Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако прочитав добро според Корсера Ањели го контактирал Алегри

За следнава утакмица и нема некој избор. Рабио е казнет има картони, Артур е повреден, Квадрадо е повреден. Така да, сакал нејќел мора сега да игра со бентанКур и Меккени.

Ма не ме занима, следни се Кротоне, Верона и Специја. Од тука ако не земат 9 бода, нека се убијат сите до еден.

Мислам дека со тие кикснавме минатата, 1-1 така неш беше.

Opera Snapshot_2021-02-22_114913_www.facebook.com.png

Тука ако не земаме над 20 бода, пиши пропало од скудето.

Мислам дека со тие кикснавме минатата, 1-1 така неш беше.

Прегледај го приврзокот 285252

Тука ако не земаме над 20 бода, пиши пропало од скудето.

Реално, ако сакаат Скудето треба да земат 24 бода, никаков кикс не е дозволен во следниве утакмици. Мада судејки според досега покажаното нема да ме чуди и 15 бода да земат од овие 8 утакмици [emoji849].

Sent from my iPhone using Tapatalk

Луѓе, Кротоне е последно место со 12-13 бодови.

Ако не ги победат, нема што да разговараме повеќе сезонава.

И не ме заебавајте со таков песимизам :D

Dibalkata prodolzuva dogovor najverojatno, sega vo momentov e najpotreben ko sto sme vo teshka forma vo minus, inache ako ne tepaat i so Krotone ne znam da se samoubijat

Дибала кога ќе се врати ќе има најголем притисок оти од Мората ништо не видовме последно така да ќе се чека строго на Дибала заедно со Роналдо напред.

Арно кажа Мондо, ако вечер не го тепаме последниот на табелата нема што да разговараме нека ја заклучат темата.

Очекувам 3-0.

Јас сакам да изгубат за да летаат глави во ракводството и да се троши летово на играчи од среден ред.

Дибала кога ќе се врати ќе има најголем притисок оти од Мората ништо не видовме последно така да ќе се чека строго на Дибала заедно со Роналдо напред.

Арно кажа Мондо, ако вечер не го тепаме последниот на табелата нема што да разговараме нека ја заклучат темата.

Очекувам 3-0.
Realno ko shto imam chitano i Morata imal nekoj zdrastveni problemi taka da vecher Kulu crepot chekam da me demantira
Автоматски споено мислење:

Јас сакам да изгубат за да летаат глави во ракводството и да се троши летово на играчи од среден ред.
Pa i ti :):vozbud:

Последно уредено:
Како што летаа глави после Ајакс и Лион...

Загреота тренер е Пирло све да им изнаебам што не договорија јак тренер. Ај играчите се тие за после ама онака да ги поставуваш нема логика.Мекени лево, Кулуш шпиц абе ајде бркај работа жими кур непостоечка тактика. 4 3 3 или 4 2 3 1 комотно може со онаа 11ка што ја извадил.
Ништо немаме цела сезона.Ни пресинг ни напад ни стил на игра...

Види го Рамзи што прави, ауууу, ама ако, пак нека не го пушта Фаџоли да игра, кој во еден меч направи повеќе од сите овие цела сезона.

4 на 4 контра, Роналдо се мести на шут а Киеза, Кулушевски и МекКени сами и во далеку подобри позиции бар за проигрување. То се кажва за ткмската игра. И не прај вака само Роналдо не туку сите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom