Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Денес Роналдо, со Порто се случи истото со Мората, и да не бараме наназад од, како што кажа сите останати.

Главуч ... ебате роботот ебате ..какво движење каква ориентација... какви скокови вади.. на тие години :cuc:.. си ја вади платата поштено.. штета што нема посаглам соиграчи и авторитетен тренер.. друга ќе беше песната.

За слободниот удар десно Киеза му стоеше С А М , и не му подаде туку реши да шутира... Нека си ги пикне сите голови у гз, несакам да гледам вакво себичење да и го наденам ја на Георгина

При слободниот удар се виде дека немаме тренер.

Не е можно да се дозволи таква поставеност, без никаков концепт за удар од 17 метри.

Роналдо даде, ама и промаши големи шанси.

Солиден меч од Киеза, Сандро и Роналдо, неутрална одбраната и колку толку Ремзи, недоволно според мене од Меккени, Кулушевски и секако, Бентанкур.

Роналдо до голот подари 8383838 топки, згреши минимум 4 контри, се исебичи 5 пати на контра. И стално е вака дури не дај гол, па после влегва во нормала. Нека се гони

Фаџоли злато вреди, ист тип играч како Артур, едноставно МОРА да добие шанса.

Лабаво и рутински, можеше уште 3-4 гола да се дадат ама небитно. На момент пред првиот гол од Роналдо помислив дека ќе се мачиме и оваа ама паднаа и овие и после беше лаганица. Океј партија изиграа горе доле сите, мило ми е и што можеше деца да добијат минути при 3-0. Фаџиоли си гази, треба почесто да игра. Мекени иначе со голов стана најдобар стрелец американец у Серија А. Едино лошо од партијава е што Данило доби жолт и нема да игра против Верона.

Колку само ни фали јак изведувач на слободни удари како Пирло/Пјаниќ... Дибала е у аут цела сезона не го рачунам него.

Роналдо 3 години оди со сила и нема гол од слободен дадено.

Гледам видео на Инстаграмот на Ештон... Сезона 2009/2010, Лига Европа Јувентус VS Ајакс, Дел Пиеро ја протнува топката меѓу нозе на противничкиот играч, и со пета без гледање му ја дава на Де Чеље, овој како Бекам у најбоље денови ја центрира точно во слепоочницата на Амаури при што овој ја заковува во гол.

Ештон...мојата непрежалена љубов :love:

Гледам видео на Инстаграмот на Ештон... Сезона 2009/2010, Лига Европа Јувентус VS Ајакс, Дел Пиеро ја протнува топката меѓу нозе на противничкиот играч, и со пета без гледање му ја дава на Де Чеље, овој како Бекам у најбоље денови ја центрира точно во слепоочницата на Амаури при што овој ја заковува во гол.

Ештон...мојата непрежалена љубов :love:
Не гледај такви играчи болен ќе падниш
Автоматски споено мислење:

Marchisio: "Fagioli is one of the most important talents of recent years of Juventus. Max Allegri already saw it.
Time will tell. He has the ability and the head to break through definitively. If so, I would be happy because I got to know him and appreciate his talent."

Последно уредено:
Колку само ни фали јак изведувач на слободни удари како Пирло/Пјаниќ... Дибала е у аут цела сезона не го рачунам него.
Па Пирло уште е кај нас, шо не влезе на кратко ко има слободни удари? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom