колку шо прочитав бил баш напизден за играва денешна.

Ди Мариа излегол превентивно веројатно уште има болки.

Поарно шо не ги гледав потаму од 30та.

Јас колку шо прочитав бил баш напизден за играва денешна

Тој треба да е последниот во целиот универзум што треба да глуми напизден...тој го води тимот, тој ги има конците во раце, него му ги исполнуваа трансфер барањата, тој 3 месеци ги спремаше играчите за оваа канцер игра. Резултатот е чиста нула, нешто како второто полувреме што го одиграа.

Ако тој е напизден, ние обичните смртници што треба да кажеме?

Ди Мариа излегол превентивно веројатно уште има болки

Еве му ја третата грешка на Глобил послем фрлањето паричка и критикување на децата... Вчера на прес конференцијата ОН, значи не јас, не ти, не Јанко или Петко, туку ОН господинот Алегри кажа дека Ди Марија не е 100% фит. Што го играш ондак? Ако можеш Влаховиќ да го одмараш за ПСЖ, зошто не можеш и човеков да го одмориш ако не е скроз спремен? Смени формација, прилагоди се според играчите, тренер си мораш да имаш план Б во вакви ситуации.

Тој треба да е последниот во целиот универзум што треба да глуми напизден...тој го води тимот, тој ги има конците во раце, него му ги исполнуваа трансфер барањата, тој 3 месеци ги спремаше играчите за оваа канцер игра. Резултатот е чиста нула, нешто како второто полувреме што го одиграа.

Ако тој е напизден, ние обичните смртници што треба да кажеме?

Еве му ја третата грешка на Глобил послем фрлањето паричка и критикување на децата... Вчера на прес конференцијата ОН, значи не јас, не ти, не Јанко или Петко, туку ОН господинот Алегри кажа дека Ди Марија не е 100% фит. Што го играш ондак? Ако можеш Влаховиќ да го одмараш за ПСЖ, зошто не можеш и човеков да го одмориш ако не е скроз спремен? Смени формација, прилагоди се според играчите, тренер си мораш да имаш план Б во вакви ситуации.
Де бе ко јас Алегри да сум. Арен ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom