Си ебе векот.. циркуз из ин таун . ќе оди нема да оди , на крај сепак под нож. Каква несреќа од клуб станавме ццц, се слагаме повеќето цел врв треба да летне тренери менери директори , се, туто комплето .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Intervento chirurgico per Pogba: meniscectomia. Decisione presa dopo le ultime prove![]()
Pogba will have surgery on his right knee. Player and the club have decided today![]()
Си ебе векот.. циркуз из ин таун . ќе оди нема да оди , на крај сепак под нож. Каква несреќа од клуб станавме ццц, се слагаме повеќето цел врв треба да летне тренери менери директори , се, туто комплето .
Битни цицки да се лапатПогба имаше мислам проблем со рамото и таму требаше да прави операција, ама ја одложи...ова со коленово е ваљда некоја нова повреда.
Како и да е, клубов моментално ни е башибозук, тотална неорганизираност од претседател до чистачка.
Битни цицки да се лапат![]()
Како нова повреда, пред еден месец одлучија со физикална да лекува колено, професионален фудбалер, еве мегамајндот Погба што реши, да изгуби еден месец, вчера трчаше на "антигравити" трака.Погба имаше мислам проблем со рамото и таму требаше да прави операција, ама ја одложи...ова со коленово е ваљда некоја нова повреда.
Како и да е, клубов моментално ни е башибозук, тотална неорганизираност од претседател до чистачка.
Арно му прат, убо кажаа Капело и Моџи - Во нивно време немаше ништо како - одлука на играчот. Тие те плаќат и ќе слушаш, пошто ти си вработен а не обратно.Како нова повреда, пред еден месец одлучија со физикална да лекува колено, професионален фудбалер, еве мегамајндот Погба што реши, да изгуби еден месец, вчера трчаше на "антигравити" трака.
Абе да земеш да го треснеш од цименто, на нивна рака сами решаваат, како да нема управа, се е у курац заминато, ќе земе Елкан ќе го испрати на Ањели во некоја кооперација што ја имаат Индонезијa.