Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Фаџиоли немал искуство, ах бе Пирло Пирло, гуркај си у први четири, бруки :tapp:

Не ми се верува дека уште ги гледам и се надевам дека конечно ќе се види некој концепт во играта. Волку без компас екипа не постои ни во наше мак првенство. Сите екипи кога играат против нас се гледа дека знаат што сакаат и имаат некаков план за игра, само нашиве така излегуваат на терен па ако нешто биде биде.

Не ми се верува дека уште ги гледам и се надевам дека конечно ќе се види некој концепт во играта. Волку без компас екипа не постои ни во наше мак првенство. Сите екипи кога играат против нас се гледа дека знаат што сакаат и имаат некаков план за игра, само нашиве така излегуваат на терен па ако нешто биде биде.
Ова е точно и е ОГРОМЕН проблем а никако да го решиме, тапкаме у место така не се освојува Скудето.

Не ми се веруваше дека ќе го кажам некад ова ама средината со Тиаго и Поулден е измислена за оваа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Штета заврши Тетовирање, па сега морам да ги гледам мртвиве...

ќе тепаат на мускули вечерва без гајле
Не е решение. Така само ќе се тврди (како досега) дека се е во ред и има квалитет и дека ќе ја вртат сезоната од наредната утакмица. Дека едноставно несреќа се десило. И шо е најлошо ќе верват во то.

Не е решение. Така само ќе се тврди (како досега) дека се е во ред и има квалитет и дека ќе ја вртат сезоната од наредната утакмица. Дека едноставно несреќа се десило. И шо е најлошо ќе верват во то.
јуве игра во плавите така ? гледам нон стоп напаѓа им виси на белите голот во воздух

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom