Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па уште ми е кеиво ДРУЖЕ БЕ нигде не реков дека не ми е. Туку глупи се муабетиве, Алегри уште за поплавата во Сити Мол не го накрививме.

Ај друже бе најди кај реков дека не ми е криво дека си оди, те молам.
ИСТ ГЕЈТ не Сити Мол :D :D
[/QUOTE]
Неможам да ги допратам :pos:
Моја грешка ебаго :toe:

@DeviAngel значи од една страна криво ти е за Закарија, од друга кој го паси? :icon_mrgr: Нема врска... Иначе Алегри колку гревови на душа има за тоа како го води тимов, Вардар не го пере. 1000 пати е правен муабетов, несакам повторно да го правиме, се слушаше вчера публиката против Специја и при водство што мисли за играта.

Летниов трансфер период за нас

IMG_20220901_233332.jpg

Сума сумарум според мене оценка 7/10... Исчистивме некои ѓубриња, се засиливме на некои позиции, направија кеш. ОК трансфер период, штета што и Алегри не го дадоа негде на позајмица, да ми ја позајми ќерка му ако може...

@DeviAngel значи од една страна криво ти е за Закарија, од друга кој го паси? :icon_mrgr: Нема врска... Иначе Алегри колку гревови на душа има за тоа како го води тимов, Вардар не го пере. 1000 пати е правен муабетов, несакам повторно да го правиме, се слушаше вчера публиката против Специја и при водство што мисли за играта.

Летниов трансфер период за нас

Прегледај го приврзокот 343547

Сума сумарум според мене оценка 7/10... Исчистивме некои ѓубриња, се засиливме на некои позиции, направија кеш. ОК трансфер период, штета што и Алегри не го дадоа негде на позајмица, да ми ја позајми ќерка му ако може...

Не кој го паси туку сумирам мислењата на темава за Закарија од Јануар досега, нигде не реков ни спомнав дека не ми е криво или дека променив мислење. Читај убо друже, не се фаќај за пиштол џабе :D
Еве го целониот договор за Артур... Прегледај го приврзокот 343548
Артур + Закарија 75 милки(сосе бонуси мислам) можат да донесат наредно лето :confused:.

Браво …
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Thiago од AliExpress... Иди докажи се и не враќај се. Мислим дека никад не би се каел што замина макар станал и топ играч:pipi:

Криво ми е за Закарија, најмногу поради тоа што не му дадоа шанса да се докажи.

Ќе си гази дечкото во Челси.

Шчежни/Перин
Бонучи/Гати, Бремер/Ругани
Данило/Шиљо, Костич/Сандро
Паредес/Лока
Мирети/Мекени, Пог/Рабио/Фагиоли
Ди Мариа/Куардрадо, Киеза/Кин
Дуле/Милик

Вака добро изгледа ростерот ама како ке ги игра глобилот и како ке бидеме со повреди ке видиме...

Juventus brought in several reinforcements in the summer, reducing costs and generating a positive economic effect of circa €50m, reports Sky Sport Italia.

According to Sky Sport Italia, Juventus earned €30m from his summer’s Mercato and cut their wage bill by €20m, generating a positive economic effect of circa €50m.

Ќумрам ...

Крв од очи ми тече.. а гласон... Како е можно да има глас ко со вилушка у тањир да гребеш. Овја ко ебе стенка појќе од жена му.

Му ебем сеоскиот хибрид на Бекам и Еминем

Си ужива Берна во животот. Баш ми е мило, играч кој никогаш не се бунел дека е на клупа или нешто слично. Од секогаш проблемот му бил психички вака барем ужива и е рает.

Него денес читам Влахо на клупа поради мечот со ПСЖ вторник.

Последно уредено:
Добро е не го игра паредес десно у средина ама за тоа го игра лево хахаха да ти ебам глобилооотттт

Еве ви го Паредес кретенот, пу ист играч како дрвава на средина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom