Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Роналдо 3 години сталка не може да издрибла, а не па гол од слободен да даде
Тоа што не може да издрибла не е толку страшно, со оглед на тоа што неговата функција е речиси таргет мен - да дава голови.

Страшно ме нервира и мене честопати, ама ваква реализација ни приближно нема друг играч во лигава.

Види го голот со кој ги отвори Рома и ќе ти стане јасно.

Значи Фаџиоли и вчера топ перформанс. За разлика од др тимови, играчи кои ветуваат у Јуве се даваат во Аталанта, Џеноа и Сасуоло за век и веков.

Братот може да се форсира наместо РабиоКурот тандемот што имаа збир на iq од -2. Или место Ремзи дегенот

Nicolò Fagioli’s agent Andrea D’Amico hopes the Juventus starlet follows in Alessandro Del Piero’s footsteps without being sold like Moise Kean or Sebastian Giovinco.

“The directors have had clear ideas about him. They had planned to include him gradually in the first team. We’ve shared every step with the club,” he continued.

“Juventus opted to keep him in Turin where he developed in their second team that play in Serie C, Italy’s third division. He’s never been on the market and he’s benefited from playing in Serie C.

“In Nicolò, I can see similar behaviour to Del Piero. He has the serenity and class that brought Del Piero to winning everything. Fagioli is only 20, but this can be the beginning of great history.”

Which future does he predict for him? Would he prefer Fagioli to stay at Juve or being sold on loan or permanently as it happened with other products of Juventus’ academy such as Moise Kean or Sebastian Giovinco?

“I wish something similar to Del Piero. I think Juventus want the same. I’d like to see Nicolò live 15 years of triumphs in Turin.”

⚠️ Juventus announced the results for the first six months of the 2020/21 financial year.
Strong reduction in the revenues (258.3M€ vs 322.3M€ in 2019/20) and losses for the period amounted to 113.7M€. @CalcioFinanza
Автоматски споено мислење:

Vo Dzenova imame 100 dushi Perin, Pjaca,
Pelegrini toj mladiot Rovela ako prashuvash za nego do kraj na sezona e tamu ama ne znam sto igrach e go nemam gledano a i da e dobar koj znae dali bi go vratile
Ги издоминира поштњно сите од кај нас досега си кини детето. Мора да се врати летово.

Еве против нас :D, мада и Де Чеље ка би играл против нас би изгледал ко Алвеш

Не игра вака само против нас, има причина големите клубови шо го бркаа. Дали ќе го постигни потенцијалот е веќе др прашање.

Ми се бендисва и Хамед Траоре од Емполи, имаме право на откуп како first buy option

Вечер ќе собереме 11 здрави играчи?

Шчежни
? - Де Лихт - Демирал - Сандро
Киеза - Бентанкур - Рабио - Меккени
Кулушевски - Роналдо

Десен бек не знам кој ќе игра, гледам Драгусин играл против Спал во купот.

Ремзи и Бернардески на клупата заедно со младинците.

П.С Гледам закажано за 17.03 со Наполи заостанатата, од кога ова?

Вечер ќе собереме 11 здрави играчи?

Шчежни
? - Де Лихт - Демирал - Сандро
Киеза - Бентанкур - Рабио - Меккени
Кулушевски - Роналдо

Десен бек не знам кој ќе игра, гледам Драгусин играл против Спал во купот.

Ремзи и Бернардески на клупата заедно со младинците.

П.С Гледам закажано за 17.03 со Наполи заостанатата, од кога ова?
Ова од кога Наполи испадна од ЛЕ завчера па така ослободи поран термин :D

Si zakazav pregled na ochen posle prvovo, brilijanten fudbal gledam. Najjaki mi se od golman ko kje pochnuvaat akcii, mislish sredina Chavi,Iniesta igraat a ustvari Berna,Benta, Rabio, Ramzi koi crepovi choveche. Sreden red skrateno BeBeRaRa:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom