Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
1f1ee_1f1f9.png
Intervento chirurgico per Pogba: meniscectomia. Decisione presa dopo le ultime prove
1f1ec_1f1e7.png
Pogba will have surgery on his right knee. Player and the club have decided today

Си ебе векот.. циркуз из ин таун . ќе оди нема да оди , на крај сепак под нож. Каква несреќа од клуб станавме ццц, се слагаме повеќето цел врв треба да летне тренери менери директори , се, туто комплето .

1f1ee_1f1f9.png
Intervento chirurgico per Pogba: meniscectomia. Decisione presa dopo le ultime prove
1f1ec_1f1e7.png
Pogba will have surgery on his right knee. Player and the club have decided today

Си ебе векот.. циркуз из ин таун . ќе оди нема да оди , на крај сепак под нож. Каква несреќа од клуб станавме ццц, се слагаме повеќето цел врв треба да летне тренери менери директори , се, туто комплето .

Погба имаше мислам проблем со рамото и таму требаше да прави операција, ама ја одложи...ова со коленово е ваљда некоја нова повреда.
Како и да е, клубов моментално ни е башибозук, тотална неорганизираност од претседател до чистачка.

Погба имаше мислам проблем со рамото и таму требаше да прави операција, ама ја одложи...ова со коленово е ваљда некоја нова повреда.
Како и да е, клубов моментално ни е башибозук, тотална неорганизираност од претседател до чистачка.
Битни цицки да се лапат :ljubove:

Како нова повреда, пред еден месец одлучија со физикална да лекува колено, професионален фудбалер, еве мегамајндот Погба што реши, да изгуби еден месец, вчера трчаше на "антигравити" трака.

Абе да земеш да го треснеш од цименто, на нивна рака сами решаваат, како да нема управа, се е у курац заминато, ќе земе Елкан ќе го испрати на Ањели во некоја кооперација што ја имаат Индонезијa.

Како нова повреда, пред еден месец одлучија со физикална да лекува колено, професионален фудбалер, еве мегамајндот Погба што реши, да изгуби еден месец, вчера трчаше на "антигравити" трака.

Абе да земеш да го треснеш од цименто, на нивна рака сами решаваат, како да нема управа, се е у курац заминато, ќе земе Елкан ќе го испрати на Ањели во некоја кооперација што ја имаат Индонезијa.
Арно му прат, убо кажаа Капело и Моџи - Во нивно време немаше ништо како - одлука на играчот. Тие те плаќат и ќе слушаш, пошто ти си вработен а не обратно.

Ако сака некако, значи НЕКАКО да се искупи француско-гвинејското гомно, нека се откаже од платата додека не стапне повторно на терен. А истотака треба да му се даде отказ на тоа лице кое е задолжено во клубот како да се третираат играчите од повреди...да му се даде отказ затоа што одел по паметот на еден недозреан циган.

Ептен на арно тргна денов, шлагот на тортата ќе биде вечер против ПСЖ, и дуелот на титаните Мбапе VS Де Шиљо

Се надевам некој дебакл ќе доживеат да си даде отказ све од претседател до масер.

Изгледа со 3-5-2 ќе искочи Глобил против ПСЖ. Позади ништо ново, Данило, Бонучи и Бремер, двајца рандом пациенти плус Мирети на средина, Костич, Квадрадо/Шиљо странично, и во нападот не дека имаме многу избор Влахович и Милик....со госпо напомош :popce:

Vecher kje se branime ko shto se branime protiv site, da se nadevame da gi umrtvime PSG so mrtviloto shto go igrame :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

кога е закажан вечер отказот на алегри, пред или после полноќ

Luge ne znam zasto tolku pesimizam protiv eden PSG da slabi sme nie ama ni PSG nema tolku silna odbrana i sreden red samo napadot im e dobar.
Vecerva Allegri 3 5 2 pameten sostav za remi hahahahha

да беа здрави киеза и погба друга песна ќе беше, вака 3-0 на полувреме...... одбраната на јуве прима од кој ќе стигне годинава, не пак од овие

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom